ازنظر من فعلا انویدیا بهتره .چون تو اکثر بازیها چیپ انویدیا پشتیبانی میشه ومشکلات کمتری داره.(درسته amd هم گرافیک های خوبی داره ولی نمیگم که بد نیست.)نقل قول:
Printable View
ازنظر من فعلا انویدیا بهتره .چون تو اکثر بازیها چیپ انویدیا پشتیبانی میشه ومشکلات کمتری داره.(درسته amd هم گرافیک های خوبی داره ولی نمیگم که بد نیست.)نقل قول:
سلامنقل قول:
با نزدیک شدن به عرضه ویندوز 10 و بازیهای dx 12 بنظرم ترازوی amd بسیار سنگین تر از nvidia خواهد شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این کارت گرافیک خیلی بهتر از مدلهای ZOTAC هستنقل قول:
برای مثال Zotac GTX 980 AMP! Extreme Edition 4GB GDDR5 این کارت گرافیکی هست که خیلیا بابت سیستم گیم می بندم اما سافایر نه تنها قوی تر بلکه 3GB واقعی است ولی این 4GB اسمش هست و سافایر خیلی از این قوی تره ( بعضیا گوله 4GB ش رو می خورن )
سه نکته ی مثبتش اینه :
1- طوفان amd شروع شده ( یک چیز بگم : اگر داخل بازیهات لگ دیدی همش مربوط به intel ولی در amd امکان لگ نیست البته این چیز به cpu ربط داره ولی عصر عصره amd شده )
2- البته این چیز به مانیتور ربط داره ولی ساپورت می کنه رزولشن رو تا 4096x2160 :1. (23): در آخرش هم یه پاور 750 نیاز داره
3- پشتیبانی از DirectX 11.2
1400
1200
1.060.000
رم یدونه تو فررم پرشین تولز 8 گیگ گذاشتن 280
همین 4 قلمش نزدیک 3800 میشه .
ولی ممکن یه وارد کننده جدید دری ک ماه آینده سوکت 2011 وارد کنه . که تا اونجا که من میدونم قیمتهاش خیلی کمتر از این حرفا هست
وارد کننده بی گارانتی یا با گارانتی متفرقه که پاسخگویی مناسب ندارند زیاد هستند .وقتی چنین هزینه ای برای این قطعات میکنید . حتما کمی بیشتر هزینه کنید و قطعات اصلی رو با گارانتی معتبر بگیرید .نقل قول:
سلام من در این شرکت در حال کارم . از لحاظ گارانتی میدونم که گارانتی تعویض یک ساله داره که مطمئنم هست . حالا انشاا... قطعات بیاد . نمایه و مشخصات شرکت رو و اجناس رو در فروم ها قرار میدمنقل قول:
تا قیمت هاش در نیاد و پایداریش و خدماتش در بازار مشخص نشه نمیشه نظر داد .نقل قول:
درسته اکثر دیدم میگن گرافیک 4گیگ خیلی خوبه وقتی دیدم تعجب کردم که چطور 4 گیگی هست . به DM حافظه توجه نمیکنن.نقل قول:
با شما موافقم.
انویدیا هم بیکار نمیشینه. ولی هرچند قیمتهاش بالاست ولی ارزشش رو داره.amd هم منتل(mantle) رو آورد ولی بازی به اون صورت براش بهینه نشد. حالا اکثرا روی فیزیک کار میکنن . نمونه بهترین بازی سال GTA V.نقل قول:
صرفا به مقدار حجم رم نمیشه اکتفا کرد برای بهتر دونستن یه گرافیکنقل قول:
عوامل دیگه ای هم دخیل هستن