مدل پاورم اینه:نقل قول:
RHOMBUS Power 600W max P4 power supply
Printable View
مدل پاورم اینه:نقل قول:
RHOMBUS Power 600W max P4 power supply
من حدس زدم که پاورشون باید خوب نباشه طبق تجربه اگه به چند قلم اصلی سیستمو بگی بقیه رو حدس میزنم تا بعضی وقتا فروشگاهی که خرید کرده رو هم میفهمم پدر تجربه بسوزه :lol:
حالا با این پاور سیستم پیشنهادیتون چیه
یه چیزی بین 200 تا 250 وات ریل به زور میده این پاورتون این پاور باید عوض بشهنقل قول:
cpu + ram + vga + power شما رو به چیزی حدود 70 تومن ازتون میخرند ( احتمالا تو فروم بزارید برای فروش بالاتر از این مبلغ هم میخزند ولی قیمت کفش رو حساب میکنیم :wink: )
با 370 تومن یه همچین قطعاتی متونید بخرید
seasonic 330 / grean 435 ~ 40
intel e5300 ~70
2 gb apogee 800 ~ 44
ati 5770 ~220
رم قبلی شما 667 بود ( از رو کدش که اعلام کردید ) به همین دلیل تعویضش کردم
ممکنه مادربرد شما به دلیل دارا بودن pci-e1 نتونه از تمام قدرت این گرافیک استفاده کنه ولی افت فریم چشمگیر نیست
با یه همچین سیستمی میتونید با کیفیت متوسط بازیهای سنگین رو اجرا کنید
این قیمتایی که نوشتی از کجا استعلام کردینقل قول:
چطور مگه مشکلی داره ؟نقل قول:
کلا اوضاع بازار این چند روزه شیر تو شیر ه و ۲-۳ تومن بالا پائین میشه ولی گمان میکنم تا پایان هفته قیمتها به قیمت واقعی خودشون برگردند
می خوام با قیمتهای چند جا مقایسه کنم
به نظرت اگهنقل قول:
cpu intel e5400
ati 5750
بزارم بهتر نیست
چون من مقایسه این 2تا گرافیک برای تست بازی های سنگین که دیدم از نظر فریم فقط 4الی5 فریم فرقشون بود ولی از نظر قیمت 30-40 هزار تومن فرقشون
بازم میخوام بدونم نظرت چیه
من یک مقایسه بین 3 تا گرافیگ یک جا دیدم حالا جدولشو می زارم لطفا با توجه به این جدول و قیمت این کارت ها بنده رو در خرید یک گرافیک خوب راهنمایی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست گرامی این سه کارتی که معرفی کردید برای رزولیشن بالا به درد بازی کردن نمیخورندنقل قول:
در بعضی بازیها که از موتور فیزیک physx استفاده میکنند 250 بهتر عمل میکنه و در بازیها با موتور hawok کارت 4850 و 5750 در هر صورت اگر بین این سه کارت میخواهید انتخاب کنید به نظرم 4850 به نسبت قیمت کارت بدی نباشه
لیست کارتهائی که الان سراغ دارم با قیمتهاشون اینهاست
sapphire 5750 185
force3d 4850 135
gainward 250gts 155
gainward 250 gts deepgreen 140
اگر الان نمیخواهید کارت قوی بردارید یه کارت ارزون بردارید و در اولین فرصت با یه 5850 تعویض کنید ( 5850 به نظرم مینیمم کارتیه که توی full hd میشه روش حساب کرد )