پاسخ : مشاوره برای خرید سیستم تا 750 تومن
دوستان
یکی بیاد یه حالی بده ما رو روشن کنه چرا مادربورد گیگا نه؟
چرا ای ام دی نه؟
آخه مثلا این مدل رو ببینید :
GIGABYTE GA-MA78G-DS3H Onboard
AMD 780G chipset / DDR2 1066 up 16GB /Integrated ATI Radeon HD3200 graphics / PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support /Supports: Phenom FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 / FSB:2600MHz Hyper Transport (5200 MT/s) / Audio:8 Channels / HDMI
خوب آدم وسوسه میشه دیگه
تازه قیمتی هم نداره
100 - 110
پاسخ: پاسخ : مشاوره برای خرید سیستم تا 750 تومن
نقل قول:
دوستان
چرا ای ام دی نه؟
کی همچین حرفی زده ؟ کی گفته amd نه ؟ کی گفته gigabyte نه ؟ این حرفا توخالیه ...بشنو و باور نکن ...!!! :yes:
پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم تا 750 تومن
اولا: پشتیبانی محصولات گیگا بایت خوبه به علت یه نمایندگی خوب به اسم اوازنگ.
دوم:به علت قیمت پائین پردازند های amd دلیل نمی شه که این شرکت پردازند های خوبی نداره.(همیشه رقابت بین پردازند های اینتل و amd وجود داره)
سوم:شما دوست عزیز مطمئن باش که پردازند های amd برای گیم گزینه مناسبیه.
چهارم :بیشتر کسایی که از پردازند های اینتل استفاده میکنن (البته اونای که oc میکنن)به نظر میاد این پردازند ها گزینه خوبی برای این کار با شه .به خاطر بعضی از فاکتور های و محاسنی که در پردازند های اینتل وجود داره.(البته amd هم محاسن خاص خودشو داره)
و..............
با پوزش از شما اساتید فن:give_rose:
آخه یکی از بچه های مورد اعتماد همین فروم گفته
نقل قول:
آخه یکی از بچه های مورد اعتماد همین فروم گفته
با دلایل قانع کنند ه خودش یا اینکه شما رو قانع کنه.
احتمالا دلایل اصلی اون دوست عزیز مون به خاطر این بوده که پردازند ه های اینتل راحتر oc میشن تا amd.
البته شما با انتخاب amd مشکلی براتون پیش نمیاد و راحت میتونید کاری که مد نظرتوت هست انجام بدید.
نقل قول:
cpu :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 73
main :
asus m2n68 77
ram : twinmos 2gig*2 800 46
vga : ati 4850 512 205
hdd : maxtor 320 49
این مشخصات برای گیم مناسب هست در مورد سی پی یو این بنچ را ببین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوستان
چرا ای ام دی نه؟
آخه مثلا این مدل رو ببینید :
GIGABYTE GA-MA78G-DS3H Onboard
AMD 780G chipset / DDR2 1066 up 16GB /Integrated ATI Radeon HD3200 graphics / PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support /Supports: Phenom FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 / FSB:2600MHz Hyper Transport (5200 MT/s) / Audio:8 Channels / HDMI
خوب آدم وسوسه میشه دیگه
تازه قیمتی هم نداره
100 - 110
سلام به همه دوستان
من در اولای باز شدن این تاپیک یه سوال در مورد بستن کیس کردم که دوستان کم لطفی کردند و فقط با گفتن اینکه قطعات درخواستی من در یه کیس 750 تومنی بسته نمیشه جواب ما رو ندادند
حالا اومدم بگم که اگه امکان داره یه کیس مشتی برای من بگید بازم تکرار میکنم فقط کیس و قیمتش هم توی رنج همین 800 تومن باشه
راسیاتش من خودم توی عید بود فکر کنم 8 یا 9 بود رفتیم برای پسر عمم مینش خراب شده بود با 100 تومن پول یه مادربورد بخریم یه سیستم ورداشتیم اوردیم
سی پی یو 2 هسته ای 2.4 AMD
رم 1 گیگ.مادربورد e lite که مدلهای جدید AMD Phenome رو هم ساپورت میکنه
گرافیک انبورد تا پسر عمم یه خورده پول جمع کنه و یه گرافیک و سی پی یو و رم اضافی مشتی برداره!
اینا سر جمع شد 300 تومن یه کیس که بازی های روز رو هم جواب میده!!پس کم لطفی نکنید
حالا دوستان کم لطفی میکنن و میگن با 800 تومن یه کیس تووپ نمیشه بست
مشکل من اینه که از قطعات جدید بی خبرم و گرنه خودم یه کیس مشتی مثل سیستم دوم خودم برای خودم جور میکردم!:1. (28):
پاسخ : پاسخ: پاسخ : مشاوره برای خرید سیستم تا 750 تومن
نقل قول:
با دلایل قانع کنند ه خودش یا اینکه شما رو قانع کنه.
احتمالا دلایل اصلی اون دوست عزیز مون به خاطر این بوده که پردازند ه های اینتل راحتر oc میشن تا amd.
البته شما با انتخاب amd مشکلی براتون پیش نمیاد و راحت میتونید کاری که مد نظرتوت هست انحام بدید.
نه من اصلا واسه اورکلاک نمیخوام سیستم رو
چون هم اهلش نیستم هم نمیتونم
تازه سیستم رو واسه داداشم میخوام
پس من از اون دوست هم میخوام دلیلش رو بگه بهم
و اینکه یه سوال
رو مادربورد های گیگا مثل همین مدلی که دادم و نوشته شده phenom x4 ساپورت هست نمیشه phenom x2 نصب کرد؟
آخه x4 گرونه سی پی یو هاش
CPU Support List
CrossFire with on-board graphics
تست گرافیک توکار با پردازند های مختلف amd
AMD 780G Chipset
The AMD 780G Chipset is the system logic of the latest AM2+ (HyperTransport 3.0) platform from AMD that enables its next generation Phenom™ processors. The AMD 780G chipset integrated ATI Radeon™ HD 3200-based graphics architecture. This unique combination of Integrated Graphics Processor (IGP) creates a single motherboard featuring a world-class DX10, Shader Model 4.0 graphics, ATI Avivo™ Technology, and brand-new ATI Hybrid Graphics Technology and AMD UVD (Unified Video Decoder) Technology for faster and smoother game-play, a high quality video processing engine for advance quality of video and DVD playback.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گرافیک توکار این چیپست 3200 با پشتیبانی از دایرکت ایکس 10 و راحت می تونی کراس فایر CrossFireXکنی.
گرافیک 3200 :پشتیبانی از پیکسل شیدر نسخه 4. که بیشتر بازی ها جدید رو می شه با جزیئات متوسط بازی کنی.
صدای 8 کاناله و با خروجی ALC889A with DTS Connect Enables a Superior Audio Experience و Blu-ray/HD DVD Full Rate Audio Support
PCI-E 2.0 Graphics Interface
و قابلیت های دیگه
این رو ببینید:
همه این سی پی یو ها رو ساپورت میکنه؟ :1. (27):
عجب چیزیه
میگم این گرافیک آنبردش چند مگه؟