پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم مناسب برای بازی و کارهای گرافیکی
نقل قول:
اون دوستم اخرش رفت سراغ همون سیستم !! مغازه دارهای اینجای مخش رو بدجوری به کار گرفتن : دی
خوب شما میگید این سیستم خوبه ؟من خودم منتظر پولی هستم که اگه به دستم رسید این رو خریداری کنم
amd phenom ii x4 945----------------------- 155,000
GIGABYTE - MA770T-UD3P ~~~~~112 000
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) ~~~~~~140 000
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5 ~~~~~310 000
GREEN - GP685B ~~~~~~105 000
SAMSUNG-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer ~~~~75 000
من هم نظرم بیشتر رو این سیستم هست و فکر کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه ، نظر شما (وحید ، ادم-آدام :دی ، رضا ) چیه ؟
البته مانیتور و الباقی رو هم اضافه کنید ، ماینتور 22500 سامسونگ چطوره ؟
اون مانیتور بد نیست ولی حقیقتش من با این یک جورایی بهتر آبم توی یک جوب میره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد اون مادر برد هم حتما فروشنده را بگو بیوس F5 را برات فلاش کنه . ولی نگاه کن اگه مثلا GA-MA785G-UD3H داشت اینو بگیر تقریا همان قیمت هست اما یک شکاف توسعه دیگه برای کارت گرافیکی هم داره که میگذاره اگه خواستی یک کارت ارزون هم برای PhysX بگیری کنار کارت گرافیک اصلیت بگذاری.
نقل قول:
در مورد اون مادر برد هم حتما فروشنده را بگو بیوس F5 را برات فلاش کنه . ولی نگاه کن اگه مثلا GA-MA785G-UD3H داشت اینو بگیر تقریا همان قیمت هست اما یک شکاف توسعه دیگه برای کارت گرافیکی هم داره که میگذاره اگه خواستی یک کارت ارزون هم برای PhysX بگیری کنار کارت گرافیک اصلیت بگذاری.
یکم بیشتر توضیح میدی ؟ قبلنا اطلاعاتم در مورد کامپیوتر و اجزاش بالا بود اما خیلی وقت به دلیل مشقله ، دور شدم !
F5 چیه ؟ Physx چیه ؟
نقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدی ؟ قبلنا اطلاعاتم در مورد کامپیوتر و اجزاش بالا بود اما خیلی وقت به دلیل مشقله ، دور شدم !
F5 چیه ؟ Physx چیه ؟
ّF5 آخرین ورژن بیوس که گیگا بایت برای این برد داده بیرون . میگن از ورژن های قبلی بیوس بهتر . برای این میگم بگو همانجا مغازه دار برات نصب کنه چون توی آبادانی اگه مشکلی موقع فلاش بیوس پیش بیاد تا بخواهی بفرستی برای آواژنگ تا درستش کنه حدود یک ماهی فکر کنم طول بکشه.
PhysX هم تکنولوژی انحصاری NVIDIA هست که بر پایه CUDA اجرا شده و در بازیهایی که از آن پشتیبانی کنند باعث بهبود عملکرد سیستم در صحنه هایی که از ذرات تکراری زیاد تشکیل شده اند میشود (به عنوان مثال صحنه های دود و مه و گرد وخاک و یا صحنه های انفجار و یا کاغذها ولباسهایی که در هوا به اطراف حرکت میکنند)
در حال حاظر تعداد زیادی بازی از این تکنولوژی پشتیبانی نمیکنند ولی توجه کنید در عرض 15 ماه 12 بازی با این تکنولوژی ارایه شده اند
اگر سیستم شما از PhysX پشتیبانی نکند و شما آنرا در یک بازی فعال کنید سرعت پردازش تصاویر به شدت کم شده و به حد 4-5 فریم بر ثانیه میرسد
در این لینک شما تاثیر وجود PhysX در یک بازی که آنرا پشتیبانی میکند می بینید.
physX رو چطور میتونم داشته باشم ؟ مارت گرافیکم اونرو ساپورت نمیکنه ؟
نقل قول:
physX رو چطور میتونم داشته باشم ؟ مارت گرافیکم اونرو ساپورت نمیکنه ؟
کارتهای nvidia جدید همه physx رو پشتیبانی میکنند ( فکر میکنم از سری 8 به بالا )
ضمن تاييد فرمايش نيما از سري Nvidia Geforce 8xxx به بعد همگي PhysX رو پشتياني مي کنن. يعني سريهاي 9xxx و GTx2xx و بعديهايي که هنوز توي بازار نيومده.
نقل قول:
اون دوستم اخرش رفت سراغ همون سیستم !! مغازه دارهای اینجای مخش رو بدجوری به کار گرفتن : دی
خوب شما میگید این سیستم خوبه ؟من خودم منتظر پولی هستم که اگه به دستم رسید این رو خریداری کنم
amd phenom ii x4 945----------------------- 155,000
GIGABYTE - MA770T-UD3P ~~~~~112 000
SAMSUNG-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer ~~~~75 000
من هم نظرم بیشتر رو این سیستم هست و فکر کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه ، نظر شما (وحید ، ادم-آدام :دی ، رضا ) چیه ؟
البته مانیتور و الباقی رو هم اضافه کنید ، ماینتور 22500 سامسونگ چطوره ؟
سلام دوست عزيز. سيستم خوبيه. فقط هاردديسک حتما از مدل F3 باشه که معمولا توي مدلش HD...J نوشته شده. البته بنده Western Digital 500GB Black رو ترجيح مي دم.
مانيتور هم که معرفي کرديد مانيتور خوبيه. LG W2261VP هم خوبه. اين ديگه به سليقه خودتون برمي گرده. اما من سامسونگ رو به شخصه به سبب پرفروشترين ماينتور دنيا و مطرح تر بودن ترجيح مي دم.
یعنی شما میگید گرافیکم رو Geforce بگیرم ؟
این هارد اونطور که من فهمیدم :
Spinpoint F1 HD753LJ
ّF3 با F1 چه فرقی میکنه ؟
نظرتون در بارهWestern Digital 1TB یا Western Digital 750GB چیه ؟
نقل قول:
یعنی شما میگید گرافیکم رو Geforce بگیرم ؟
این هارد اونطور که من فهمیدم :
Spinpoint F1 HD753LJ
ّF3 با F1 چه فرقی میکنه ؟
نظرتون در بارهWestern Digital 1TB یا Western Digital 750GB چیه ؟
دویت عزیز اون کارت گرافیک hd5850 کارت خیلی خوبی هستش شما میتوانید همان را بگیرید .چیزی که من میگم اینه که مادر بردی را انتخاب کن که امکان استفاده از دو کارت گرافیکی داشته باشد تا اینکه اگر در آینده خواستی از دو کارت گرافیکی برای crossfire و یا SLI استفاده کنی و یا اگر احساس کردی میخواهی از PhysX استفاده کنی مشکلی نداشته باشی و فقط با جا زدن کارت در شکاف توسعه کارت راه بیفتد.
در مورد GTX275 و یا HD5850 گرفتن توجه کنید که HD5850 مقداری سریعتر میباشد. ولی این امر هم یک مقدار بسته به سلیقه فرد در مورد کارت دارد و هر دو کارتهای خیلی خوبی میباشند . ولی با توجه به کاربرد شما به نظر من همان HD5850 برای شما بهتر باشد و بعدا در صورت نیاز به PhysX و یا CUDA در صورتی که سیستم شما توانایی استفاده از دو کارت گرافیک را داشته باشد راههایی وجود دارد که یک کارت دیگر مانن GT240 ویا 9600GT را به سیستم اضافه کنید.
در مورد هارد دیسک سری F3 حدود 33% از سری f1 سریعتر هستند.
در این لینک شما یک مقایسه بین هاردهای مختلف را می بینید .
Western Digital 1TB یا Western Digital 750GB هر دو F3 هستن ؟ اگه قیمت Western Digital 750GB مناسب باشه این رو میگیرم
پس مادربوردم رو GA-MA785G-UD3H بکنم ؟ گرافیکی که physX رو ساپورت کنه چقدر قیمتشه ؟ که الان با خود سیستم ببندم
میخوام بازیی نباشه که نتونم با بهترین کیفیت بازی کنم :lol: Cpu این سیستم خوبه ؟ من سرعت سیستم خیلی واسم مهمه
تا اینجا شد این ، درسته ؟
Amd phenom ii x4 945~~~~~~ 155,000
GIGABYTE - GA-MA785G-UD3H ~~~~~112 000
Western Digital 750GB~~~~~~75 000
قیمت ها درست هستن ؟