بسیار عالینقل قول:
شما قیمتش رو ندارید؟ (بین مدلهای هم قیمت مدلی نیست که کارایی خیلی بالاتری از این مدل داشته باشه...؟!)
Printable View
بسیار عالینقل قول:
شما قیمتش رو ندارید؟ (بین مدلهای هم قیمت مدلی نیست که کارایی خیلی بالاتری از این مدل داشته باشه...؟!)
بابا 2.5 چیزی نیست برای سیستم امروزی شما چرا طرف می خواد یه سیستم ببنده انقدر می گین کار اشتباهی می کنه الان یه اسپیکر که بشه صداشو گوش کرد از 150 به بالا شروع می شه الان قبلا سیستم های مطرح شده در تاپیک های مشترک قیمت سیستم به 50 میلیون هم رسید لطف کنید تاپیک رو منحرف نکنید و تاپیک لطفا پاک سازی بشهنقل قول:
نقل قول:
اگه منظورتون کارتهای ATI هست...ببین جانم هرکی نظر خودش رو داره...من الان Sapphire HD4870 دارم...ولی حاضرم اینو با یه XFX GTX260 سر به سر بدم تازه 20 تومن هم به طرف بدم....اگه شما پیدا کردید حتما بگید به خدا حاضرم!
در ضمن من اونجام گفتم اگه من یه همچین پولی داشتم نگفتم اگه شما داشتید!لطفا انقدر گیر ندید...بله این احتمال زیاد زیر 700 نیست ولی بازم من از HD4870 X2 بیشتر قبولش دارم!
با تشکر از پاسخ شمانقل قول:
فکرمیکنین اگر مادربرد های جدبد با چیپ x58 و cpu های core i7 بعد از 3 ماه وارد بازار ایران میشه ؟!!!
به فرض محال اگر بشه قیمت شون انقدر بالا هست که با این پول فقط میشه چند قطعه رو گرفت .
تازه به شرط اینکه این پول تا اون موقع خرج نشه:wink:
mobo : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
CPU : E8600
RAM : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
VGA: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
POWER : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
HDD:SAM F1 series
آها... پس گیر ندیم!نقل قول:
حرفی نیست، گیر نمی دیم. :great:
دوست من این قطعات که شما انتخاب کردی با هم مچ نیستند.نقل قول:
مثلا باس e8600 1333mhz در صورتی که شما داری از رمهای با باس 1600 استفاده میکنی!!
بهتر نیست بجای 2* 4870 یه دونه 4870x2 با 2 گیگ رم ddr5 بگیری که راندمان بهتری داره.
موفق باشی.
دوست عزیز لطف کنید بدون اطلاع از مسائل سخت افزاری نظر ندید .نقل قول:
E8600 وقتی دارای FSB 1333 هست مشکلی نیست رم ها به صورت اتوماتیک در فرکانس 1333 ست میشن :yes: بعد به خاطر اینکه از 1600 آمده روی 1333 میتونی به جاش تایمینگ را بیاری پایین :1. (40):
نه بهتر نیست ! میتونید خودتون چند تا بنچ مارک مختلف ببینید که 4870x2 در بیشتر موارد از 2 تا 4870 با 512 مگ رم ضعیف تر عمل کرده و میتونید بازم بنچ ببینید که 4870 با 1 گیگ رم چقدر قوی تر از 4870 ای که 512 مگ رم داشته عمل کرده . حالا 2 تا 4870 ای که هر کدام 1 گیگ رم داشته باشند خیلی راحت 4870x2 را شکست میدهند .
و ارزان تر هم در میاد از 4870x2 :great:
نقل قول:
فکر نکنم روش خوبی باشه واس بحث کردن تو یه تالار که بگیم کسی چیزی نگه و نظرش رو اعلام نکنه...به هر حال هر کسی عقیده ای داره و باید بگه شاید شما می گی 2 تومن کمه و با معیارای خودت می سنجی یکیم پیا می شه می گه واس پچی انقدر پول بدی...
من به شخصه نظر شخصی خودم اینه که 2.5 واس یه PC می تونه خیلی عالی باشه و شاید هم یه جورایی زیاد...باید به کار طرف هم نگاه کرد به قول شما یه اسپیکر فلان قدر اگه طرف پی سی می خواد آهنگ و نمی دونم فیلم و ...استفاده کنه آره بیاد این چیزایی که شاید تو کیفیت یه پی سی اهمیت نداشته باشه رو بخره...بیاد نمی دونم موس بخره 150 تا کیبورد بخره 100 تا و از این جور کارا که نمی شه گفت طرف اومد کامپوتر جمع کرد!!!!!اصولاً نیاز تعریف می کنه کی چقدر خرج کنه...شاید نیاز ایشون رو بشه با کمتر از این بحثا هم جمع کرد و بقیش بشه خرج بی خود...!
فکر کنم بذاریم هر کی نظر خودش رو اعلام کنه بهتره....:give_rose:
باز هم نظر من اینه که از این 2.5 تا می تونی اول رو مین و بعد گرافیک و بعد سی پی یو و پاور خرج کن و هر چی آس پیدا می کنی بخر...بقیش با کم هم می شه چیز خوب گرفت...2.5 واس یه سیستم کم نیست...(مانیتور خوب هم مؤثر مسلماً)