پاسخ: سیستم گیمینگ تا 6700
SLI دو عدد GTX 760 در حد GTX TITAN خواهد بود! GTX 780 رو می خوره! :1. (26):
نقل قول:
حسام جان نیازی به HDD و DVDRw و SSD ندارم چون الن یه سییستم دارم که این قطعات روش موجوده
ok. حذف شدن از لیست./
اطلاعات در مورد مادربرد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
من بازی ها رو میخوام روی رزولوشن 1600*900 اجرا کنم خر پول هم نیستم :lol:
یعنی بجز کارت گرافیکی که انتخاب کردم بقیه ی قطعات تا 4 سال آینده بدون مشکل جواب میدن ؟
از اور کلاک هم استفاده میکنم بعضی اوقات برای کار های گرافیکی برای همین i7 4770k رو انتخاب کرم
من فکر کردم می خواین از 1080*1920 استفاده کنین گفتم 2 سال دیگه مجبور میشین کارت رو عوض کنین.حالا که فهمیدم از این رزولوشن استفاده می کنین می تونم بگم که GTX 780 برای Ultra Setting حدودا 3 یا شایدم 4 سال جواب خواهد داد (آینده رو نمیشه پشی بینی کرد و ممکنه یه کم این ور اون ور شه ولی 3 سالو جواب میده)
بقیه ی قعاتی که انتخاب کردین مطمئننا تا 4 سال رو جواب میدن.
ولی یه سوال: حیف نیست از رزولوشن های بیشتر استفاده نکنی؟(مثلا سیستمو وصل کن به تلویزیون روی رزولوشن 1080p حالشو ببر!:party: هرچی صفحه ی نمایش بزرگتر باشه بازی کردن بیشتر حال میده!)
اره اینم فکر خوبیه واقعا داری کمک بزرگی میکنی مهدی جان
پس میگی کارت GTX 770 بردارم ؟ تا 2 سال فیکسه فیکس هست با Ultra
Main هم دوست عزیزمون آقا حسام گفت Gigabyte Z87X - UD5H خوبه نظرت چیه از مین اتخابیه من بهتر عمل میکنه ؟
نقل قول:
Main هم دوست عزیزمون آقا حسام گفت Gigabyte Z87X - UD5H خوبه نظرت چیه از مین اتخابیه من بهتر عمل میکنه ؟
چرا GTX 760 رو اس ال آی نمی کنید که از GTX 780 هم قوی تره...؟!
اقا حسام لطفا زیر دیپلم حرف بزن متوجه نشدم :lol:
نقل قول:
اقا حسام لطفا زیر دیپلم حرف بزن متوجه نشدم :lol:
منظورم اینه که اگر شما از دو عدد کارت گرافیک GTX 760 استفاده کنید، به مراتب قدرتمندتر از یک عدد GTX 780 خواهد بود!
هر چند شنیدم کمی دردسرهای خاص خودش رو داره.
اما اگر قدرت پردازشی گرافیکی براتون خییییییلی مهم و ملاک هست، قطعاً این بهترین حالت خواهد بود.
در غیراینصورت با یک عدد GTX 770 موافقم. حتی میشه بعداً یک عدد از این کارت هم خرید و SLI کرد که دیگه کوه هم حرکت نخواهد داد سیستم رو!
اگه بخواي 2 تا 6950 هم بزاري كنار هم Performance جالبي بهت ميده مي خواي تو بنچ ماركا نگاه كن براي خودش خيلي سيستمه
نقل قول:
برای رزولوشنی که شما گفتی GTX 770 تا 2 سالو Ultra جواب میده ولی برای رزولوشن 1080p شاید یه سال شایدم یه کم بیشتر.(البته همون طور که گفتم آینده قابل پیش بینی نیست و اینایی که میگم هم خیلی دقیق درنمیاد!:whistle:)
منظورتون از "بهتر عمل می کنه" چیه؟ مگه مادربرد Performance داره که این سوالو می پرسین؟!:1. (27): برای انتخاب مادربرد شما باید به 3 چیز توجه کنین:
1.تکنولوژی ها و امکاناتی که مادربرد ازشون پشتیبانی می کنه
2.کیفیت ساخت مادربرد
3.قیمت
مورد اول برای هر شخصی متغیر هست چون ممکنه من تکنولوژی هایی رو لازم داشته باشم که یه نفر دیگه اصلا بهشون احتیاجی نداشته باشه.پس انتخاب مادربرد بیشتر تحت تاثیر انتظارات خود شما هست تا پیشنهاد من و دیگران.
نقل قول:
منظورم اینه که اگر شما از دو عدد کارت گرافیک GTX 760 استفاده کنید، به مراتب قدرتمندتر از یک عدد GTX 780 خواهد بود!
نقل قول:
هر چند شنیدم کمی دردسرهای خاص خودش رو داره.
اما اگر قدرت پردازشی گرافیکی براتون خییییییلی مهم و ملاک هست، قطعاً این بهترین حالت خواهد بود.
در غیراینصورت با یک عدد GTX 770 موافقم. حتی میشه بعداً یک عدد از این کارت هم خرید و SLI کرد که دیگه کوه هم حرکت نخواهد داد سیستم رو!
درسته.
یکی از این دردسرها اینه که بازی های قدیمی از SLI پشتیبانی نمیکنن و موقعی که دارین یه بازی قدیمی رو اجرا میکنین فقط می تونین از یکی از کارت هاتون استفاده کنین.
یکی دیگه از این درد سر ها هم اینه که گاهی اوقات GPU Usage به اندازه ی کافی بالا نمیره تا بازی بیشتر فریم بده.
منم دقیقا همینو میگم! یعنی میگم فعلا یه GTX 770 بخره.بعد از 2 سال اگه دید دیگه جواب نمیده یا عوضش کنه یا 800 تومان بذاره روی 1 تومانی که از نخریدن GTX 780 صرفه جویی شده و یه GTX 770 دیگه بخره و با قبلی SLI کنه.(GTX 770 SLI فکر کنم تا 40 سال آینده هم جواب بده!:lol:)
بچه ها شما خیلی گلین :love:
پس میرم GTX 770 میگیرم Main هم همون Asus با CPU i7 4770k
خیلی کمکم کردین :1. (5):
نقل قول:
بچه ها شما خیلی گلین :love:
پس میرم GTX 770 میگیرم Main هم همون Asus با CPU i7 4770k
خیلی کمکم کردین :1. (5):
خواهش می کنم ولی عجله نکن.من تو کار AMD نیستم و کارت هاشو خوب نمی شناسم شاید توی AMD گزینه های بهتری هم پیدا بشه.
نقل قول:
به نظر من روي گرافيك بيشتر مانور بديد -كارتي بگيريد كه اوركلاك روش به خوبي جواب بده
اگر دوست داشتيد بگم خدمتتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز منظورتون از کارتی که اورکلاک روش به خوبی جواب بده چیه؟! میشه بیشتر توضیح بدین؟