پاسخ: مشاوره برای خرید PC تا 12 میلیون
نقل قول:
یه سیستم 5-6 میلیونی از سوکت 1150 در حرفه ای ترین حالت ممکن، پاسخ نیاز شما رو میده! 12 میلیون چرا می خواید هزینه کنید؟!!
امیدوارم تاپیک سر کاری نباشه...!
نقل قول:
بنده فقط ابراز امیدواری کردم. همین.
قضاوت نکردم شما رو و در جایگاه قضاوت نیستیم.
کمی خنده داره! سیستم های 700-800 هزار تومنی هم به بهترین نحو جواب کار شما رو میده! برای این چنین کاربریی که با بودجه ی زیر 1 میلیون جواب میده و 12 میلیون پول قراره بابتش هزینه بشه، معلومه که باید تعجب کنیم! دست کم 10 میلیونش می تونه سرمایه گذاری بشه... یا مثلاً مبلغ کمی حتی برای امور خیریه هزینه بشه. البته بنده دخالت نمی کنم. یه وقت جسارت نباشه.
منظور من این هست که توصیه یا پیشنهاد می کنم پولتون رو هدر ندید برای چیزی که ازش استفاده ندارید. حداقل یک دلیل منطقی برای هزینه کردن 12 میلیون پول باشه! نه صرفاً گرفتن تصمیمات احساساتی...
البته بنده دیدم قبلاً شخصی صرفاً برای کاربری خانگی و فتوشاپ مبتدیانه که باز هم با زیر 1 میلیون قابل برآورده شدن بود، 15 میلیون برای سیستم هزینه کرد که موجب سرکوفت اطرافیانش شد...!! اما خب ایشون اینقدر پولدار بود که اگر پول در رودخانه هم می ریخت، عین خیالش نبود! چون در زمان خریدش یادمه بهم می گفت بهترین های موجود در بازار رو میخوام و مهم نیست قیمتش چقدر باشه! فقط بهترین و گرانترین ها باشه!!
البته یاد جمله ی زیبایی از چارلی چاپلین افتادم:
مردمی شهری که همه در آن می لنگند؛ به کسی که راست میرود، می خندند! (حکایت ماست.)
اقا حسام. عزیز دل .برادر من
اینی که شما میگی که کسی چرا انقد هزینه میکنه بخودش مربوطه .حتی اگه واقعا هم بخواد سر کار بزار حق داره
برا چی؟ الان بهتون میگم; ببنید الان بهترین دیوایس ها اپل هستن و خیلیا فقط اسمش رو میدونن و از مشخصاتش حالا چه سخت افزاری یا چه نرم افزاری .ولی از وقتی که تو پاساژ علائدین و بازار موبایل گیشه ها و بعدن مغازه ها و حتی نمایشگاه هایی پیش قدم شدن که گوشی رو فقط جهت کار کردن و بررسی دوربین و اینکه گوشیو دست بگیرن خیلی از عطش مردم رو که بتونن فقط دس بگیرن رو کم کرد.
حالا همن قضیه هست. من خودم تا همین پارسال ازم میپرسیدن ماسفت چیه نمیدونستم
نمیدونستم برد اورکلاکینگ چیه
نمیدونستم برد گیمینگ چیه
نمیدونستم برد ورک استیشن چیه
خوب اگه بقیه دوستان انجمن میخواستن مثل شما برخوررد کنن من همین چیزای ناچیز رو نمیدنستم
بهترین کار این بود که بهشون پ.خ بدین
یه چیزی هم بگم
من خودمم کاسب هم هستم
میبینم خیلی از مردم فقط برا پرسیدن میان یه چیزی میپرسن میرن .(یه دوره که تو پوشاک بودم کلی لباس میاوردم رو ویترین بد بهم میگفتن ,ممنون و بعد میام و یه دور بزنیم دوباره مزاحم میشیم
از این حرفا دیگه
ولی اگه فک میکنید که سرکاریه, کسی بهتون زور کرده جواب بدین؟ مجبورین؟
اگه هم نه که خوب دلیلی نداره بیاین پاریزیت بندازین که اره سرکاری و از چارلی چاپلین حرف بزنین؟ خوب که چی؟
تند گفتم که بدونید این چیزا اخرش ضایع کردنه!!!! اگه میخوان ضایع کنید افراد و بگید که من خیلی بلدم, خوب دارن کارتون رو درست انجام میدین. موفق هم باشین توکار تون:great:
این هارو هم میخواستم بهتون پ.خ کنم ولی دیدم بی انصافیه اگه این جا نگم و پ.خ کنم
1 میلیون که کمی اغراقه... البته شما سیستم های مدارس و دانشگاه ها یا موسسات آموزشی رو یه نگاه بندازید، می بینید که با تجهیزات کامل زیر 1 میلیون هستن و حداقل به صورت نیمه حرفه ای دارن باهاش متلب و فتوشاپ کار می کنن! اون هم با گرافیک آنبرد! گرافیک مجتمع های CPU به مراتب قدرتمندتر هستن در فتوشاپ!
حالا شما که حرفه ای هستین، مثلاً 2 میلیون. بیشتر دیگه توجیه منطقی نداره به نظر من...! حالا گیم حرفه ای هم بهش اضافه کنید با احتساب آینده نگری، اینم 5-5/5 میلیون دیگه بیش از این واقعاً پول دور ریختنه...!
مثل این سیستم که حدود 5200 در میاد:
(Asus Z97M Plus (Micro ATX -
Intel Core i7-4790K -
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10 -
Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition OC 4GB -
Seagate Desktop SSHD Hybrid 1TB HDD + 8GB Turbo Cache -
Asus 24X DRW-24D3ST -
(Enermax ETS-T40-BK (Black Twister -
*Enermax Triathlor ECO 650W *Bronze -
(Xigmatek Aquila (Micro/Mini ATX -
بله. سیستم های گیم هم به خوبی پاسخگوی نیاز شما حتی به حرفه ای ترین شکل ممکن نیز خواهند بود.
گاهی به فکر فرو می رم که حکمت کار در چیه بعضی ها 10-12 میلیون بودجه دارن برای یک کاربریی که با 2 تومن هم میشه نیازشون برآورده بشه. اما بعضی ها اینقدر کاربری سنگینی دارن که با 12 میلیون هم نمی تونن سیستم تاپی بخرن! اما میگن مثلاً 2 تومن بیشتر بودجه ندارن! :D
در کل خیـــــــلی جالبه...
جسارت به شما نباشه جناب گرافیست؛ من خودم فروشنده ام. هرگز بدم نمیاد یکی بیاد بهم مثل شما 12 میلیون پول بده و ازم سیستم بخره! کلی هم سود می کنم و خوشحال میشم که سود کلانی نصیبم شده... حالا البته کلان هم همچین نیست. مثلاً یک سیستم 12 تومنی نهایت 500-600 سودشه. یه سیستم 5 تومنی هم 200-250. اما خب اگر سود هر کسی دو برابر بشه، به همون میزان خوشحال خواهد بود.
هزینه کردن بیشتر جز اینکه فروشنده رو خوشحال کنه، منفعی برای شما نخواهد داشت. نهایتش اینه که موجب سرافرازی شما نزد اطرافیانتون باشه که مثلاً یک سیستم بسیار گرانقیمت و مدرن خریداری کردین. حال اینکه نتونید از ظرفیت ها و پتانسیل بالاش استفاده کنید.
خلاصه اینکه صلاح مملکت خویش، خسروان دانند... از ما گفتن بود...
برای کار با اتوکد در حد حرفهای، قطعاً به یک سیستم قدرتمند و بهینه شده برای این نرمافزار نیاز خواهید داشت.
اگه فکر میکنند با یه سیستم 2 میلیونی کار یه آدم حرفهای راه میافته، بد نیست یه گشتی تو اینترنت بزنید و کمی در موردش مطالعه کنید...
مثلاً در لینک زیر، "بهترین پاسخ" که توسط یه کاربر حرفهای عنوان شده میتونه تا حدی موضوع رو روشن کنه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خرید سیستم با دقت باید انجام بشه . شما اگر هر مقداری هزینه کنید ولی جواب نگیرید . مجبورید قطعات سیستم را با کلی ضرر بفروشید و دوباره هزینه کنید . سیستم با حدود قیمت 6.5 تا 7 میلیون به نظرم مناسب کار شماست .
منم با نظر امید جام و کاوه جان موافقم
حداقل باید 7 تومن برای اجرا برنامه و اینکه بتونید خروجیه خوبی و مطلوبی دریافت کنید باید هزینه کنید
که هم میتونید 1150 تهیه کنید و هم 2011 که 2011 انده نگری بیشتری داره و انعطاف بیشتری برای بروز کردن دارین مخصوصا از لحاظ پردازنده