می شه تو بازار مدل های اصلی رو گیر اورد؟
و این که فرق ۵ms و 1ms مشهود هستش؟ چقدر فرق دارن اینپوت لق اکثرشون ۱۰ms هست
و این که مدل های led 5ms با مانیتور های قدیمی که عین تلویزیون هستن از نظر respawn time چقدر فرق دارن؟
ممنون
Printable View
می شه تو بازار مدل های اصلی رو گیر اورد؟
و این که فرق ۵ms و 1ms مشهود هستش؟ چقدر فرق دارن اینپوت لق اکثرشون ۱۰ms هست
و این که مدل های led 5ms با مانیتور های قدیمی که عین تلویزیون هستن از نظر respawn time چقدر فرق دارن؟
ممنون
مدلهای اصلی اگر هم باشه گارانتی نداره . چون با شرایط بذ و غیرقانونی وارد کشور میشه احتمال خرابیشون بالاست . بر فرض اگر پنلش شکسته بشه . فروشنده مسئولیتی قبول نمیکنهنقل قول:
من گیمر نیستم ولی دوستانی بودند که گیمر بودند واین مونیتورهای ips رو خریدند ولی مشکلی ندارند .
از زمین تا زیر زمین متفاوت هست .
با بودجه شما مونیتور حرفه ای نمیتونید تهیه کنید . هر چه حساس تر باشید طبق تجربه من در آخر انتخاب اشتباه روانجام میدید .
ممنون. مشکلم اینجاست که با این مانیتورا کار نکردم اصلا درک نمی کنم فرق ۱ و ۵ ور حتما میرم YouTube چند تا فیلم می بینم در این باره
من با ال سی دی و مانیتور قدیمی ها کار کردم
دوستانی گیمری زیادی مونیتور ips دارند و مشکلی در زمینه لگ ندارند . اگر صرفا کارتون گیم هست . مونیتورهای مخصوص گیمینگ benq بگیرید .نقل قول:
اصطلاح زمان پاسخگویی (Response Time) در مانیتورها یعنی چه؟
پاسخ: زمان پاسخگویی مدت زمانی است که یک پیکسل نیاز دارد تا از رنگ سفید به سیاه و سپس مجددا به سفید تغییر حالت دهد. اگر پیکسلها نتوانند به اندازه کافی سریع عمل کنند تصاویر متحرک سریع مانند بازی، فیلمهای اکشن و ورزشی بصورت تیره و تار نمایش داده میشوند. مثلا اگر در حال تماشای فوتبال در یک مانیتور با زمان پاسخگویی بالا باشید، حرکت توپ به صورت دنبالهدار نمایش داده میشود.
متاسفانه اکثر تولیدکنندگان نمایشگر، عدد واقعی زمان پاسخگویی پیکسل را اعلام نمیکنند و هر کدام استاندارد خاص خود را برای Response Time تعریف کردهاند، به عنوان مثال برخی زمان پاسخگویی تصویر را مدت زمانی که تصویر از سفید به رنگ خاکستری تیره میرسد در نظر میگیرند و با اعلام زمان پاسخگویی ۲ یا ۱ میلیثانیه غیرواقعی، مشتریان خود را فریب میدهند.
اما زمان پاسخگویی ۵ میلیثانیه برای بازی و تماشای فیلم قابل قبول است و هر چه زمان پاسخگویی تصویر کمتر باشد، بهتر است.