پاسخ: مشاوره برای خرید سرور
نقل قول:
نمیشه 8*2 دوال کرد؟ چون شاید بعدا بخوام 8*2 دیگه بندازم جمعا بشه 32 گیگ.
اگر سی پی یو core i5 باشه چی؟ با 2 تومن جمع میشه؟
سوالی که برام مطرحه اینه که آیا این با چنین هزینه ای سیستم اینتلی نسبت به سیستم amd ای بازده بیشتری داره؟ اگر تفاوت فاحش هست که همین intel خوبه.اگر نه که لطف کنید یه سیستم amd با همین 2 تومن و یه سیستم Intel تا 2.5 تومن پیشنهاد بدید.
راستی فراموش کردم بگم من هارد دارم نیازی به هارد نیست ولی ssd کماکان باشه.
amd رسما جلوی اینتل کم آورده برای همین خودش اومده پردازنده هاشو آورکلاک کرده و به اسم پردازنده جدید به بازار داده
به همین خاطر پردازنده های جدید مصرف بالائی دارند ، خیلی داغ هستند و اگر دماشون بالا بره به دلیل پروتکشنهائی که داخلش داره بازدهشون بسیار پائین میاد
به همین دلیل در منطقه ای مانند ایران خرید این پردازنده ها برای کاربری شما توصیه نمیشود
با اینکه خودم فن amd هستم ولی متاسفانه تفاوت زیاده و توصیم پردازنده اینتله
خوب اگر هارد دارید که مشکل حله
850 تومان اون قطعاتیه که بالا لیست کردم
یدونه 4770 معمولی هم میگیرید به 920
حالا یک مادربرد خوب میخواهی و اگر بودجت اجازه بده یک فن
اگر تا اینجا اوکیه بریم در مورد مادربرد صحبت کنیم
نقل قول:
AMD A4-3400
GIGABYTE - A75-D3H
این پردازنده و مادربرد هم خوب هستند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هر چی فکر میکنم مناسبت پیشنهادتون را با این تاپیک نمیفهمم
فکر میکنم اشتباها این پست را توی این تاپیک زدید ( به جز این هیچ فکر دیگه ای به مغزم نمیرسه )
نقل قول:
amd رسما جلوی اینتل کم آورده برای همین خودش اومده پردازنده هاشو آورکلاک کرده و به اسم پردازنده جدید به بازار داده
به همین خاطر پردازنده های جدید مصرف بالائی دارند ، خیلی داغ هستند و اگر دماشون بالا بره به دلیل پروتکشنهائی که داخلش داره بازدهشون بسیار پائین میاد
به همین دلیل در منطقه ای مانند ایران خرید این پردازنده ها برای کاربری شما توصیه نمیشود
با اینکه خودم فن amd هستم ولی متاسفانه تفاوت زیاده و توصیم پردازنده اینتله
خوب اگر هارد دارید که مشکل حله
850 تومان اون قطعاتیه که بالا لیست کردم
یدونه 4770 معمولی هم میگیرید به 920
حالا یک مادربرد خوب میخواهی و اگر بودجت اجازه بده یک فن
اگر تا اینجا اوکیه بریم در مورد مادربرد صحبت کنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هر چی فکر میکنم مناسبت پیشنهادتون را با این تاپیک نمیفهمم
فکر میکنم اشتباها این پست را توی این تاپیک زدید ( به جز این هیچ فکر دیگه ای به مغزم نمیرسه )
تصمیم نهاییمو گرفتم.همین intel باشه.هارد رو که دارم.ssd هم فعلا نمیزارم.فکر کنم اینجوزی دستتون بازتر بشه.ببخشید هی نظرم عوض شد.دیگه غیر این تغییری نمی کنه.
نقل قول:
تصمیم نهاییمو گرفتم.همین intel باشه.هارد رو که دارم.ssd هم فعلا نمیزارم.فکر کنم اینجوزی دستتون بازتر بشه.ببخشید هی نظرم عوض شد.دیگه غیر این تغییری نمی کنه.
نظر منو میخوای اگر تعداد گاستها زیاده ssd را بزار
یا اگر نمیزاری یه هارد جوندار مثل وسترن بلک بزار که هاردت زود نترکه ( یه تاپیک هم دارم در مورد سیستم پروتکشن بخونش احتمالا کمک زیادی در روان بودن سیستمهات داره )
در مورد مادربرد شما میتونید از 280-90 تومن خرید کنید به بالا
هیچ کدام هم درپرفورمنس و استابلیتی تاثیر زیادی نداره ولی عمر مادربرد ارزان قیمت کمتره
مادربردهای ارزان زیر فشار 2-3 سال برات کار میکنند مادربردهای گران 5-6 به بالا
این مادربرد به عنوان پایه به قیمت حدود 280 تومن بنظرم بد نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
نظر منو میخوای اگر تعداد گاستها زیاده ssd را بزار
یا اگر نمیزاری یه هارد جوندار مثل وسترن بلک بزار که هاردت زود نترکه ( یه تاپیک هم دارم در مورد سیستم پروتکشن بخونش احتمالا کمک زیادی در روان بودن سیستمهات داره )
در مورد مادربرد شما میتونید از 280-90 تومن خرید کنید به بالا
هیچ کدام هم درپرفورمنس و استابلیتی تاثیر زیادی نداره ولی عمر مادربرد ارزان قیمت کمتره
مادربردهای ارزان زیر فشار 2-3 سال برات کار میکنند مادربردهای گران 5-6 به بالا
این مادربرد به عنوان پایه به قیمت حدود 280 تومن بنظرم بد نیست
فعلا زیاد نیست.چون سیستم فعلا برای تسته.حالا اگر مشکلی بود بعدا ssd یا یه هارد دیگه و ssd میزاریم روش.
خوب الان 2 تومن داریم که می خوایم باهاش سی پی یو و رم و مادربورد و کیس و پاور و dvd رایتر بخریم و اینم پیشنهاد شما:cpu:intel 4770
main:asrock b85pro4
الان دو تا مطلب مونده:
یکی اینکه رم بالاخره 8*2 یا 4*4؟
و اینکه لطف کنید هر کدام از این قطعات دو تا برند و مدل بگید که اگر یه کدومو پیدا نکردم اون یکی رو بگیرم و اینکه کجا اینا رو داره چون قرار یه روز برم تهران اینا رو بخرم.
با تشکر
گیگابایت b85 هم رسیده به بازار داخلی که انتخاب بهتری نسبت به ازراک هست .
با سلام
دوست عزیز شما اول بفرمایید که سرور کجا قرار هست استفاده بشه ؟
اگه قصد دارین که سرور رو به دیتا سنتر انتقال بدین که باید به فکر خرید یه کیس تک یونیت یا دو یونیت باشید .
پاور هم خدمتتون عرض کنم که باید خروجی فن از پشت داشته باشه .
در مورد هارد هم اگه میزبانی سایت با فروم سنگین میخواین انجام بدین به غیر از وسترن بلک و اس اس دی به چیز دیگه فکر نکنید .
در مورد ای ام دی هم اگه نظر بنده رو بخواین اصلا به درد کار سرور نمی خوره حالا حرارت تولیدی و مصرف بالاش به کنار .
حدود چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه سرور جم کردیم و مبنا گذاشتیم خوب هم داره کار میکنه.
نقل قول:
گیگابایت b85 هم رسیده به بازار داخلی که انتخاب بهتری نسبت به ازراک هست .
این برد از نظر کولینگ قسمت تغذیه بهتر از مدل ازراک پیشنهادیمه
بهادر جان قیمتش چنده ؟
نقل قول:
فعلا زیاد نیست.چون سیستم فعلا برای تسته.حالا اگر مشکلی بود بعدا ssd یا یه هارد دیگه و ssd میزاریم روش.
خوب الان 2 تومن داریم که می خوایم باهاش سی پی یو و رم و مادربورد و کیس و پاور و dvd رایتر بخریم و اینم پیشنهاد شما:cpu:intel 4770
main:asrock b85pro4
الان دو تا مطلب مونده:
یکی اینکه رم بالاخره 8*2 یا 4*4؟
و اینکه لطف کنید هر کدام از این قطعات دو تا برند و مدل بگید که اگر یه کدومو پیدا نکردم اون یکی رو بگیرم و اینکه کجا اینا رو داره چون قرار یه روز برم تهران اینا رو بخرم.
با تشکر
بنظرم فعلا 4 تا 4 بگیر چون معمولا 16 گیگ برای ران کردن 20-30 تا گاست کافیه
در مورد خرید هم من و هم بهادر مغازه داریم خواستی بیائی قبلش هماهنگ کن در خدمتت هستیم :give_rose:
نقل قول:
این برد از نظر کولینگ قسمت تغذیه بهتر از مدل ازراک پیشنهادیمه
بهادر جان قیمتش چنده ؟
بنظرم فعلا 4 تا 4 بگیر چون معمولا 16 گیگ برای ران کردن 20-30 تا گاست کافیه
در مورد خرید هم من و هم بهادر مغازه داریم خواستی بیائی قبلش هماهنگ کن در خدمتت هستیم :give_rose:
نیما جان قیمتش دقیق دستم نیست . ولی تقریبا با همدل اسوسش برابره .
سلام
دوستان ما شهریور ماه 91 یک سیستم برای کارهای مجازی لازم داشتیم و هیچی نمیدونستیم و چند روز وقت آقا نیما رو گرفتیم و یک سری فکر ها و کارهایی می خواستیم بکنیم در سیتسم که آقا نیما مخالفت کردند ، که اینکارها نکنید و اشتباه هست
مثل خرید کولر و خرید کیس گران قیمت و ...
به نظر من ایشون خیلی دقیق و تخصصی سیستم پیشنهاد می دهند،تنها عیب سیستم ما هارد ضعیف و گلوگاه شدن هارد هست که اون هم آقا نیما گفتند اما ما پول هارد گران نداشتیم.حتی در رابطه با پسوند CPU ها دقت نظر داشتن
یعنی ما میخواستیم کلی پول کیس خالی بدیم اما پول بهینه تقسیم کردند،و حداقل هزینه بازدهی بالا گرفتیم
خلاصه خدا خیرتون بده واقعا این سایت و بچه ها و آقا نیما کمک به بچه ها میکنند ممنون
نقل قول:
سلام
دوستان ما شهریور ماه 91 یک سیستم برای کارهای مجازی لازم داشتیم و هیچی نمیدونستیم و چند روز وقت آقا نیما رو گرفتیم و یک سری فکر ها و کارهایی می خواستیم بکنیم در سیتسم که آقا نیما مخالفت کردند ، که اینکارها نکنید و اشتباه هست
مثل خرید کولر و خرید کیس گران قیمت و ...
به نظر من ایشون خیلی دقیق و تخصصی سیستم پیشنهاد می دهند،تنها عیب سیستم ما هارد ضعیف و گلوگاه شدن هارد هست که اون هم آقا نیما گفتند اما ما پول هارد گران نداشتیم.حتی در رابطه با پسوند CPU ها دقت نظر داشتن
یعنی ما میخواستیم کلی پول کیس خالی بدیم اما پول بهینه تقسیم کردند،و حداقل هزینه بازدهی بالا گرفتیم
خلاصه خدا خیرتون بده واقعا این سایت و بچه ها و آقا نیما کمک به بچه ها میکنند ممنون
سلام عزیز
اون کارهائی که انجام دادم وظیفم بود عزیز . به شما pm دادم که بتونیم از نظر فنی به دوستمون کمک کنیم نه اینکه بیاین از من تعریف کنید :lol:
از خرید پلتفرم اینتل راضی بودید، چندتا گاست ران کردید ، چقدر رم استفاده شد و ......؟