به جان تو گلپسر نیست به این گونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD 250 اون موقه که ما میخریدیم ، از قیمت G2020 که الان 185 تومنه حدود 15 تومن گرون تر بود (هر چن کارایی کمتری داشت ولی این جوری بود) . مطمئنا الان اگه با همون قیمت بود 200 رو میشد .
100 کجا بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الایت AM2 گفتم؟ ببخشید AM3 هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 4 اسلات رم با 4 مدار تغذیه اما با ماسفت های قدیمی هه و خازن های رم و cpu و کنار گرافیکش جامد هه . بقیه خازن ممولی ان. 220 رو نشه ، مطمئنا نوش اگه باشه 180 تا 200 رو میشه
پاور تسکو هم میگم نمیدونم چن وات همین جوری نوشته بود . اما Real اش که حسب شد 250 بود . . نوش حداقل 60 تا 70 تومن میشه اگه بود . فجیع ترین پاور 250 وات الان 40 تا 45 تومنه که
مانیتور رو نمیدونم 19 یا 20 کدوم بود اما اگه 20 باشه ، 370 میشه . ممولی ها دیگه
الان کلا کلا با همه ی جزئیاتی که گفتم چقد میارزه؟ انصافم رعایت کن گلپسر . دوستمه طرف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه من بسوزم نه دوستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks