پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم رندرینگ با چند قطعه انتخابی از خودم
نقل قول:
امیدجان SSD خالص تو رنج100 تا 300 گیگ که کاراییش مثل Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD باشه وجود داره؟
فقط واسه نصب ویندوز و برنامه های پر کاربرد...
ssd های 128 گیگ . حدود 300 هستند
نقل قول:
سلام، ممنون که پاسخ دادید... این هارد رو دیدم و میدونم که هارد بسیار خوبیه ولی حجمش خیلی کمه... من بین 3 تا 5 ترا احتیاج دارم
یه کار مقرون به صرفه تر هم میتونی انجام بدی...
یه دونهSSDخالص حجم پایین بگیری+یه دونه خاویار بلو یا خاویار گرین حجم بالا
مدل هاشو آقا امید زحمت بکشن بهتون بگن...
نقل قول:
سلام - سیستم پیشنهادی:
کارت های کوادرو برای نرم افزارهای صنعتی کاربرد داره. برای شما هسته ی کودا ملاک خواهد بود.
امکان SLI کارت گرافیک نیز در سیستم زیر فراهم خواهد بود.
Asus X99 A: 1,120,000 -
Intel Core i7-5930K: 1,880,000 -
GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15 Red: 1,320,000 -
Asus Strix GTX 970 OC DCII 4GB: 1,780,000 -
Crucial M550 128GB: 340,000 -
Seagate Barracuda 4TB: 500,000 -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Noctua NH-D15: 350,000 -
590,000 :*Enermax Revolution 87+ 850W *Gold -
Xigmatek Odin: 470,000 -
حسام جان درمورد کارت گرافیک حرف شما رو گوش میدم.. درباره فرق بین مادربورد Asus x99 A و Asus x99 deluxe یه توضیحی میدی که چرا دلوکس نگیرم؟ آیا هزینه اضافه هست؟ و دوم اینکه آیا هاردهای Caviar western از seagate بهتر نیست؟ و سوم اینکه آیا این سیستم کولینگ قوی هست؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
یه کار مقرون به صرفه تر هم میتونی انجام بدی...
یه دونهSSDخالص حجم پایین بگیری+یه دونه خاویار بلو یا خاویار گرین حجم بالا
مدل هاشو آقا امید زحمت بکشن بهتون بگن...
آره اینم خوبه
نقل قول:
حسام جان درمورد کارت گرافیک حرف شما رو گوش میدم.. درباره فرق بین مادربورد Asus x99 A و Asus x99 deluxe یه توضیحی میدی که چرا دلوکس نگیرم؟ آیا هزینه اضافه هست؟ و دوم اینکه آیا هاردهای Caviar western از seagate بهتر نیست؟ و سوم اینکه آیا این سیستم کولینگ قوی هست؟
بخاطر اینکه شما فرمودید تا حداکثر 8/5 براتون مدل A رو نوشتم. تفاوتشون رو در سایت ایسوس بررسی کنید و ببینید آیا هزینه ی بیشتر به کارتون میاد یا خیر.
هارد 4 ترابایت سیگیت رو بنده به 4 ترابایت گرین ترجیح میدم. (بهتر هست.)
البته در کل وسترن دیجیتال رو بیشتر قبول دارم. منتها شما فرمودید 4 ترابایت، که به نظرم با توجه به بودجه، 4 ترابایت سیگیت بهترین گزینه اس. اگر مشکل بودجه ندارید، می تونید 4 ترا خاویار بلک بگیرید. منتها قیمتش خیلی گران تر هست!
بله. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در بدبینانه ترین حالت ممکن جزو 5 کولر برتر دنیاست و توانایی کارکرد بدون وقفه در زیر فشار کاری بالا رو داراست.
راستی واترکولینگ به شما توصیه نمی کنم. به کار شما نمیاد. واترکولرها عمر محدودی دارن و به دلیل اینکه سیکل بسته هستن و مایع کولانتشون قابلیت تعویض نداره، بعد از 2-3 سال شاهد افت کارایی و افزایش دمای پردازنده ی خود خواهید بود.
نقل قول:
بخاطر اینکه شما فرمودید تا حداکثر 8/5 براتون مدل A رو نوشتم. تفاوتشون رو در سایت ایسوس بررسی کنید و ببینید آیا هزینه ی بیشتر به کارتون میاد یا خیر.
هارد 4 ترابایت سیگیت رو بنده به 4 ترابایت گرین ترجیح میدم. (بهتر هست.)
البته در کل وسترن دیجیتال رو بیشتر قبول دارم. منتها شما فرمودید 4 ترابایت، که به نظرم با توجه به بودجه، 4 ترابایت سیگیت بهترین گزینه اس. اگر مشکل بودجه ندارید، می تونید 4 ترا خاویار بلک بگیرید. منتها قیمتش خیلی گران تر هست!
بله. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در بدبینانه ترین حالت ممکن جزو 5 کولر برتر دنیاست و توانایی کارکرد بدون وقفه در زیر فشار کاری رو داراست.
راستی واترکولینگ به شما توصیه نمی کنم. به کار شما نمیاد. واترکولرها عمر محدودی دارن و بعد از 2-3 سال به دلیل اینکه سیکل بسته هستن و مایع کولانتشون قابلیت تعویض نداره، بعد از 2-3 سال شاهد افت کارایی و افزایش دمای پردازنده ی خود خواهید بود.
حسام جان مرسی از پاسخ هات.... یه نکته دیگه اینگه اگه بخوام 32گیگ رم DDR4 بندازم چقدر باید هزینه کنم و آیا کیس گرین x9 به درد میخوره؟
نقل قول:
حسام جان مرسی از پاسخ هات.... یه نکته دیگه اینگه اگه بخوام 32گیگ رم DDR4 بندازم چقدر باید هزینه کنم و آیا کیس گرین x9 به درد میخوره؟
رم 32 گیگ که 4 ماژول رم 8 گیگ به قیمت معقول باشه، 1 ماهه دیگه موجود میشه. در حال حاضر موجود نیست. مگر اینکه 8 عدد ماژول 4 گیگ بخرید. (البته شما که حرف از 32 گیگ رم با مین دلوکس و کیس ایکس 9 می زنید، ظاهراً بودجه تون به 10 میلیون افزایش پیدا کرده! :D)
کیس ایکس 9 گرین هم کیس خوبیه.
نقل قول:
رم 32 گیگ که 4 ماژول رم 8 گیگ به قیمت معقول باشه، 1 ماهه دیگه موجود میشه. در حال حاضر موجود نیست. مگر اینکه 8 عدد ماژول 4 گیگ بخرید. (البته شما که حرف از 32 گیگ رم با مین دلوکس و کیس ایکس 9 می زنید، ظاهراً بودجه تون به 10 میلیون افزایش پیدا کرده! :D)
کیس ایکس 9 گرین هم کیس خوبیه.
نه آقا 10 خیلی زیاد میشه... الان یه دونه کارت گرافیک توی وبلاگ شما دیدم که میخوام نظر شما رو بدونم..Nvidia Quardo PNY K2200 4GB و اینکه چرا خود اتودسک کارت گرافیک کوادرو رو یشنهاد میده؟
سلام
m.b msi z97 gaming 9 ac برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
cpu 4790k بابرسی نزدیکی کارایی این پردازنده نسبت پردازنده های های اند و نزدیکی عرضه broadwell خرید مقرون بصرفه تری خواهد داشت! z97 توانایی ساپورت نسل بعدو داره
cpu cooler assassin
ram 4*8gb 32gb 2400 cl10 gskill trident x
vga gtx 970 asus
ssd m2 adata sp900 adata 2280
hdd 3tb w.d green
power 850w raid max
case raidmax agusta
نقل قول:
سلام
m.b msi z97 gaming 9 ac
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
cpu 4790k بابرسی نزدیکی کارایی این پردازنده نسبت پردازنده های های اند و نزدیکی عرضه broadwell خرید مقرون بصرفه تری خواهد داشت! z97 توانایی ساپورت نسل بعدو داره
cpu cooler assassin
ram 4*8gb 32gb cl10 gskill trident x
vga gtx 970 asus
ssd m2 adata sp900 adata 2280
hdd 3tb w.d green
power 850w raid max
case raidmax agusta
z97 gaming 9 ac تا الان این برد رو تو بازار ندیدم
و تا الان موجودی نداشته
نقل قول:
z97 gaming 9 ac تا الان این برد رو تو بازار ندیدم
و تا الان موجودی نداشته
دوستانی هستند که بتونن موجود کنن و واقعا ارزششو داره!