پاسخ: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
به نظرت ارزش داره cpu q9300 بنندم بجاش گرافیکمو 260 بردارم؟یا مانیتورمو t1900p بگیرم و گرافیکه 260؟این چه تکنولوژیه که رو مادربورد asus p5q3 استفاده شده Intel Fast Memory Access Technology ؟و اون مادربرد اینتل به نظرم بیشتر با کارتهای ati ازگاره و این مادربرد گیگا ep45t ud3r از 8 گیگ رم پشتیبانی میکنه ولی ep45 uts3r
از 16 گیگ،دومی بهتر نیست؟
پاسخ: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
نقل قول:
به نظرت ارزش داره cpu q9300 بنندم بجاش گرافیکمو 260 بردارم؟یا مانیتورمو t1900p بگیرم و گرافیکه 260؟
خير.
نقل قول:
این چه تکنولوژیه که رو مادربورد asus p5q3 استفاده شده Intel Fast Memory Access Technology ؟
اين تکنولوژي روي همه ماردبوردها هست.
نقل قول:
اون مادربرد اینتل به نظرم بیشتر با کارتهای ati ازگاره
کاملا غلطه. هرگز اينگونه نيست.
نقل قول:
این مادربرد گیگا ep45t ud3r از 8 گیگ رم پشتیبانی میکنه ولی ep45 uts3r
از 16 گیگ،دومی بهتر نیست؟
شما 4 گيگ هم زياديته عزيز. خيلي هم زياده. چه خواسته 8 گيگ. ولي کلا EP45TUD3-R بهتره. اما من هنوزم همون مادربورد اينتل رو در اولويت اول پيشنهاد مي کنم .
پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم کامل
منو ببخشید که یهو پریدم وسط پستاتون .اگه سیستم برای گیم می خاین چیزیبه بجز "فنوم 2" نبندید .
اینم مدرک که بچه های همین سایت گذاشتن:
http://www.hardwarezone.com/articles/print.php?cid=20&id=2969
همین طورکه میبینید تو رزو لیشن های پایین انتل خیلی خوبه ولی تو رزولیشن های بالا ای ام دی افت فریم خیلی ناچیزی نسبت به انتل داره.:great::1. (23):
ببخشید که فضولی میکنم ولی با توجه به اینکه شما می خواهید از پروسسور اینتل استفاده کنید خیلی مهمه که مادر برد خوبی داشته باشید
بهترین گزینه برای شما مادر برد اینتل مدل p45sg هست که رم DDR3 تا باس 1333 رو پشتیبانی میکنه
با توجه به اینکه Dual channel روی چیپست اینتل فقط و فقط تا باس 1066 ساپورت میشه پس شما نیازی با رم باس 1600 و یا 2000 و یا 1333 نداری و تنها با خرید 2 عدد رم DDR3 باس 1066 * 2 گیگ میتونی از تمامی امکانات رم و CPU استفاده کنی
اگر مطالب بیشتری خواستی بگو که برات کامل توضیح بدم
توضیح تخصصی داره
فعلا
من هم اون صفحه که لطف کرده بودید آدرس داده بودین دیدم و چیزی بجر برتری اینتل ندیدم !!!!!!
با سلام...
ميخاستم يه سيستم خوب ببندم...يكياز دوستان سيستم زير رو معرفي كرد...
ميخاستم ببينم خوبه؟....مورد هاي بهتري هست كه جايگزين موارد زير بشه؟
MB: Biostar
Cpu: 7750 AMD
Ram: 2G DDR2
HDD: 500
VGa: 9400 Geforce
Modem: D-link 56k
Dvd Wr LG
Lcd: 1931 samsung Bf+
با سلام...
Dvd Wr LG
سلم...اين سيستم بالا پيشنهاد يكي از دوستانه...چطوره؟لطفا راهنماييم كنين؟
نقل قول:
با سلام...
Dvd Wr LG
سلم...اين سيستم بالا پيشنهاد يكي از دوستانه...چطوره؟لطفا راهنماييم كنين؟
دوست عزيز. اين سومين تاپيکي هست که شما سوالتون رو دوباره مطرح مي کنيد!!!!!!!!!!!
شما مطمئن باشيد اگر قرار باشه به سوالتون پاسخ داده بشه نيازي نيست در چند تاپيک همزمان مطرح بشه.
لطفا رعايت کنيد.
نقل قول:
ببخشید که فضولی میکنم ولی با توجه به اینکه شما می خواهید از پروسسور اینتل استفاده کنید خیلی مهمه که مادر برد خوبی داشته باشید
بهترین گزینه برای شما مادر برد اینتل مدل p45sg هست که رم DDR3 تا باس 1333 رو پشتیبانی میکنه
با توجه به اینکه Dual channel روی چیپست اینتل فقط و فقط تا باس 1066 ساپورت میشه پس شما نیازی با رم باس 1600 و یا 2000 و یا 1333 نداری و تنها با خرید 2 عدد رم DDR3 باس 1066 * 2 گیگ میتونی از تمامی امکانات رم و CPU استفاده کنی
توضیح تخصصی داره
فعلا
سلام.یعنی شما میگی این مادربرد بهتر از گیگا ep45tud3r هست؟یا از asus p5q3 که من خیلی تعریف ازش شنیدم.ضمنا متوجه نشدم ،شما گفتی این مادربرد تا باس 1333 ساپورت میکنه ولی من رم با باس 1066 بذارم،چرا؟
نقل قول:
توضیح تخصصی داره
فعلا
دوست عزيز. لطفا مدرک معتبر ارائه بديد که چيپ P45 حالت Dual Channel رو واسه باس 1333Mhz ساپورت نمي کنه و حداکثر تا 1066Mhz ساپورت مي کنه. من که اصلا نمي تونم اين فرمايش شما رو بپذيرم!!!