پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم برای کاربر خانگی (اینترنت-فوتوشاپ-پریمیر-بازی وغیره)
reza76622201 جان بهت یه پیام خصوصی ارسال کردم چرا پاسخش رو نمیدی
پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم برای کاربر خانگی (اینترنت-فوتوشاپ-پریمیر-بازی وغیره)
جناب بیل گیتس درست میفرمایند. با این پول میشه بهترین CRT رو گرفت بجای پایین ترین lcd
دوستان میخوام 400000 فقط رو کیس هزینه کنم بهترین سیستم مورد نظر شما با این شرایط چیست؟
مادربرد ایسوز-سی پی یو دوهسته ای اینتل-پاور گرین و غیره
لطفا با مشخصات کامل و ذکر قیمت روز بازار
مرسی
بهتره سی پی یو رو 7750 بگیری البته ای ام دی هست که 63 تومنه
رم رو هم دو تا یک گیگ پاتریوت باس 800 ( 1066 ارزش نداره ) که میشه 24
این طوری بودجه ی خوبی داری برای باقی قطعات
اگه اصرار داری روی اینتل e5200 که 80 تومنه
bill geits جان میخوام اینتل ببندم Intel Dual-Core E5200 به نظرت خوبه ؟
مادربرد (ایسوز) چی بگیرم؟ کارت گرافیک؟ هارد؟پاور گرین؟
اساتید چرا پیشنهاد نمیدن تا من با 400000 تومان یک کیس عالی اسمبل کنم؟
خواهشا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bill geits جان Intel Pentium Dual-Core E5300 قیمتش چنده ؟نضر در موردش چیه؟
چرا هیچ کی نظر نمیده!!!!!!!!!!!!!!:whistle:
پاسخ : پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم برای کاربر خانگی (اینترنت-فوتوشاپ-پریمیر-بازی وغیره)
نقل قول:
bill geits جان Intel Pentium Dual-Core E5300 قیمتش چنده ؟نضر در موردش چیه؟
چرا هیچ کی نظر نمیده!!!!!!!!!!!!!!:whistle:
دوست عزیز با سلام. لطفا برای پاسخدهی بهتر و سریعتر یک موضوع جدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ایجاد نمایید و انتظارات خودتون رو از سیستمی که قصد خرید دارید عنوان کنید.
با تشکر.
پاسخ: پاسخ : پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم برای کاربر خانگی (اینترنت-فوتوشاپ-پریمیر-بازی وغیره)
نقل قول:
دوست عزیز با سلام. لطفا برای پاسخدهی بهتر و سریعتر یک موضوع جدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ایجاد نمایید و انتظارات خودتون رو از سیستمی که قصد خرید دارید عنوان کنید.
با تشکر.
دوست عزیز مگه این تایپیک مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟ اگر نظری دارید در همین تایپیک نظرتون رو بدید حالا چه کاری یه من برم یه تایپیک تکراری بازم بزن خواب شرایطم رو برای قطعات نوشتم خو بخونید اگر می توانید کمک کنید یک سیتم عالی فقط کیس برای بودجه 400000 معرفی کنید
با تشکر
e5200 خوبه اگه آور می کنی و گرنه در حالت عادی 7750 هم بهتره هم قیمت کمتری داره
تا دقیقا معلوم نکنی کدوم سی پی یو رو می خوای نمیشه برای مادربرد حرفی زد
اگه اینتل بگیری این مادربرد رو من خیلی ازش تعریف شنیدم
EP 43 - S3L
قیمتش هم زیر 90 تومنه که به بودجه ی شما می خوره