پاسخ: سیستم برای کار برنامه نویسی تا 10 میلیون
نقل قول:
ببخشید سوالا زیاد شد
بنظرتون رم کروشیال Ballistix Sport LT 16GB 2400Mhz CL16 رو بخرم یا 2 تا رم کروشیال Ballistix Sport LT 8GB 2400MHz CL16 بخرم؟!
یعنی مادربرد گیرنده وای فای نداره؟!! یعنی دانگل باید بخرم؟
بعد این پسوند m-a که مادربردی که معرفی کردید فرقش با بقیه چی؟
چون نرم افزارهای گرافیکی حرفه ای کار نمیکنین و حجم رم بالا به کارتون نمیاد ، پیشنهادم اینه که 2 تا رم 8 گیگ بگیرین .
کلا وای فای نداره . اگه وای فای میخواین یا باید مودم ای که دارای وای فای هست بگیرین یا باید دانگل وای فای که گفتین را بگیرین .
پسوتدش ، مدل کامل و دقیق اش را مشخص میکنه.
نقل قول:
البته استوک در ایران بد معنی شده چون به هر چیز دسته دوم و کار کرده ما میگیم استوک ولی در اصل استوک به معنی موجود (موجود در انبار) هست که بعضی ها فکر می کنن فن استوک یعنی فن بد.
برای همین فن ارجینال بگیم بهتره . شما مطمئن باش اینتل به اون عظمتی با اون همه متخصص می دونه چه فنی برای سی پی یو هاش انتخاب کنه.
فن نوتوس 100 الان 360 تومنه و همه فکر می کنن چون 360 تومنه خیلی عالیه ولی در اصل 50 تومن بیشتر نمی ارزه. فن ارجینال اینتل با خمیر سیلیکون ارجینالی که روش هست اگه درست روی سی پی یو نصب بشه امکان نداره در فول لود بالای 65 درجه بره که یک دمای استانداردیه.
ممکنه اگه تهویه درست نباشه یا در ماه تیر که هوا بسیار گرمه تا 68 هم بره ولی خطری برای سی پی یو نداره.
این نوتوس 100 حداقل با این قیمت نمی ارزه. فن 50 تومنی رو بدن 350 واقعا تعجب داره.
من پیشنهاد می کنم به جاش یک ssd جایگزین کنه بهتره
منظور من هم فن اورجینال بود .
الان فن اورجینال اینتل با اون کیفیت بسیار پایین اش در حد 65 تومن هست . Notus 100 باشه 50 تومن؟!
توی پردازنده ای هر دو خنک کننده را تست کن ، حداقل 10 درجه (و حتی بیشتر اما من برای اطمینان این 10 درجه را میگم) در فول لود اختلاف دما خواهند داشت .
سلام برای دانگل وایفای من این مدل رو دو سه ساله دارم بدون قطعی کار میکنه خیلی جمع و جورم هست
مودم باهاش فاصله کمی داره حدودا 4متر ولی کل پهنای باند رو ازش میکشه
کارت شبکه بیسیم تی پی-لینک مدل TL-WN727N
PHP Code:
[URL="https://emalls.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-TL-WN727N~id~67322"]کارت شبکه بیسیم تی پی-لینک مدل TL-WN727N فروشندگان و قیمت کارت شبکه[/URL]
سلام دوستان
نظرتون در مورد مادربرد گیگابایت b365m HD3 چیه؟
بنظرتون بین این و Asus prime b365M-A کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد مادربرد گیگابایت b365m HD3 چیه؟
بنظرتون بین این و Asus prime b365M-A کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
سلام
Gigabyte B360 HD3 rev. 1.0 اندکی بهتر هه اما گرونتر هه (و هم چیپست اش b360 هه منتها مادربرد Asus PRIME B365M-A ، چیپست b365 داره که هر چند تفاوت خاصی از لحاظ چیپست ندارن) .
در واقع ، مادربردی که با مادربرد Gigabyte B360 HD3 که قیمتی بین 2.7 تا 2.85 تومن داره برابری کنه ، مادربرد ASUS PRIME B360-PLUS با قیمت 2.699 تومن هست . منتها به نظرم هم تغییرات شون نسبت به مادربردی که بهتون معرفی کردم ، زیاد نیست و هم به کار شما نمیاد .
همون Asus PRIME B365M-A با قیمت 2.5 تومن ، کاملا براتون کافی هه .
منتها اگه بخواین تا 2.7 یا 2.85 تومن هزینه کنین و مادربرد Gigabyte B360 HD3 یا ASUS PRIME B360-PLUS را بگیرین ، به نظرم تا 3.1 تومن هزینه کنین و مادربرد
ASUS TUF B360-PRO GAMING WI-FI
را بجاش بگیرین که هم از لحاظ کیفیت ، از اونها یه سر و گردن بهتر هه و هم وای فای داره که میگفتین .
البته دیجی کالا ، مدل ASUS TUF B360-PLUS GAMING (همون مادربرد بالا منتها مدل بدون وای فای اش) را با تعداد محدود و با قیمت 2.55 تومن میده که قیمت بسیار خوبی هه .
نقل قول:
سلام
Gigabyte B360 HD3 rev. 1.0 اندکی بهتر هه اما گرونتر هه (و هم چیپست اش b360 هه منتها مادربرد Asus PRIME B365M-A ، چیپست b365 داره که هر چند تفاوت خاصی از لحاظ چیپست ندارن) .
در واقع ، مادربردی که با مادربرد Gigabyte B360 HD3 که قیمتی بین 2.7 تا 2.85 تومن داره برابری کنه ، مادربرد ASUS PRIME B360-PLUS با قیمت 2.699 تومن هست . منتها به نظرم هم تغییرات شون نسبت به مادربردی که بهتون معرفی کردم ، زیاد نیست و هم به کار شما نمیاد .
همون Asus PRIME B365M-A با قیمت 2.5 تومن ، کاملا براتون کافی هه .
منتها اگه بخواین تا 2.7 یا 2.85 تومن هزینه کنین و مادربرد Gigabyte B360 HD3 یا ASUS PRIME B360-PLUS را بگیرین ، به نظرم تا 3.1 تومن هزینه کنین و مادربرد
ASUS TUF B360-PRO GAMING WI-FI
را بجاش بگیرین که هم از لحاظ کیفیت ، از اونها یه سر و گردن بهتر هه و هم وای فای داره که میگفتین .
البته دیجی کالا ، مدل ASUS TUF B360-PLUS GAMING (همون مادربرد بالا منتها مدل بدون وای فای اش) را با تعداد محدود و با قیمت 2.55 تومن میده که قیمت بسیار خوبی هه .
فک کنم همون مدل Asus PRIME B365M-A رو بگیرم بهتره
سایت اگزو 2380 میده
i5 9400f tray رو هم 3800 میده تا امروز
نقل قول:
فک کنم همون مدل Asus PRIME B365M-A رو بگیرم بهتره
سایت اگزو 2380 میده
i5 9400f tray رو هم 3800 میده تا امروز
اون سایت را نمیشناسم .
ولی سعی کنید از سایت های معتبر مثل لیون کامپیوتر و دیجی کالا و ... بگیرید (حداقل از سایت هایی که نماد اعتماد الکترونیکی را حتما داشته باشن) .
باز هر جور خودتون مایلید .
نقل قول:
اون سایت را نمیشناسم .
ولی سعی کنید از سایت های معتبر مثل لیون کامپیوتر و دیجی کالا و ... بگیرید (حداقل از سایت هایی که نماد اعتماد الکترونیکی را حتما داشته باشن) .
باز هر جور خودتون مایلید .
نماد اعتماد که داره
و اینکه من دیدم آقا امید هم به یکی از دوستان معرفی کرده بودن
خیلی ممنون بابت راهنمایی تون:11():
نقل قول:
نماد اعتماد که داره
و اینکه من دیدم آقا امید هم به یکی از دوستان معرفی کرده بودن
خیلی ممنون بابت راهنمایی تون:11():
البته 170 تومن اضافه تر ، قطعا ارزش داره که بیشتر بدین و مادربرد ASUS TUF B360-PLUS GAMING را با قیمت 2.55 تومن از دیجی کالا که گفته بودم را تهیه کنید .
نقل قول:
البته 170 تومن اضافه تر ، قطعا ارزش داره که بیشتر بدین و مادربرد ASUS TUF B360-PLUS GAMING را با قیمت 2.55 تومن از دیجی کالا که گفته بودم را تهیه کنید .
چرا از چه نظر بهتره؟
از لحاظ کیفیت کاری .
طول عمر خازن ها و مدار تغذیه ی بهتر و ... .
چون این مادربرد توی لیون کامپیوتر با اون مادربردی که اول گفتم ، حدود 500 تومن اختلاف قیمت داشت ، پیشنهاد ندادم ولی ارزش 170 تومن بیشتر را داره برای شما .
حالا اون مادربرد در دیجی کالا ، از یه فروشگاه دیگه تامین میشه که باید دقت کنید .