پاسخ: مشاوره برای انتخاب نوع سوکت و پردازنده برای سیستم
سوکت 1150 با 4790K کاملا جوابگو سنگین ترین پردازش هاست از لحاظ سی پی یو کم نمیاری و میتونی به جای هزینه اضافی برای گرفتن سوکت 1151 یا 2011 برای رم وبا فرکانس بالا و تایمینگ پایین و گرافیکت و... هزینه کنی...
اگر یه کولینگ خوب رو سی پی یوت ببندی میتونی فرکانس 5 گیگاهرتز رو هم ازش بگیری .خودش در حالت توربو تا 4.5 میده همچنین قابلیت پشتیبانی از 90% تکنولوژی موجود اینتل رو داره
به نسبت هزینه ای که میکنی پرفورمنسی که میگیری مکفیه
نقل قول:
منظورت 1150 هست ؟
1150 برتری بازدهی نداره ولی نسبت به هزینه ای که براش انجام میدید p/p بهتری دارد . 2011-3 مزیت های خودش رو دارد . پشتیبانی از ddr4 و کواد چنل رم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه منظورم سوکت 1151 هست که با سری اسکای لیک خواهد آمد.
نقل قول:
نه منظورم سوکت 1151 هست که با سری اسکای لیک خواهد آمد.
اون رو باید بنچمارک هاشو ببینید .روی هوا نمیشه نظر داد .
نقل قول:
سوکت 1150 با 4790K کاملا جوابگو سنگین ترین پردازش هاست از لحاظ سی پی یو کم نمیاری و میتونی به جای هزینه اضافی برای گرفتن سوکت 1151 یا 2011 برای رم وبا فرکانس بالا و تایمینگ پایین و گرافیکت و... هزینه کنی...
اگر یه کولینگ خوب رو سی پی یوت ببندی میتونی فرکانس 5 گیگاهرتز رو هم ازش بگیری .خودش در حالت توربو تا 4.5 میده همچنین قابلیت پشتیبانی از 90% تکنولوژی موجود اینتل رو داره
به نسبت هزینه ای که میکنی پرفورمنسی که میگیری مکفیه
آیا از پاییز امسال به بعد کلا منسوخ نخواهد شد؟منظورم اینه که دچار دردسرهای سوکت منسوخ شده بشم.مثل سوکت 1155 در حال حاضر.
- - - Updated - - -
نقل قول:
اون رو باید بنچمارک هاشو ببینید .روی هوا نمیشه نظر داد .
چیزهایی که تا الان درباره مشخصات سوکت 1151 تایید شده آیا در بینشون موردی هست که سوکت 3-2011 از اون بی بهره باشه(به غیر از نوع پردازنده البته:1. (23):)
نقل قول:
آیا از پاییز امسال به بعد کلا منسوخ نخواهد شد؟منظورم اینه که دچار دردسرهای سوکت منسوخ شده بشم.مثل سوکت 1155 در حال حاضر.
- - - Updated - - -
چیزهایی که تا الان درباره مشخصات سوکت 1151 تایید شده آیا در بینشون موردی هست که سوکت 3-2011 از اون بی بهره باشه(به غیر از نوع پردازنده البته:1. (23):)
سیاست اینتل در این چندین ساله همین بوده . تمام سوکت ها بیش از 2 سال کارایی نداشته و سریع جایگزین میشند . قبلا هم گفتم تا قبل از اواسط 2016 منتظر معجزه ای نباشید . شاید در بهترین حالت 10 درصد با هم فرق داشته باشند .
خریدار خودش باید هوشمندانه انتخاب کنه شرکت ها وعده های زیادی میدن ولی در عمل تفاوتی دیده نمیشه .
نقل قول:
شاید در بهترین حالت 10 درصد با هم فرق داشته باشند
منظورتون 1151 شاید 10 درصد بهتر از 2011 باشه؟
من چیزی ندیدم در مورد منسوخ شدن این سوکت
هیچ دردسری نداری
همین سیستمی که من جم کردم هرچند کم ولی تا 6 سال دیگه قشنگ جوابمو میده مگر بخوام کار خیلی گرافیکی انجام بدم که کارت گرافیکم رو باید عوض کنم
شما با پردازنده 4790K هیچ مشکلی نخواهی داشت
به اندازه هزینه ای که میکنی باید توقع پرفورمنس داشته باشی
اگر هزینه زیاد مهم نیست میتونی X99 ببندی
نقل قول:
من چیزی ندیدم در مورد منسوخ شدن این سوکت
هیچ دردسری نداری
همین سیستمی که من جم کردم هرچند کم ولی تا 6 سال دیگه قشنگ جوابمو میده مگر بخوام کار خیلی گرافیکی انجام بدم که کارت گرافیکم رو باید عوض کنم
شما با پردازنده 4790K هیچ مشکلی نخواهی داشت
به اندازه هزینه ای که میکنی باید توقع پرفورمنس داشته باشی
اگر هزینه زیاد مهم نیست میتونی X99 ببندی
با اومدن اسکای لیک و سوکت 1151 رو به منسوخ شدن میره دیگه :1. (23):
نقل قول:
منظورتون 1151 شاید 10 درصد بهتر از 2011 باشه؟
این مورد فقط میشه روی از بنچمارک ها تشخیص داد . سوکت 1150 میتونه با 1151 مقایسه بشه . هدف و مقصد این دو سوکت 1151 و 2011-3 با هم فرق دارند . هر کدومشون برای قشری از کاربران مناسب هست .
شما میتونید صبر کنید تا بنچمارک های 1151 منتشر بشه .
منسوخ شدن یعنی دیگه تولید نشدن اون سوکت...بعید میدونم تا 2017 سوکت 1150 و 4790K منسوخ بشه حتی اگر سوکت جدید بیاد چون محصول پرد فروش و پرچمدار اینتل هست به نسبت هزینه و پرفورمنس خیلی ارزونتر از اسکای لیک هست
تکنولوژی روز به روز داره سریعتر پیشرفت میکنه و هر روز یه محصول جدید میدن تو بازار...شما که خریداری باید نیازت رو مشخص کنی هزینه ای که میخوای بکنی رو مشخص کنی و به نسبت خریدت رو انجام بدی.من اگر میخواستم میتونستم با 5 میلیون چیپست X99 ببندم ولی وقتی دیدم با همین هزینه میتونم سیستم Z97 ببندم که X99 با همون هزینه پرفورمنسی برابر نصف Z97 بهم میداد.
این سیاست فروش شرکت هاست که وقتی تکنولوژی جدید میدن بیرون قیمت رو بسیار بالاتر از سایر محصولات تعیین میکنن
اسکای لیک شاید 10 % قوی تر باشه نسبت به 4790K ولی 50% گرون تر از اونه حتی بعضی از فیچر های 4790K رو هم نداره