Mahrad عزیز اگه راجع به سیستم انتخابی من هم نظر بدبد خیلی ازتون سپاس گذار میشم
Printable View
Mahrad عزیز اگه راجع به سیستم انتخابی من هم نظر بدبد خیلی ازتون سپاس گذار میشم
رم دو گیگ باشه بهترهنقل قول:
گرافیک حداقل باید 8600GT برداری
مین رو هم میتونی Abit KN9 SLI بگیری
دی وی دی رایترت خوبه
هارد رو به نظر من هیتاچی بگیر
دی وی دی رام هم به ایسوز فکر کن (البته پایونیر هم خوبه)
مرسی از کمکتوننقل قول:
رم دو گیگ باشه بهتره
گرافیک حداقل باید 8600GT برداری
مین رو هم میتونی Abit KN9 SLI بگیری
دی وی دی رایترت خوبه
هارد رو به نظر من هیتاچی بگیر
دی وی دی رام هم به ایسوز فکر کن (البته پایونیر هم خوبه)
من تجربه کمی تو خرید دارم اما با این تحقیقاتی که این چند روز کردم متوجه شدم که باید از چند جا خرید کنم سوالی که ذهنم رو مشغول کرده نصب سیستم هست بنظرتون این کار درسته که بورد و پردازنده رو از یجا بگیرم نصب پردازنده رو که ممکنه اذیت کنه رو به عهده فروشنده ببذارم و باقی کارای نصب رو تو خونه انجام بدم؟
بله سعی کن همیشه مادربرد و Cpu رو از یکجا بگیری تا هم Cpu رو باست رو مادربرد نصب کنه و هم
اینطوری تست میشه در مورد سیستمی که آقا حمید نظر دادن ، اگه من بودم بابت مادربرد 229.000
تومان و بابت مانیتور 375.000 تومان هزینه نمیکردم و هزینه ها رو کمتر میکردم و در عوض یه پرینتر
رنگی خوب و یک اسکنر اضافه میکردم چون قیمت قطعات جدید همیشه گرونه و بعد از مدت کمی
یکدفعه میاد پایین اما قطعاتی که مثلا نزدیک به 6 ماه هست که اومدن تو بازار دیگه افت قیمتش رو
کرده و پول بابت قیمت واقعی میدید .
فکر میکنم اینطوری یه سیستم کامل داشته باشی بهتر از یه سیستم با قطعات گرون باشه .
با تشکر
مهدی:1. (23):
مین رو نظر نمیدم اما مونیتور با مهذی موافقم. یک samsung 940bw میتونی بخری 270 تومان که 19 واید هم هستش
مادربورده اما خیلی مادربورده :1. (38):نقل قول:
مهراد خان گرافیک قیمت بهتری دارید ؟ من رایان صبا را هم دیدم گرون تر از این میدند ...