پاسخ: مشاوره برای بستن سیستم عالی برای گیم
نقل قول:
آقا تو رو خدا یکی به من کمک کنه . من که گیج شدم و موندم چیکار کنم . و چه تصمیمی بگیرم . شما یعنی میفرمایید . من پردازندم رو با همین z97 gaminig 3 ببندم بهتره تا با این z87 mpower ؟
چون هر دو تا مین رو دارم . ولی از نظر من امکاناتشون قابل مقایسه نیست . تفاوت چیپ ۸۷ با ۹۷ چقدره مگه . که من امکانات mpower رو نادیده بگیرم
دوست عزیز کاربریتون رو میگید؟
سقف بودجه؟
واینکه چه قطعاتی دارین
نقل قول:
دوست عزیز کاربریتون رو میگید؟
سقف بودجه؟
واینکه چه قطعاتی دارین
دوست عزیز قطعات که قید شده اول پست . و طرح موضوع کردم
مادربرد z87 m power
مادربرد z97 gaminig 3
البته هر دو ام اس ای
کاربریم هم والله یک کاربری که دست به هر کاری میزنه
گیم . استفاده از مانیتور 24 و 40 همزمان . استفاده از نرم افزارهای میکس . بنچمارکه قطعات و سیستم و ........:lol:
نقل قول:
دوست عزیز قطعات که قید شده اول پست . و طرح موضوع کردم
مادربرد z87 m power
مادربرد z97 gaminig 3
البته هر دو ام اس ای
کاربریم هم والله یک کاربری که دست به هر کاری میزنه
گیم . استفاده از مانیتور 24 و 40 همزمان . استفاده از نرم افزارهای میکس . بنچمارکه قطعات و سیستم و ........:lol:
فقط همین دو برد رو دارید؟؟؟ تو اون یکی تاپیک برای فروش یه سری دیگه هم قطعات بودا!!!!!(البته بدون عکس و نام کاربری و تاریخ:lol:)
سقف بودجه رو هم نگفتید!
نقل قول:
فقط همین دو برد رو دارید؟؟؟ تو اون یکی تاپیک برای فروش یه سری دیگه هم قطعات بودا!!!!!(البته بدون عکس و نام کاربری و تاریخ:lol:)
سقف بودجه رو هم نگفتید!
اره . الان عکس هم گذاشتم توی اون پست
نقل قول:
بزرگوار سقف بودجه ندارید؟؟؟؟
اگه ندارید میتونید ابر کامپیوتر تایتان رو بخرید:ange:
در ضمن عکس از خوده کالاهاس فقط؟!؟!؟!؟!؟1
رو یه کاغذ نام کاربریتون که تو شهره سخت افزار هست رو به همراه تاریخ امروز بنویسید و کنار قطعاطتون بزارید و عکس بگیرید!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز ممنون و متشکر . موضوع من این طوری مطرح شد که چون ام پاور z87 هستش ببندم برای خودم . یا به روزش کنم
دوستان نظر دادند که به روز کنم . هر چند که هیچ گزینه پیشنهادی هم نداشتند دوستان
البته فقط ام اس ای نه چیز دیگه
و یا بابت اون گرافیکها خوب . بابه دلم نیست . با توضحاتی که نیما جان داد نمیدونم
نقل قول:
نقل قول:
دوستان با عرض سلام و خسته نباشید . من یک مادربرد m s i _ z87 m power دارم با cpu :4790K و 16 گیگ رم ژل - و ۲ عدد کارت گرافیک gtx 670 msi و پاور 700 وات گرین . هنوز SSD نگرفتم ولی هارد ۲ ترابایت ۳ عدد وسترن اینترپرایز دارم . اساتید فن لطف کنند بابت بستن این سیستم نظر بدند . چون قطعاتم آکبنده و باز نشده . آیا نیازه مادربرد رو عوض کنم و جدیدترش کنم . ایا این ۲ تا کارت گرافیک خوبه که SLI بشه و آیا برای گیم نیازه این کار . اس اس دی چی بگیرم با بالاترین سرعت میخوام باشه . برای کیس خوب دوستان چه نظری دارند و که امکاناتش فول باشه و مقرون به صرفه
اگر . بخوام کلا مادربرد و سی پی یو و رم رو عوض کنم و بیام روی سوکت ۲۰۱۱ دوستان نظرشون چیه ؟ و چقدر فکر میکنید اختلاف هزینه داشته باشه ؟
متشکرم . منتظر راهنمایی دوستان هستم
خوب پیشنهاد من اینه که یه گرافیک 770 یا 970 از MSI بگیرید ,سری گیمینگ
در مورد SSD , هم Plextor و یا ADATA XPG گزینه های ایده آلی هستن
کیس هم X9 گرین ارزش بالایی برای خرید داره و البته کیس Xigmatek Odin هم گزینه خیلی خوبیه
اگر هم بخواین پلفترومتون رو عوض کنید برید سمت چیپست های X اینتل حداقل باید 6-7 تومن هزینه کنید!
اگر هم میتونید هزینه کنید برای پافتروم 2011 بهتون سیستم پیشنهاد بدم.
درسته که چیپست های X99 اینتل اومده ولی چیپست های X79 هنوز هم جزو قدرتمندترین ها هستن!!!!
نقل قول:
دوستان با عرض سلام و خسته نباشید . من یک مادربرد m s i _ z87 m power دارم با cpu :4790K و 16 گیگ رم ژل - و ۲ عدد کارت گرافیک gtx 670 msi و پاور 700 وات گرین . هنوز SSD نگرفتم ولی هارد ۲ ترابایت ۳ عدد وسترن اینترپرایز دارم . اساتید فن لطف کنند بابت بستن این سیستم نظر بدند . چون قطعاتم آکبنده و باز نشده . آیا نیازه مادربرد رو عوض کنم و جدیدترش کنم . ایا این ۲ تا کارت گرافیک خوبه که SLI بشه و آیا برای گیم نیازه این کار . اس اس دی چی بگیرم با بالاترین سرعت میخوام باشه . برای کیس خوب دوستان چه نظری دارند و که امکاناتش فول باشه و مقرون به صرفه
اگر . بخوام کلا مادربرد و سی پی یو و رم رو عوض کنم و بیام روی سوکت ۲۰۱۱ دوستان نظرشون چیه ؟ و چقدر فکر میکنید اختلاف هزینه داشته باشه ؟
متشکرم . منتظر راهنمایی دوستان هستم
مهدی جان چیپست z87 با z97 تفاوت قابل لمسی در پرفومنس ندارند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که 42 مدل برد از این 2 چیپست را با هم مقایسه کرده
تنها تفاوت این دو سری مادربرد در دو سری سوکت جدید است که هنوز دیوایسهای آن وارد بازار نشده اند و اگر هم وارد شوند تا یه مدت خیلی گران قیمت خواهند بود
بنظرم از همین برد استفاده کن نهایت ssd خیلی سریع نیاز داشتی مدل pci-e تهیه میکنی که با توجه به اسلاتهای زیاد مادربردت به مشکلی برخورد نخواهی کرد
فکر میکنم این برد و پردازنده 99% نیازهای شما را تا چند سال به راحتی تامین کنه
اما اگر دنبال بهترین سیستم ممکنه میگردی باید به سراغ پلتفرم 2011-3 با چند پردازنده زئون بری که چند ده میلیون تومان برای شما هزینه خواهد داشت
نقل قول:
دوست عزیز ممنون و متشکر . موضوع من این طوری مطرح شد که چون ام پاور z87 هستش ببندم برای خودم . یا به روزش کنم
دوستان نظر دادند که به روز کنم . هر چند که هیچ گزینه پیشنهادی هم نداشتند دوستان
البته فقط ام اس ای نه چیز دیگه
و یا بابت اون گرافیکها خوب . بابه دلم نیست . با توضحاتی که نیما جان داد نمیدونم
گرافیک کارتهای شما در زمان خودش گرافیک های عالی بوده اند ولی بنظرم چند ایراد بزرگ دارند که در پرایوت عرض کردم ولی چون اینجا هم نوشتید در اینجا ادامه میدهیم تا دوستان هم نظرشان را بفرمایند
گرافیک کارتهای مهدی جان 680 مدل رفرنس هستند که به ایشان پیشنهاد دادم چون آکبند هستند از آنها استفاده ننموده و آنها را بفروش برسانند و یک عدد 970 تهیه کنند
دلایلم برای این پیشنهاد به این شرح بود
1- مصرف حدود دو برابری 2 عدد 680 نسبت به یک عدد 970
2- دمای بالای کارتهای 680 به دلیل ریفرنس بودن
3- تولید صدای بسیار زیاد 2 کارت ریفرنس
4- به روز نبودن کارتها
اگر دوستان در این مورد نظری دارند خوشحال میشم بیان کنند
نقل قول:
مهدی جان چیپست z87 با z97 تفاوت قابل لمسی در پرفومنس ندارند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که 42 مدل برد از این 2 چیپست را با هم مقایسه کرده
تنها تفاوت این دو سری مادربرد در دو سری سوکت جدید است که هنوز دیوایسهای آن وارد بازار نشده اند و اگر هم وارد شوند تا یه مدت خیلی گران قیمت خواهند بود
بنظرم از همین برد استفاده کن نهایت ssd خیلی سریع نیاز داشتی مدل pci-e تهیه میکنی که با توجه به اسلاتهای زیاد مادربردت به مشکلی برخورد نخواهی کرد
فکر میکنم این برد و پردازنده 99% نیازهای شما را تا چند سال به راحتی تامین کنه
اما اگر دنبال بهترین سیستم ممکنه میگردی باید به سراغ پلتفرم 2011-3 با چند پردازنده زئون بری که چند ده میلیون تومان برای شما هزینه خواهد داشت
گرافیک کارتهای شما در زمان خودش گرافیک های عالی بوده اند ولی بنظرم چند ایراد بزرگ دارند که در پرایوت عرض کردم ولی چون اینجا هم نوشتید در اینجا ادامه میدهیم تا دوستان هم نظرشان را بفرمایند
گرافیک کارتهای مهدی جان 680 مدل رفرنس هستند که به ایشان پیشنهاد دادم چون آکبند هستند از آنها استفاده ننموده و آنها را بفروش برسانند و یک عدد 970 تهیه کنند
دلایلم برای این پیشنهاد به این شرح بود
1- مصرف حدود دو برابری 2 عدد 680 نسبت به یک عدد 970
2- دمای بالای کارتهای 680 به دلیل ریفرنس بودن
3- تولید صدای بسیار زیاد 2 کارت ریفرنس
4- به روز نبودن کارتها
اگر دوستان در این مورد نظری دارند خوشحال میشم بیان کنند
البته مهم ترین علت تعویض کارت ,یکی دمای بالا و مصرف بالای اونهاس
نیما جان ,با این موارد ,چون کاربری استارتر گیم بسیار عالی هست ,نباید بردشون رو تعویض کنن ؟؟؟(چون MPower یه برد اورکلاک هست!)
استارتر عزیز این برد هم فوقالعاده هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
البته مهم ترین علت تعویض کارت ,یکی دمای بالا و مصرف بالای اونهاس
نیما جان ,با این موارد ,چون کاربری استارتر گیم بسیار عالی هست ,نباید بردشون رو تعویض کنن ؟؟؟(چون MPower یه برد اورکلاک هست!)
استارتر عزیز این برد هم فوقالعاده هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ما مادربردی به عنوان گیمینگ یا آورکلاک از دید حرفه ای نداریم
بعضی از تولید کننده ها برای فروش بیشتر این سری نامگذاری را بر روی برخی مادربردهاشون انجام میدهند
مادربردی که فاز بندی خوب داشته باشه و کارت صدای خوبی هم داشته باشه میتونه یک گزینه مناسب برای سیستم گیمینگ باشه ( البته در حال حاضر تقریبا تمامی مادربردهای سری z این خصوصیات را دارند )