سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MGH.711 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه اینطور باشه یا نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من هر جا صحبت از معرفی مین میشه مین ازراک معرفی میکنم ولی برای این معرفی دلیل دارم
اولا از شرکت شاب خوشم میاد چون خیلی وقتا با اینکه میتونسته از زیر گارانتی به دلیل استفاده نادرست یوزر فرار کنه ، این کار رو نکرده
دوما از لحاظ قیمت ، میناش خیلی مناسبه
سوما از کارائی مینهاش راضی هستم و خودم از این مین رو سیستمهائی که میبندم استفاده میکنم
اگر فکر میکنید بنده هم با ازراک یا شاب قرارداد دارم باید عرض کنم که این فکر اشتباه هستش
حالا امید جان هم به همین ترتیب فاکس کان معرفی میکنه که ممکنه دلایل مشابه داشته باشه و یا حتی به قول شما قرار داد داشته باشه و پورسانت کلان بگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این در اصل موضوع بنظرم فرق نمیکنه ، اگر این برد از نظر قیمت و کارکرد با شرایط شما وفق کرد که خرید میکنید ولی اگر میبینید این مین بیخود گرونه یا کیفیت بدی داره ( که اونطور که تحقیق کردم اینگونه نبوده ) توی فروم مطرح کنید که همه بدونن و یا ایشون برخورد بشه
امید جان تا اونجا که میدونم یکی از قدیمیهای نت و سخت افزار هستش ، درسته که اخیرا گرایش به یک سری برند و شرکتهای بخصوص پیدا کرده ولی حتما برای اینکارش دلیل خوبی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید

Bookmarks