اقا لیستو بده من عجله دارم
Printable View
اقا لیستو بده من عجله دارم
گارانتی شرکتی lg 2061tq ~185نقل قول:
mouse + key +speaker ~30
Asrock 770DE3L ~66
phenom ii x4 925 ~133
2*2 takems 1333 ~ 50
gainward 460Gtx 1GB ~225
case melody ~20
power green 530A-EU ~68
lite on /teach dvd ~26
seagate 7200.12 500gb 46
ممنون. فقط چند تا سوال.مانیتور های lg با گارانتی شرکتی موردی نداره یا بهتره بیشتر پول خرج کنم برای مادیران؟
phenom ii x4 925 الان در بازار مشهد نیست شما میگی صبر کنم یا یک مدل دیگه انتخاب کنم(با کمک شما)؟
برای رم ها بهتر نیست از king max استفاده کنم ؟
گارانتی شرکتی همونطور که از اسمش پیداست به شرکت گارانتی کننده وابستگی کامل داره ، بنده با یک شرکتی کار میکنم که تا بحال مشکلی باهاش نداشتم و خیلی خوب عمل کرده ولی از عملکرد شرکتهای دیگه اطلاعی ندارمنقل قول:
عزیز بنده که عرض کردم پردازنده در بازار نیست شما فرمودید عجله دارم ، به هر حال پردازنده تا 1-2 روز دیگه پخش میشه ، میتونید صبر کنید و میتونید یه آمار از موجودی بازار بگیرید تا با هم همفکری کنیم
کینگ مکس دیروز 56 تومن بود و به دلیل کم کردن بودجه این رمها را معرفی کردم که رمهای بدی هم نیست
به هر حال اگر بخواهید 56 برای رم هزینه کنید به جای کینگ ، elixir را پیشنهاد میکنم
ممنون.برای کارت گرافیک هم یکی دیگه معرفی کنین با همون قابلیت تقریبا تو همون قیمت.من 50 تومان به بودجم اضافه شد که 20 میخوام برای خورده ریز ها 30 میمونه!!!:give_rose:
منظورتون شما را متوجه نمیشمنقل قول:
اگر برند دیگه میخواهید evga حدود 20 تومن گرونتره این مدل را بگیرید evga 460 gtx 1gb FPB
اگر منظورتون چیپست دیگه هستش بنظرم تو این رنج قیمت با قدرت آورکلاک خوبی که 460 داره منطقی ترین خریده
منظورم از اون سوال این بود که گرافیک gain ward رو هم تو مشهد نمیشه پیدا کرد. vga:5770 clob 3d خیلی با این فرق داره ؟ البته فرقشون از قیمتشون معلومه ولی یه توضیحی بدین.
asrock 770 de3l آیا phenom 945 را جواب می دهد چون من تو توضیحاتش خوندم 920/940 ؟
2253tq=205در مشهد
مرسی.
چه توضیحی بدم ؟ 5770 ارزونتره و ضعیفتر از 460 هستش :lol:نقل قول:
برای یک مدل گرافیک ، برند زیاد اهمیتی ندارد ( به شرط اینکه گارانتی خوب داشته باشه ) ، اول شما مدل مورد نظرتون را پیدا کنید
میشه لینک توضیحاتی که در مورد ساپورت 920/940 و مادربرد 770de3l خوندین بدین ؟
این مادربرد سوکت am3 ساپورت میکنه که این پردازنده ها را شامل نمیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منظور من از این پردازنده همون phenom ii x4 945 بود.
من از شما پوزش می خوام (به غیر از 920 و 940) بود.:give_rose:
من از شما ممنونم به خاطر لطفی که در حق من کردید.
سلام من مشهد رو زیرو رو کردم نبود لطفا چند قطعه دیگه معرفی کنید( مادر بورد giga و cpu=phenom و vga=asus/exterem).