CPU : E7300نقل قول:
Mainboard : Asus P5QL Pro
RAM : Patriot 4GB or 2GB 800
VGA : Force3d 4850 512MB
Power : 485A Green
HDD : 200GB به بالا
تقریبا 600 میشه حالا یکم بالا پایین اش دیگه به قیمت خریدت از فروشنده بستگی داره !
موفق باشی:11():
Printable View
CPU : E7300نقل قول:
Mainboard : Asus P5QL Pro
RAM : Patriot 4GB or 2GB 800
VGA : Force3d 4850 512MB
Power : 485A Green
HDD : 200GB به بالا
تقریبا 600 میشه حالا یکم بالا پایین اش دیگه به قیمت خریدت از فروشنده بستگی داره !
موفق باشی:11():
سلام علی آقانقل قول:
CPU : E5200
من هم همون بالایی رو میگم و فکر میکنم نتونی با 600 جمعش کنی سی پی یو حدودا 30 - 40 تومن ارزونتره ولی انتخاب بعدی خوبیه...
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
میخواستم یه مشاوره ازتون بگیرم در مو رد یه چن تا قطعه که فردا قراره برم بگیرم.لطفا منو راهنمایی کنید همین امشب خیلی فوریه.
سیستم 80 در صد برا بازیه.
CPU:Intel E7300
M.B:Asus p5ql se
ram:2*1GIG BUS 800 kingstone!!!1!!!!1
Graphic Card:Ati Radeon 4670 512mb GDDR3
?:power
سوال اول اینه که نظرتون در مورد سی پی یو چیه؟تا حدی که فن استوک جواب بده اهل اورکلاک هستم!!
2این مادربورد چه تفاوتی با مدل پرو داره ارزشش رو داره که اونو بگیرم.راستی اف اس بی 1600 رو پشتیبانی میکنه چون میخوام بعدا یه 4 هسته ای توپ سوارش کنم!!
3اهل اور رم هم نیستم چون فکر میکنم زیاد فرق نفکوله لطفا اگر در مورد رم هم نظری دارید بگید مخصوصا اگه تو بازی تاثیرات منفی داره حتما بگید بهم.
4 کارت گرافیک هم که فکر میکنم 4670 نسبت به قیمتش بدک نیست اگه همین حول و هوش چیز سرتری هست بهم بگید خودم این نظر رو دارم که تا DX11 نیومده ارزش نداره پول زیاد واسه کارت گرافیک بدم در این مورد هم نظر بدید خواهشا
5برا این سیستم چه پاوری جواب میده ؟یا سیستمی که احیانا خود شما پیشنهادشو میدید...
پول هم نمیتونم از این بیشتر بدم حالا یه ده بیس سی تومنی شاید تونستم زیادش کنم..
.
.
.
.
من منتظر پیشنهاد ها و نظراتتون هستم
نقل قول:
به قول خودت اگر اهل اوری باید CPU رو 5200 برداری !
مادربردی که گفتی قیمتش چنده ؟
رمت خوبه بیخیال اینقدر ارزش نداره .
گرافیک هم 4830 از هر برندی که ارزون تر پیدا کردی !
پاور 485 گرین کافیه ولی 5 تومن بزاری روش 535 بگیری مطمئن تر هست و واسه 4 هسته ای هم جواب میده !
DX11 هم تا آخر 2009 خبری از کارتهاش نیست ! اگر هم باشه قیمت ها فضایی هست !
CPU رو تا 3.33 میشه افزایش داد ( Safe ) .
مادربرد 105 تومن البته اینجا تو سنندج البته جلو مشخصاتش نوشته 1600oc فردا گیر نکنیم بابتش
واسه 4830 هم روش فکر میکنم ببینم چی گیرم میاد!!!
نقل قول:
ببین اگر P5Q بگیری خیلی بهتره و اون هم مشکلی نداره خیالت راحت .
اگر نتونستی 4830 رو حتی با ارزون ترین برند در سنندج بر داری ( از لحاظ مالی ) 8800GT پیدا کن .
روش فکر میکنم اما فکر نمیکنم که اینارو اینجا بتونم ارزون گیر بیارم
نظر خودتون در مورد 4670 چیه فکرنکنم کارت بدی باشه
کارت بدی نیست ولی ضعیف هست !نقل قول:
CPU رو به جای 7300 وقتی میخوای 5200 بر داری این اختلاف رو میزاری روی گرافیک و یک چیز خوب میگیری !
و CPU رو وقتی قراره اور کنی دیگه سیستمت از لحاظ CPU هم کم نمیاره !!!!
با یک تیر 2 نشان را میزنی !:give_rose:
کارت 4670 به جرات می تونم بگم نقطه عطف کارت های ATI توی سری 4000 حساب میشه.نقل قول:
این کارت اگر با میزان مناسبی از رم استفاده بشه براحتی تمام بازی های فعلی را در بالاترین Detail ممکن اجرا می کنه. انتخاب بسیار خوب و ایده آل محسوب میشه
موفق باشی ..
منظور من از ضعیف اینه که کرایسیس وارهد رو روی ماگزیموم جزئیات و ریزولوشن 1680x1050 با 5 فریم اجرا میکنه !!!!:love:
و گر نه من NFS Undercover رو باهاش بالای 30 میزدم ! با همین ریزولوشن و آخرین جزئیات بازی :whistle: