پاسخ: فقط برای بازی(مشاوره میخوام)
خیر. کارت گرافیک که اینتل نداریم! انویدیا و ای ام دی هستن که من مخالف این نظر رو دارم! کارت های انویدیا بهتر از ای ام دی هستن در مجموع.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کارت فوق؛ قدرتمندترین، بهترین و ارزان ترین GTX 660 Ti موجود در ایران هست! دیگه چیز از این بهتر؟!
قیمتش هم از 950 تا نهایتاً 1 میلیون متغیره. بستگی داره از کجا بخرید. به عنوان مثال بنده 980 فروش دارم.
امسال 35 عدد از این کارت گرافیک فروخته شد!!!
ما 60 تا خریدیم...!!!! 25 عدد دیگر موجوده! ;)
اومدم به تاپیک سر بزنم جواب بدم دیدم حسام آقا همه ی زحمتو کشیدن. دقیقا همینایی که حسام جان فرمودنو می خواستم بگم.
فقط چندتا نکته ی ریز:
پردازنده ی Core i5 نسل چهارمی برای بازی کردن تا مدت ها کافی خواهد بود فقط همون طور که حسام جان گفتن بهتره 4670 بردارین.
کارت های Nvidia از تکنولوژی هایی مثل Physx و TXAA و HBAO پشتیبانی می کنن که باعث میشه برای بازی کردن از کارت های AMD مناسب تر باشن. ولی در عوض کارت های AMD قیمت کمتری دارن و با بودجه ی کمتر میشه پرفرمنس بهتری ازشون گرفت. با این حال من خودم Nvidia رو ترجیح میدم.(همین GTX 660 ti هم که حسام جان پیشنهاد دادن برای شما عالی هست)
در مورد رم باید بگم که الآن همه ی بازی های گرافیکی مثل Battlefield 4 و NFS Rivals و... حداقل 4 گیگ رم می خوان و 8 گیگ براشون پیشنهاد میشه. تا حالا هیچ بازیی به جز COD: Ghosts توی حداقل سیستم مورد نیازش بیشتر از 4 گیگ رم نخواسته و هیچ بازیی هم توی سیستم پیشنهادیش بیشتر از 8 گیگ نخواسته و از اونجایی که کنسول های نسل بعدی هم 8 گیگ رم دارن احتمالا 8 گیگ تا چند سال برای بازی کردن کافی خواهد بود.باز حالا خوتون می دونین اگه می خواین می تونین 16 گیگ بردارین.:wink:
نقل قول:
خیر. کارت گرافیک که اینتل نداریم! انویدیا و ای ام دی هستن که من مخالف این نظر رو دارم! کارت های انویدیا بهتر از ای ام دی هستن در مجموع.
کارت فوق؛ قدرتمندترین، بهترین و ارزان ترین GTX 660 Ti موجود در ایران هست! دیگه چیز از این بهتر؟!
قیمتش هم از 950 تا نهایتاً 1 میلیون متغیره. بستگی داره از کجا بخرید. به عنوان مثال بنده 980 فروش دارم.
امسال 35 عدد از این کارت گرافیک فروخته شد!!!
ما 60 تا خریدیم...!!!! 25 عدد دیگر موجوده! ;)
نه حسام جان منظور من سی پی یو بود منم از یکی شنیده بودم:1. (27):
نقل قول:
اومدم به تاپیک سر بزنم جواب بدم دیدم حسام آقا همه ی زحمتو کشیدن. دقیقا همینایی که حسام جان فرمودنو می خواستم بگم.
فقط چندتا نکته ی ریز:
پردازنده ی Core i5 نسل چهارمی برای بازی کردن تا مدت ها کافی خواهد بود فقط همون طور که حسام جان گفتن بهتره 4670 بردارین.
کارت های Nvidia از تکنولوژی هایی مثل Physx و TXAA و HBAO پشتیبانی می کنن که باعث میشه برای بازی کردن از کارت های AMD مناسب تر باشن. ولی در عوض کارت های AMD قیمت کمتری دارن و با بودجه ی کمتر میشه پرفرمنس بهتری ازشون گرفت. با این حال من خودم Nvidia رو ترجیح میدم.(همین GTX 660 ti هم که حسام جان پیشنهاد دادن برای شما عالی هست)
در مورد رم باید بگم که الآن همه ی بازی های گرافیکی مثل Battlefield 4 و NFS Rivals و... حداقل 4 گیگ رم می خوان و 8 گیگ براشون پیشنهاد میشه. تا حالا هیچ بازیی به جز COD: Ghosts توی حداقل سیستم مورد نیازش بیشتر از 4 گیگ رم نخواسته و هیچ بازیی هم توی سیستم پیشنهادیش بیشتر از 8 گیگ نخواسته و از اونجایی که کنسول های نسل بعدی هم 8 گیگ رم دارن احتمالا 8 گیگ تا چند سال برای بازی کردن کافی خواهد بود.باز حالا خوتون می دونین اگه می خواین می تونین 16 گیگ بردارین.:wink:
داداش من از گرافیک اینا سر در نمیارم شوما و اقا حسام بهم پیشنهاد بدید فقط لطفا از این شرکت های انویدیا و ای ام دی و ایسوس فقط بگید مممنون
فقط یه چی بگید که بشه یعنی پولم به همون سیستم بخوره
نقل قول:
داداش من از گرافیک اینا سر در نمیارم شوما و اقا حسام بهم پیشنهاد بدید فقط لطفا از این شرکت های انویدیا و ای ام دی و ایسوس فقط بگید مممنون
فقط یه چی بگید که بشه یعنی پولم به همون سیستم بخوره
من خودم اگه الآن بخوام برای گیم سیستم جمع کنم این کانفیگو انتخاب می کنم:
CPU:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قیمت حدودی:675
RAM:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قیمت حدودی:290
VGA:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]قیمت حدودی:810
Motherboard:من همیشه انتخاب مادربرد رو به خود کسی که می خواد سیستم جمع کنه واگذار می کنم چون یه جورایی سلیقه ای هست و بستگی به انتظارت خودتون داره.خودتون یه مادربرد تقریبا 500 تومانی برای سوکت 1150 انتخاب کنین.
HDD:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قیمت حدودی:190
PSU:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قیمت حدودی:390
ODD:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قیمت حدودی:65
کیس هم خودتون یه چیز تقریبا 200 تومانی انتخاب کنین.
جمع:3,120,000 تومان
اگه بتونی 450 تومان هم بذاری روش و یه مانیتور 20 اینچی با رزولوشن 900*1600 هم بگیری خیلی عالی میشه!:1. (35):(من باشم حاظرم به جای GTX 660 یه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیرم که تقربیا 200 تومان ارزون تره وپولی که صرفه جویی میشه رو خرج مانیتور کنم)