پاسخ: مشاوره برای خرید سی پیو, مادربورد, رم
نقل قول:
منهم asrock M3A785GMH رو می خوام بگیرم با AMD x4 620 لطفا رم 2 گیگ ارزون اما خوب برای این سیستم معرفی کنید . اگر هارد 500 هم معرفی کنید چه بهتر و در پایان براش پاور گرین 380 یا 430 بندازم بهتره .
یک پیشنهاد هم برای یک مدل بالاتر این مادربورد یعنی 785GXH هست که میگه به علت زیر این بهتره
Form Factor
- All Solid Capacitor design (100% Japan-madehigh-quality Conductive Polymer Capacitors)
ایا ارزش 10 تومان بیشتر رو داره ؟
خب من هم 785GXH رو گرفتم با 620 , ADATA (باس 1333 تاخير8)به شما هم توصيه ميكنم رم خوبيه و اورش هم خوبه.
نه خازن جامد كه اصلا مهم نيست يه مادبرد هميشه قبل از اينكه بخواد خازنهاش خراب بشند از رده خارج ميشه ولي فكر كنم 785GXH از باس رم بهتري واسه رم سايد پورت گرافيك استفاده ميكنه. قابليت اوركلاكش بيشتر و در كل مادبرد بهتري به نظر من آره 10 تومن ارزشش رو داره.
پاور هم من نگرفتم از پاور روي كيست استفاده كردم يه پاور معمولي بود از اين 10-12 تومنيها من پردازنده رو هم تا 3.3 اور كردم گرافيك رو هم تا 700 هيچ مشكلي هم نداره و كاملا جواب ميده. فقط دقت كن كه پاورت سوكت 8 پين اتصال به مادبر رو داشته باشه(نميدونم اين مادبرد با 4 پين هم كار ميكنه يا نه بايد كار كنه چون مادبرد واسه پردازنده هاي 140 وات طراحي شده و 620 كم مصرفتره و 95 وات هست)
پس برای این سیستم پاور 330 گرین جواب میده
dvd writer حدود 30 چند تومان بالا پایین چی خوبه
کلیه این قیمت ها که میفرمایید با گارانتی معتبر هستند ؟
نقل قول:
خب من هم 785GXH رو گرفتم با 620 , ADATA (باس 1333 تاخير8)به شما هم توصيه ميكنم رم خوبيه و اورش هم خوبه.
نه خازن جامد كه اصلا مهم نيست يه مادبرد هميشه قبل از اينكه بخواد خازنهاش خراب بشند از رده خارج ميشه ولي فكر كنم 785GXH از باس رم بهتري واسه رم سايد پورت گرافيك استفاده ميكنه. قابليت اوركلاكش بيشتر و در كل مادبرد بهتري به نظر من آره 10 تومن ارزشش رو داره.
پاور هم من نگرفتم از پاور روي كيست استفاده كردم يه پاور معمولي بود از اين 10-12 تومنيها من پردازنده رو هم تا 3.3 اور كردم گرافيك رو هم تا 700 هيچ مشكلي هم نداره و كاملا جواب ميده. فقط دقت كن كه پاورت سوكت 8 پين اتصال به مادبر رو داشته باشه(نميدونم اين مادبرد با 4 پين هم كار ميكنه يا نه بايد كار كنه چون مادبرد واسه پردازنده هاي 140 وات طراحي شده و 620 كم مصرفتره و 95 وات هست)
با سوکت ۴ پین کار میکنه
نقل قول:
پس برای این سیستم پاور 330 گرین جواب میده
dvd writer حدود 30 چند تومان بالا پایین چی خوبه
کلیه این قیمت ها که میفرمایید با گارانتی معتبر هستند ؟
پاور 330 برای این سیستم زیاد هم هست ، میخواستم همین صحبتی که میکروسیستم گرامی فرمودند رو عرض کنم که از ترس هپلی عزیز نگفتم :lol:
من این سیستم رو با این پاورهای 10-12 تومنی زیاد بستم مشکلی نداره
بنظرم همین حدود هزینه کن فعلا تا بعد اگر خواستی گرافیک بندازی پاور رو عوض کنی
dvd هم تعریف liteon رو زیاد شنیدم ولی چیزی که تست کردم و راضی بودم asus بوده البته با سامسونگ 26 تومنی هم مشکل هادی نداشتم یکی دو مورد خرابی داشتم که سام عوض کرده
این قطعاتی که گفتم گارانتی متفرقه ازشون ندیدم و اکثرا گارانتی خوب دارن
اولا به حرف این دوتا در مورد پاور گوش ندین و همان پاور 330 گرین 27 هزار تومان اون رو بندازین پاور 10 - 12 تومانی که من نیدیم فکرکنم چون عصبی می شم سمتش نمی رم اما دیگه پاور های که برندی هم ندارند دیگه فکر کنم 17 - 18 هزار تومان باز خوبه اینجا یکی از ما ترسید . :yes:
برای دی وی دی رایتر هم من که سامسونگ خریده بود 23 هزار تومان 1 سال چند ماه پیش خیلی زود خراب شد گارانتی تعویض داشت اما تنبلی کردم نبردم چون برای سیستم خودم بود چند وقت پیش برای یه LCD رفته بودم سام سرویس خیلی از انها رو اورده بودن برای تعویض یعنی تو 30 دیقه که من اونجا بودم شاید حدود 10 - 15 تایی اوردن حالا شاید جدید که گرون شده کیفیتش هم بهتره شده باشه 100 در 100 هم همینه برندی مثل سامسونگ اگر هم با همچین مشکلی مواجه بشه زود بر طرف میکنه اما همان موقع که من خریدم قیمتش 7 -8 هزار تومان از همه برند ها ارزان تر بود و 1 سال گارنتی تعویضش منو به شک انداخت حالا با اینکه فکر کنم دیگه همچین مشکلی نباشه ولی شما روزه شک دار نگیر لیتون هم ارزان هم بد نیست منم که خودم همیشه پایونیر با گارانتی سریر می گیرم 30 تا 31 هزار تومان خیلی هم خوبه حداقل برای من.
نقل قول:
اولا به حرف این دوتا در مورد پاور گوش ندین و همان پاور 330 گرین 27 هزار تومان اون رو بندازین پاور 10 - 12 تومانی که من نیدیم فکرکنم چون عصبی می شم سمتش نمی رم اما دیگه پاور های که برندی هم ندارند دیگه فکر کنم 17 - 18 هزار تومان باز خوبه اینجا یکی از ما ترسید . :yes:
برای دی وی دی رایتر هم من که سامسونگ خریده بود 23 هزار تومان 1 سال چند ماه پیش خیلی زود خراب شد گارانتی تعویض داشت اما تنبلی کردم نبردم چون برای سیستم خودم بود چند وقت پیش برای یه LCD رفته بودم سام سرویس خیلی از انها رو اورده بودن برای تعویض یعنی تو 30 دیقه که من اونجا بودم شاید حدود 10 - 15 تایی اوردن حالا شاید جدید که گرون شده کیفیتش هم بهتره شده باشه 100 در 100 هم همینه برندی مثل سامسونگ اگر هم با همچین مشکلی مواجه بشه زود بر طرف میکنه اما همان موقع که من خریدم قیمتش 7 -8 هزار تومان از همه برند ها ارزان تر بود و 1 سال گارنتی تعویضش منو به شک انداخت حالا با اینکه فکر کنم دیگه همچین مشکلی نباشه ولی شما روزه شک دار نگیر لیتون هم ارزان هم بد نیست منم که خودم همیشه پایونیر با گارانتی سریر می گیرم 30 تا 31 هزار تومان خیلی هم خوبه حداقل برای من.
چرا پاور 10-12 تومني نيست
اين هست 11500 تومن:
VIERA 500W
البته LOGIC 500 رو من بيشتر ميپسندم چون هم فن 12 داره هم روي Q6600 اوركلاك شده تا 3.3 واسه من جواب داد قيمتش هم همين حدود است
خواهشا از این پاورها پیشنهاد ندین ممکن هم هست خیلی خوب در بیاد 2 تا مساله مهم هست در مورد این پاورها
1- این پاورها چون سازنده مشخصی ندارن و OEM هستن ممکنه هر دفعه یه چیزی باشن و با دفعه قبل فرق کنن
در مورد گرین هم همینطوره ولی آقای عمرانی همواره دقت زیادی بخرج میدهند ولی شرکت دیگه فقط به سود ارج مینهند
2- این پاورها بدلیل فقدان پروتکشن هها مثل OCP و OVP و اکتیو PFC نبودن از ریسک بالایی برخوردار هستند
به نظر من وقتی میشه با 30 تومان پاور خوب خرید 15 هزار تومان سیو کردن و خرید پاور پر خطر هیچ کمکی به خرید سایر اقلام نخواهد کرد
با تشکر
کیوان علی نژاد