پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم P55
نقل قول:
این مین از dfi با گارانتی خوب به قیمت حدود 230 موجود هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی در مورد آورکلاک این پلتفرم تجربهای ندارم که این بهتره یا msi
در مورد رم هم پولت رو بیخود دور نریز این رمهای 1600 یا بالاتر در حقیقت همون رمهای 1333 هستند که زمان تاخیرشون زیاد شده فعلا چیپ اساسی که بتونه رو 1600 به بالا با تاخیر ۷ یا کمتر باشه ندیدم :give_rose:
مر30 نیما جان!:give_rose:
نةرت در مورد 2000 چیه؟ اونا هم اور شدن؟
اینجا رو ببینید:
رکورد توپیه؟!
بهتره 2 تا 1 گیگ باس 2000 به بالا بگیرم.
اگر باس 1333 گرفتم تو اور خرکی اذیت نمی کنه؟1 آیا تا 2000 بالا می ره ؟
مثلا سری پی gskill با تایمینگ 7 و ولتاژ 1.5.
ولتاژ چقدر بگیرم خوبه؟
زیر 1.5 هست؟
اساتید راهنمایی کنند:1. (23):
نقل قول:
مر30 نیما جان!:give_rose:
نةرت در مورد 2000 چیه؟ اونا هم اور شدن؟
اینجا رو ببینید:
رکورد توپیه؟!
بهتره 2 تا 1 گیگ باس 2000 به بالا بگیرم.
اگر باس 1333 گرفتم تو اور خرکی اذیت نمی کنه؟1 آیا تا 2000 بالا می ره ؟
مثلا سری پی gskill با تایمینگ 7 و ولتاژ 1.5.
ولتاژ چقدر بگیرم خوبه؟
زیر 1.5 هست؟
اساتید راهنمایی کنند:1. (23):
سعید جان نمیخوام مثل این پیرمردا نق بزنم ولی آخه این چه کاریه
مین خوب میگیری که از مین ارزون ۷۰-۸۰ قیمتش بالاتره بعد میری فن تهیه میکنی 50-100 رم هم که سری حرفهای لااقل 40-50 گرونتره
خوب نصف این هزینه رو بده یه cpu بالاتر بردار اینقدر هم خودت رو آزار نکن :give_rose:
مثلا به جای اون i5 750 یدونه i7 860 بردار تفاوت قیمتش حدود 100 تومنه
حالا فرض کن i5 رو برداشتی با مین خدا و رم توپ و ..... آخر آخرش بعد آور کردن میرسی به قدرت i7 :wink:
نقل قول:
سعید جان نمیخوام مثل این پیرمردا نق بزنم ولی آخه این چه کاریه
مین خوب میگیری که از مین ارزون ۷۰-۸۰ قیمتش بالاتره بعد میری فن تهیه میکنی 50-100 رم هم که سری حرفهای لااقل 40-50 گرونتره
خوب نصف این هزینه رو بده یه cpu بالاتر بردار اینقدر هم خودت رو آزار نکن :give_rose:
مثلا به جای اون i5 750 یدونه i7 860 بردار تفاوت قیمتش حدود 100 تومنه
حالا فرض کن i5 رو برداشتی با مین خدا و رم توپ و ..... آخر آخرش بعد آور کردن میرسی به قدرت i7 :wink:
نه خیر انگار این کاره نیستی؟(قصد توهین ندارما) من می گم واسه اور خرکی! آخه کی 330 تومن پول بی زبونو دود می کنه ؟! خودم تو فکرش هستم 860 بخرم تا ببینم.! البته اونم واسه اور می خوام!
برانا مه ای رو که داده بودی واسه کارت گرافیکی بدردم نخودش!
نقل قول:
نه خیر انگار این کاره نیستی؟(قصد توهین ندارما) من می گم واسه اور خرکی! آخه کی 330 تومن پول بی زبونو دود می کنه ؟! خودم تو فکرش هستم 860 بخرم تا ببینم.! البته اونم واسه اور می خوام!
برانا مه ای رو که داده بودی واسه کارت گرافیکی بدردم نخودش!
البته با اجازه اساتید فن:give_rose:
آآآآآآآآآآییییییییییی نفس کش:1. (27):
سعید جان هر از چند مدتی نمی دونم قضیه چی میشه که 2000 ری شما گم میشه :دی
بابا یا به حرف نیما گوش کن یا دیگه هر کاری خواستی بکن. نیما حرف خوبی می زنه.:cool:
بعدش هم شما از کجا نتیجه گیری کردین که برای اور خرکی 330 تمن هزینه زیادیه؟!!! :1. (27):
بابا به چنتا از این اساتید احل فن بگو بهت می گن این 330 تمن ها این قد بیاد و بدره:yes: تازه مثلا یه سیستم نیمه کامل گرفتی مثلا 450 اما یه پاور می گیری 350 ! دیگه اون موقه چی می گی پس؟:1. (35):
حساب کار خودت رو بکن دیگه این همه دوستان هم سر کار نزار تازه زود تر بگیر که بتونی یه تست هم بزنی و رکرد ثبت کنید که توی مرحله 6 به کمک شما 1156 نیازمندیم.
توصیه من:
1- رم g.skill با فرکانس 1800 نمی گیریب ا فرکانس 1600 بگیر.
2- مین هم ایسوز از اونایی که خیلی تعریفش شده بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اگه میتونی پیدا بکنی این هم خیلی بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سی پی یو هم 860 بگیر شرش رو کم بکن.
------------
اما باز نظر دوستان شرطه. خودت هم برو یکم تحقیق بکن دیگه.:whistle:
نقل قول:
البته با اجازه اساتید فن:give_rose:
آآآآآآآآآآییییییییییی نفس کش:1. (27):
سعید جان هر از چند مدتی نمی دونم قضیه چی میشه که 2000 ری شما گم میشه :دی
بابا یا به حرف نیما گوش کن یا دیگه هر کاری خواستی بکن. نیما حرف خوبی می زنه.:cool:
بعدش هم شما از کجا نتیجه گیری کردین که برای اور خرکی 330 تمن هزینه زیادیه؟!!! :1. (27):
بابا به چنتا از این اساتید احل فن بگو بهت می گن این 330 تمن ها این قد بیاد و بدره:yes: تازه مثلا یه سیستم نیمه کامل گرفتی مثلا 450 اما یه پاور می گیری 350 ! دیگه اون موقه چی می گی پس؟:1. (35):
حساب کار خودت رو بکن دیگه این همه دوستان هم سر کار نزار تازه زود تر بگیر که بتونی یه تست هم بزنی و رکرد ثبت کنید که توی مرحله 6 به کمک شما 1156 نیازمندیم.
توصیه من:
1- رم g.skill با فرکانس 1800 نمی گیریب ا فرکانس 1600 بگیر.
2- مین هم ایسوز از اونایی که خیلی تعریفش شده بگیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اگه میتونی پیدا بکنی این هم خیلی بهتره
سی پی یو هم 860 بگیر شرش رو کم بکن.
------------
اما باز نظر دوستان شرطه. خودت هم برو یکم تحقیق بکن دیگه.:whistle:
احسنت.
شما به آقا نیما چه کار داری.... ما با هم رفیقیم جیگر .... در مورد پاور هم چیزی نفهمیدم.
330 تومن زیاد نیست برا من که پول ندارم زیاده! مثل این که آقا BaRaN می خواد یه cpu 1 تا 2 تومنی بخره.!
دمت گرم دنبال همین سیستم می گشتم! EVO گیر می آد تو اهواز نیستا!
رم هم با این باس اونم از gskill ندیدم.
اگه پولم رسید می خوام همون 86 رو بگیرم
نقل قول:
احسنت.
شما به آقا نیما چه کار داری.... ما با هم رفیقیم جیگر .... در مورد پاور هم چیزی نفهمیدم.
330 تومن زیاد نیست برا من که پول ندارم زیاده! مثل این که آقا BaRaN می خواد یه cpu 1 تا 2 تومنی بخره.!
دمت گرم دنبال همین سیستم می گشتم! EVO گیر می آد تو اهواز نیستا!
رم هم با این باس اونم از gskill ندیدم.
اگه پولم رسید می خوام همون 86 رو بگیرم
سعید جان شما کجا گشتین که رم های g.skill پیدا نشده!؟ :1. (27):
بابا این داداش مون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دقیقا وارد کننده و فروشنده این رم ها هستش (داداش کیوان عزیز)و من تهران بودم اتفاقا داشتن خوبش هم داشتن. (اما قیمتش بالا بود)
یه پیغام خصوصی بده تا لیست تمام چیزایی رو که دارن رو بهت بده.
نقل قول:
سلام :give_rose: مر30
فقط چند تا سوال دیگه:
ایم مین MSI یه. برا اور خوبه اصلا تا حالا جایی دیدید اور بشه. به جاش P55-UD3 بگیرم تو اور توانا تر نیست؟
با توجه به قیمت؟! از DFI چیزی نیست؟
در مورد رم ها قیمتش که خیلی خوبه اما 1333 تو زوق می زنه؟! نمی دونید هیت سینک دارن؟ یا نه؟ ولتاژ کاریش رو هم بگید؟! عالی بود... بازم راحنمایی کنید با لینک!:1. (26):
اساتید و اعضای محترم لطفا راهنمایی کنید
در مورد مادربورد بهتره از مدل های ارزون قیمت گیگابایت و اسوس هست ولی اگر بتونی بیشتر هزینه کنی Asus P7P55 Deluxe یا MSI P55-GD80 خیلی بهتره
در مورد رم ها سری اورکلاک بلک هستن و هیت سینک مشکی دارن با ولتاژ 1.5 ولت
نقل قول:
این مین از dfi با گارانتی خوب به قیمت حدود 230 موجود هستش
ولی در مورد آورکلاک این پلتفرم تجربهای ندارم که این بهتره یا msi
:give_rose:
با سلام
اگر منظور گارانتی گلسان هست که گارانتی خوبی نداره یعنی گارانتی برای اورکلاک نداره و حتی قادر به تعویض ماسفت هم نیستند!
اگر گارانتی فرایند باشه که هنوز سی پی یو 1366 ندارند چه برسه به 1156!!
پس خیلی گارانتی خوب نداره این برد در ایران!
ِّDFI یکی از برند هایی هست که در اورکلاک فوق العاده عمل می کنه فقط چند تا مشکل اساسی داره
1.مدت ها طول میکشه تا یک بایوس خوب بیاد براش
2.بایوس هاش فوق حرفه ای هستند تنظیماتی که در اکثر مادربورد ها به صورت AUTO هست رو شما باید دستی ست کنید و کوچک ترین خطا باعث نابودی پروفایلتون میشه
اما حسن هایی که داره
1.اورکلاک رو به ادم یاد میده :دی
2.در مورد دما فوق العاده عمل میکنه مانیتورینگ وحشتناک خوفی داره
3.سگ جون هست و به این راحتی ها چیزیش نمیشه حتی اگه روش اب ریخته بشه!
4.تا دلت بخواد حدس هاتو خوب میکنه چون فوق العاده و فوق العاده سرت بازی در میاره :دی
نقل قول:
در مورد رم هم پولت رو بیخود دور نریز این رمهای 1600 یا بالاتر در حقیقت همون رمهای 1333 هستند که زمان تاخیرشون زیاد شده فعلا چیپ اساسی که بتونه رو 1600 به بالا با تاخیر ۷ یا کمتر باشه ندیدم
من نفهمیدم این یعنی چی؟ یعنی رم با چیپ اصلی 1600 وجود نداره و رمی نیست که 1600 باشه Cl پایین!
یا اینکه رمی که مثلا 2000 باشه و تایمینگ 7 باشه رو ندیدید!
با تشکر SSA MEMBER
نقل قول:
با سلام
اگر منظور گارانتی گلسان هست که گارانتی خوبی نداره یعنی گارانتی برای اورکلاک نداره و حتی قادر به تعویض ماسفت هم نیستند!
اگر گارانتی فرایند باشه که هنوز سی پی یو 1366 ندارند چه برسه به 1156!!
پس خیلی گارانتی خوب نداره این برد در ایران!
ِّDFI یکی از برند هایی هست که در اورکلاک فوق العاده عمل می کنه فقط چند تا مشکل اساسی داره
1.مدت ها طول میکشه تا یک بایوس خوب بیاد براش
2.بایوس هاش فوق حرفه ای هستند تنظیماتی که در اکثر مادربورد ها به صورت AUTO هست رو شما باید دستی ست کنید و کوچک ترین خطا باعث نابودی پروفایلتون میشه
اما حسن هایی که داره
1.اورکلاک رو به ادم یاد میده :دی
2.در مورد دما فوق العاده عمل میکنه مانیتورینگ وحشتناک خوفی داره
3.سگ جون هست و به این راحتی ها چیزیش نمیشه حتی اگه روش اب ریخته بشه!
4.تا دلت بخواد حدس هاتو خوب میکنه چون فوق العاده و فوق العاده سرت بازی در میاره :دی
من نفهمیدم این یعنی چی؟ یعنی رم با چیپ اصلی 1600 وجود نداره و رمی نیست که 1600 باشه Cl پایین!
یا اینکه رمی که مثلا 2000 باشه و تایمینگ 7 باشه رو ندیدید!
با تشکر SSA MEMBER
سلام
این برد با گارانتی شاب منظورم بود
پس گارانتی خیلی خوب داره در ایران :great:
برای رم هم منظورم این بود که رم 1600 و 1333 از یک برند معمولا از نظر سخت افزاری و چیپ یکی هستند و هر دو توی آور کلاک به یک اندازه آور میشن تنها تفاوتشون توی فریم وار هستش که 1333 رو روی cl7 تنظیم کردن و 1600 رو روی cl8 یا cl9 ( و البته قیمت که 10-20 تومن گرونتره )
در حقیقت پول دادن بابت 1600 در این شرایط فقط یه تنظیم بایوس تفاوت داره که سعید عزیز اینقدر وارد هست که به بهترین نحو همون رم 1333 رو کانفیگ کنه :wink:
رم 2000 هم با cl7 ندیدم تا به حال ، شما اگر سراغ دارید یه لینک بدین تا منور بشیم :give_rose:
با یه کلیک ناقابل رو لینک زیر منور میشین :give_rose:
رم 2200 با CL7 ولی خب متاسفانه فقط اولیش 7 هست اگه 1 و 3 با هم 7 میبود عالی میشد