پاسخ: مشاوره ارتقائ سیستم خانگی
نقل قول:
برا نرم افزار های مهندسی و شبیه سازی مثل revit , 3dmax و نهایتا خروجی پردازش و رندر مورد استفاده قرار خواهد گرفت
با این توصیف فکر کنم میزان حجم رم که لازم هس مهمتره تا پهنای باند ؟
اگه این دو تا رم جدید که 1600 هست بخری با هم دوال چنل میشن و برای اینکار باید توی اسلات های همرنگ باشن چون الان اینترنتم اکثر سایت هارو باز نمی کنه نمی تونم مادربرد رو ببینم ولی فکر کنم اسلات 1 و 3 یا 2 و 4 باشه. مثلا اگه روی اسلات 1 و 3 این دو تا رو گذاشتی اون رم 8 رو بذار رو اسلات 4. این دو تا با هم دوال چنل میشن و پهنای باند دو برابر می شه و اون یکی رم 8 که به این 16 اضافه می شه 24 گیگ حافظه برای کارت داری.
4 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام مجدد خدمت اساتید
رم ها بدستم رسید و رو سیستم نصب کردم
وضعیت الان اینجوری هستش
نکته ی خاصی هس انجام بدم ؟؟
cpu : ryzen 7 1700
MB : msi x370 xpower titan
نقل قول:
این سیستم
mb:x370 xpower msi
cpu : ryzen 7 , 1700
ram : 8GB crucial elite balistic
برای نرم افزار های طراحی ، رویت و 3dmax داریم میخاستم رم بخریم باین مشخصات :
Teamgroupe t-force dark 2*8G - 3000 - cl 16
قیمت کارکرده 1.600
آیا با سیستم هماهنگی داره ؟
و اینکه آیا بعدا برا آپدیت به ویندوز 11 این سیستم به مشکلی نمیخوره ؟ رایزن سری اول گفنه میشه قابلیت نصب نداره و ...
ارزش داره که ارتقا بدم رم رو ؟
یا هزینه شو نگه دارم بعدا برد و سی پی یو تعییر بدم ؟
سلام
دو تاپیک با استارتر مشابه و اینکه برای سوالتون تاپیک مشابه ایجاد کنید . بی نظمی ایجاد میشه اینطوری .