پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم تا 4 میلیون برای کارهای گرافیکی
پس بهتره صبر کنیم :1. (26): البته فکر نمیکنم خیــلـــی قیمت ها بیاد پایین که بتونم هم گرافیک بگیرم و سیستمی که با رایزن 7 پیشنهاد شد.
با فرض اینکه قیمت ها یخورده بیاد پایین سیستم زیر چطوره ؟ (خودم سیستمی که در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] معرفی شد رو یخورده قوی تر کردم و به سیستم زیر رسیدم )
برای سیستم بالا بین این دو کارت گرافیک که در پایین لینک کردم کدوم بهتره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
پس بهتره صبر کنیم :1. (26): البته فکر نمیکنم خیــلـــی قیمت ها بیاد پایین که بتونم هم گرافیک بگیرم و سیستمی که با رایزن 7 پیشنهاد شد.
با فرض اینکه قیمت ها یخورده بیاد پایین سیستم زیر چطوره ؟ (خودم سیستمی که در
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] معرفی شد رو یخورده قوی تر کردم و به سیستم زیر رسیدم )
برای سیستم بالا بین این دو کارت گرافیک که در پایین لینک کردم کدوم بهتره ؟
مشخصه که گرافیک رو باید gigabyte بگیری zotac اصلا به درد نمی خوره
بعد شما برای کارتی که 850 تا 900 قیمتش بوده باید 400 تا 500 تومن اضافه بدی با فرض اینکه 100 هم بیاد پایین فایده نداره همون موقع که 850 بود همه منتظر بودن 100 بیاد پایین بعد بخرن
14-1-97
سلام و درود. دوستان وضعیت بازار رو چجوری پیش بینی میکنید ؟ من نیت ارتقاء سیستمم رو دارم البته خیلی هم فورس نیست برام ، میتونم 3-4 ماه دیگه هم صبر کنم ولی اوضاع ارز خیلی داره داغون میشه روز به روز
همین سیستم زیر قبل از عید 200 هزار تومان کمتر بود قیمتش ( نظرتونم راجب قطعاتش بگید ممنون میشم :give_rose: )
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
مشاهده عکس در کیفیت بالاتر :
نقل قول:
14-1-97
سلام و درود. دوستان وضعیت بازار رو چجوری پیش بینی میکنید ؟ من نیت ارتقاء سیستمم رو دارم البته خیلی هم فورس نیست برام ، میتونم 3-4 ماه دیگه هم صبر کنم ولی اوضاع ارز خیلی داره داغون میشه روز به روز
همین سیستم زیر قبل از عید 200 هزار تومان کمتر بود قیمتش ( نظرتونم راجب قطعاتش بگید ممنون میشم :give_rose: )
سلام
درست 38 روز دیگه مشخص می شه آمریکا تو برجام می مونه یا نه
مطمئن باش هر قطعه ای یک کششی برای افزایش قیمت داره و دیگه از این بیشتر نمی تونه افزایش داشته باشه و اگه صبر کنی فکر می کنم به نفع شما باشه هرچند بزرگترین اقتصاددان های جهان هم نمی تونن وضع بازار ایران رو پیش بینی کنن.
خیلی از وارد کنندگان و به تبع آن فروشندگان هم کاری به این چیزها ندارن دنبال فرصت هستن قیمت ها رو بالا ببرن و سود کلانی کسب کنن و تقصیرها رو هم سر جمهوری اسلامی بندازن.
خیلی ها زندگیشون با فروش سیستم می چرخه الان اینا رو هم بیکار کردن. امیدوارم دلار بیاد پایین چون همه ما به سیستم جدید احتیاج داریم. من خودم الان کارم رو هواست سر این افزایش قیمت ها
نقل قول:
14-1-97
همه قطعات خوبن ولی اگه میتونستی ssd رو بعدا میگرفتی و بودجت رو افزایش میدادی گرافیک 470 rx یا 570 rx میگرفتی خیلی عالی میشد
اقای که گفته Zotac به درد نمیخوره اشتباه میگه
تو از کجا میگی به درد نمیخوره؟
من خودم یه سیستم دیگه دارم گرافیکش از برند Zotac هستش. من اسم این برن رو گذاشتم برند عمری
گرچه مثل برند ECS گمنامه ولی کیفیت و ماندگاری محصولاتش بالا هستن و در حد بزرگای الکترونیک ن.
حالا یه چیزی بگم ثابت میشه:
چند وقت پیش همین گرافیک Zotac رو باز کردم تا خمیر سیلیکونشو بعد از حدود 7 سال عوض کنم. دیدم هنوز روان هست و نیازی نیست...
چشم افتاد که پشته های رم هاش دیدم نام برند Samsung میدرخشد.....گفتم ای ول.........
پس ببین برند Zotac کم الکی نیست
خدمت آقا امید عرض کنم که خیلی ها رو دیدم که حتی ssd رو میگن برید zotac بخرید ولی خودشون رفتن و سامسونگ خریدن.
بزار یک مثال بزنم تا بهتر متوجه بشی:
هارد وسترن و سیگیت هر دو خوبن اما میزان خرابی هاردهای سیگیت بیشتر از وسترنه و بنابراین کسی که می خواد هارد بخره باید وسترن بخره.
تو خود هاردهای وسترن هم میزان خرابی هارد های گرین و بلو بیشتر از black هستش تقریبا 6 برابر و بنابراین خرید black برای اونایی که اطلاعات مهمی دارن توصیه می شه.
آدم های عاقل تو این زمینه ها ریسک نمی کنن
اگه شما Zotac دوست داری می تونی خودت بخری ولی سعی کن به دیگران با کیفیت ترین قطعات رو معرفی کنی چون در صورت ضرر کاربر، تو اون دنیا باید پاسخگو باشی
"خیلی از وارد کنندگان و به تبع آن فروشندگان هم کاری به این چیزها ندارن دنبال فرصت هستن قیمت ها رو بالا ببرن و سود کلانی کسب کنن و تقصیرها رو هم سر جمهوری اسلامی بندازن."
برادر ، خیلی عجولانه ، با بی انصافی و تندروی درباره فروشندگان قضاوت کردی . فروشندگان و وارد کنندگان خویشاوندان و دوستان و آشنایان ما میتونن باشند . دور بر ما هم کاسبی می کنند . هیولاهای شیطانی هم نیستند . مثل همه مردم کشور ما به شدت درگیر مشکلات فراوان اقتصادی و غیر اقتصادی هستند و مثل من و تو بسیار عصبانی .