مشکلی نداره . مسلما تا Z بیشتر LETTER تعریف نمیشه . بعد از نصب ویندوز متصل کنید مشکلی ایجاد نمیشه .نقل قول:
- - - Updated - - -
مشکلی نداره . مسلما تا Z بیشتر LETTER تعریف نمیشه . بعد از نصب ویندوز متصل کنید مشکلی ایجاد نمیشه .نقل قول:
Printable View
- - - Updated - - -
خب مشکل رو که میدونم نداره، منظورم اینه که نشون نمیده دیگه بقیه رو!نقل قول:
چطوری نمایش داده میشن باقی درایوها؟!
درایورها رو نشون میده اگر هم نشون نداد . از طریق دیسک منیجمنت change drive letter رو میزنید و یک حرف بهش اختصاص میدید به راحتی بالا میان .نقل قول:
- - - Updated - - -
درایورها رو نشون میده اگر هم نشون نداد . از طریق دیسک منیجمنت change drive letter رو میزنید و یک حرف بهش اختصاص میدید به راحتی بالا میان .نقل قول:
آره، از اونجا میشه تغییر داد. اما اونجا هم مثل نرم افزارای پارتیشن بندی فقط تا Z داره. مطمئناً با این حجم هاردها، تعداد درایوها از 28 (تعداد حروف انگلیس) رد میشه!نقل قول:
اونموقع نمایش نمیده. منظورم من واسه این زمان هس که چه کنم؟
پ.ن راهی نیس بدون از بین رفتن اطلاعات، چندتا درایو رو یکی کنم؟!
راه هست با برنامه minitool میتونی پارتشین ها رو merge کنید .نقل قول:
اطلاعات از بین نمیرن؟نقل قول:
همه چی سالم به روال قبلش میمونه؟!
بله بدون مشکل فقط پارتشین جمع میشن . ولی همیشه کار با این برنامه های درصدی ریسک وجود داره
کاشکی پس میشد از حروف ترکیبی (مثلاً AB) برای نامگذاری درایوها استفاده کرد تا ریسک از بین بردن اطلاعات با دستکاری کردن پارتیشن، از بین بره!نقل قول:
شما هم ماشا الله کلی پارتشین ساختی . اولین بار چنین چیزی میشنوم که تا z کسی letter داشته باشه
خب دوتا هارد 1ترا و 1هارد 1 یا 2 دیگه هم اضافه میشه! میرسه به Z دیگه! :lol:نقل قول: