با 350 تومن 2 تا گرافیک که ارزش کراسفایر کردن داشته باشه نمیتونید تهیه کنیدنقل قول:
ارزونترین گرافیک برای این کار 5750 است که قیمتی حدود 145 تومن داره
در پرایوت که سئوال کرده بودید لینک گوگل دادم خودتون ببینید یه قدرتی ما بین 5850 و 5870 پیدا میکنه
Printable View
با 350 تومن 2 تا گرافیک که ارزش کراسفایر کردن داشته باشه نمیتونید تهیه کنیدنقل قول:
ارزونترین گرافیک برای این کار 5750 است که قیمتی حدود 145 تومن داره
در پرایوت که سئوال کرده بودید لینک گوگل دادم خودتون ببینید یه قدرتی ما بین 5850 و 5870 پیدا میکنه
دوستان این لیست قطعاتی هست که می خوام بگیرم حداکثر بودجم هم 1 تومن هست
هنوز پاور رو انتخاب نکردم چون گرافیکم قطعی نشده
AMD X4 955 black Edition 3.2 Ghz
LG 20'' W2061 TQ
Seagate 7200.12 500 Gb
ASRock 870 Extreme3
Liteon DVD-WR sata
Kingmax 2*2gb Dual channel 1333
SAPPHIRE HD 6870 1GB DDR5
Green Magnum II
فقط از اوضاع بازار خبر ندارم نمی دونم الان خرید کنم یا ممکنه تا یک هفته اینده قیمت ها پایین بیاد
اگه دوستان نظر خاصی نسبت به قطعات و تعویضشون و به خصوص پاور دارن ممنون میشم بگن
امروز پردازنده 955 در بازار به قیمت 159 تومن پخش شد مابقی قطعات هم مشکل بخصوصی بنظرم ندارد و قبلا مفصلا در مورد هر یک صحبت کردیمنقل قول:
در مورد قیمتهای بازار هم واقعا نمیشه هیچ صحبتی از فردا صبح کرد و هفته آینده اصلا وضعیت مشخص نیست
به هر حال اگر سئوالی مونده که قبلا در موردش صحبت نکردیم بفرمائید
در خصوص پاور
من از کراسفایر منصرف شدم
اورکلاک هم احتمالا نکنم
بهترین پاور و ارزون ترین پاور که واسم مشکل درست نکنه چیه؟
پیشنهادم tonb 600 هستش به قیمت حدود 78 تومن اگر از این برند نمیخواهید خرید کنید و بودجه دارید 635 گرین بگیرید که قیمتی حدود 100 تومن داردنقل قول:
البته برای این سیستمی که معرف فرمودید پاور گرین 530A-EU کفایت میکنه که قیمتی حدود 68 تومن دارد
دوستان من الان قصد خرید Asrock 870EX3 رو دارم و حدود 120 تومن حداکثر واسش پیشبینی کردم
اما از کرس فایر منصرف شدم
چیزایی که واسم مهمه:
1- سیستم واسه گیم می خوام
2- خروجی های ساتا
3- کراس فایر لازم ندارم
4- گرافیک انبورد لازم ندارم
5- سی پی یو ترجیحا 6 هسته ای ساپورت کنه
7- سیستم پایه AMD باشه
8- می خوام USB3 داشته باشه
9- خروجی های صوتی نوری داشته باشه
حالا می خوام ببینم مادربوردی هست که از 870 بهتر یا قوی تر باشه و اون رو بگیرم یا در کل هزینه اضافه برای کراس فایر ندم