پاسخ: سیستم خوب برای کانورت فیلمهای ۱۰۸۰
نقل قول:
تشکر و سپاس از لطف و بزرگواریتون
بنده برای این کار ،در چند سایت مشاوره و راهنمایی خواستم و سیستمهای متفاوتی پیشنهاد دادن
بنظرتون بین چیپ ست های C612/X99/X100 ( Z170) کدوم بهتر هست؟
برای کار شما پلتفرم هاسول ای یا همون X99 بیشتر پیشنهاد میکنم . حتی با X99 میتونی پردازنده قدرتمند COREI7 6900K ببندی که سالهای سال بدون مشکل تمام برنامه ها جلوش زانو میزنن . این چند جا مشاوره گرفتن فقط شما رو گیج میکنه و تصمیم گیریتون رو سخت تر میکنه .
نقل قول:
برای کار شما پلتفرم هاسول ای یا همون X99 بیشتر پیشنهاد میکنم . حتی با X99 میتونی پردازنده قدرتمند COREI7 6900K ببندی که سالهای سال بدون مشکل تمام برنامه ها جلوش زانو میزنن . این چند جا مشاوره گرفتن فقط شما رو گیج میکنه و تصمیم گیریتون رو سخت تر میکنه .
بله متأسفانه...
ولی این مباحث کوئیک سینک در پردازنده چقدر در کانورت مهمه؟
گرافیک داخلی در مادربورد چطور؟
نقل قول:
بله متأسفانه...
ولی این مباحث کوئیک سینک در پردازنده چقدر در کانورت مهمه؟
گرافیک داخلی در مادربورد چطور؟
این پردازنده که گرافیک داخلی نداره . برنامه های کانورت هم اکثر الان GPU BASE هم هستند . با گرافیکی که پیشنهاد دادم به راحتی وبا سرعت فیلمها را کانورت میکنه .گرافیک های اینتل که مجتمع هستند امکان قابلیت GPU COMPUTING ندارند .
نقل قول:
این پردازنده که گرافیک داخلی نداره . برنامه های کانورت هم اکثر الان GPU BASE هم هستند . با گرافیکی که پیشنهاد دادم به راحتی وبا سرعت فیلمها را کانورت میکنه .گرافیک های اینتل که مجتمع هستند امکان قابلیت GPU COMPUTING ندارند .
خیلی ممنونم از راهنماییهای شما بزرگوار
ان شاء الله همیشه خوب و سلامت باشین
[emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253]
نقل قول:
خیلی ممنونم از راهنماییهای شما بزرگوار
ان شاء الله همیشه خوب و سلامت باشین
[emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253]
خواهش میکنم . باز هم اگر سوالی داشتید بپرسید . شما هم موفق باشید .
نقل قول:
خواهش میکنم . باز هم اگر سوالی داشتید بپرسید . شما هم موفق باشید .
تشکر و سپاس از لطف وبزرگواریتون