با سایت گرین هم محاسبه اش کردم باز گفت کافیه ولی برای عملکرد بهتر 430 وات رو معرفی کرد.نقل قول:
رم ها روش زده ساخت تایوان. یعنی خوب نیستن؟
Printable View
با سایت گرین هم محاسبه اش کردم باز گفت کافیه ولی برای عملکرد بهتر 430 وات رو معرفی کرد.نقل قول:
رم ها روش زده ساخت تایوان. یعنی خوب نیستن؟
عزیز کافی نیست . 380 کافی نیست بالا هم توضیح دادمنقل قول:
شما حداقل باید 480 وات رو بگیری برای گرافیکت
والا این رم را تا به حال نشنیدم
خب حالا من یه 480 بگیرم بنظرتون این مشکلی که دارم رفع میشه؟ میترسم 400_500 تومن برم پاور نو بخرم بعد باز ببینم همین اوضاع ادامه دارهنقل قول:
تعویض این پاور اختیاری نیست حتما باید عوض بشه چون ضعیفهنقل قول:
متاسفانه شما یک حرف رو هی تکرار میکنید . این راه ساده ایی داره با یک پاور که 480 یا بالاتر که فیش تغذیه PCIE داره تست کنید
بعد از تست با یک پاور دیگه
این رم های شما معلوم نیست تو کدوم کارگاه در چین ساخته شده . سازنده های معتبر رم مشخص هستند و غیر از اون میشه جنس فیک و ارزون و مشکل ساز
من پاور رو عوض میکنم بعد نتیجشو بهتون میگم.نقل قول:
رم ها رو ارزون نخریدم دونه ای 275 گرفتم که مارک های معروفش مثل geil و Adata و kingston توی مایه های 290 هستن.
اشتباه کردید خوبنقل قول:
کیس رو بردم پیش تعمیرکار گفت اولا که پاورت ولتاژش اصلیش مشکل داره و وقتی کلی پول سیستم دادی پاورتم عوض کن وگرنه میزنه قطعاتتو خراب میکنه. بعدش که روش کار کرده بود گفت سی پی یوت ویندوز هفت ساپورت نمیکنه و این ریست شدن مال همینه. ویندوز ده نصب کرد و الان سیستم ردیف شده. یه پاور 480 گرین هم سفارش دادم.نقل قول:
پاور هم به شما از همون اول گفتم. مسئله ولتاژ به کنار با این مشخصات این پاور مناسب نیستنقل قول:
شما صحبتی از ویندوز 7 هم نکردید
من گفتم موقع نصب ریست میشه دیگه شما چیزی درمورد ویندوز نپرسیدید منم نگفتم. شما صحبتتون این بود که اول پاور عوض شه بعدشم ممکنه از رم باشه. ولی از هیچکدوم نبود فقط ساپورت نکردن ویندوز هفت مشکل سیستم بودنقل قول:
شما باید اطلاعات دقیق ارائه کنید مشکل شما پاوره . برای نصب ویندوز 7 بر روی پردازنده های رایزن راه است .نقل قول: