برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته...
بله آقا حسام قصدم خرید یک کیس جدیده و هیچ کدوم از قطعات رو ندارم
با توجه به اطلاعاتی که کاوه عزیز زحمت کشیدن دادن و اینکه بنده هم قصد اورکلاک کردن ندارم آیا با این حال قطعاتی رو که خودم اول تاپیک نوشتم پیشنهاد میکنین یا اینکه نه اون قطعات بنده هزینه ی زیادیه و شما هم قطعات آقا کاوه عزیز رو پیشنهاد میکنین ؟
سوال دومم هم مربوط میشه یه مادر بورد... مادر بورد H87 تفاوتش با Z97 فقط تو اورکلاکه یا تو سرعت دیتا و چیزای دیگه هم تفاوت داره و آیا این تفاوت اونقدر چشمگیر هست که بخوام به خاطرش هزینه زیادتر بدم... چون تو سیستم خودم SSD رو حذف کرده بودم اما تو سیستم جدیدی که قابلیت اورکلاک کردن نداشته باشه میشه SSD رو گنجوند.
برای انتخاب کیسی که بتونه واتر کولر رو هم ساپورت کنه (از نظر حجمی) دو مدل بهم پیشنهاد کردن که اونم همون X4 یا X7 Green هست حالا اگر شما مدل یا برند دیگه مد نظر دارید مجبت کنین و معرفی کنین
از همه دوستانی که زحمت میکشن و به سوالات بنده و بقیه دوستان جواب میدن بی اندازه سپاسگزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks