پاسخ: سیستم برای فتوشاپ متوسط تا 2 میلیون تومان
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرام
اگر دوست عزیر اجازه بفرمایند، بنه نظر شخصی خودم رو با توجه به تجربه ی خودم عرض کنم
اگر وقعا واسه فتوشاپ و امسالهم میخواهی بیشتر روی پردازنده مانور بده
1- برای شما که گیمر نیستی،،، اس اس دی،،، 1خرج اضافه می تونه باشه،، هر چند اگر گیمر هم باشی بازم بدون اون کارت راه می افته
پول اس اس دی رو می تونی بگزاری کنار وقتی تونستی بخر
2- در مورد مین، بنده عرض کنم که شکی در خوب بودن پشنهاد اساتید نیست، من شخصاً ایسوس رو ترجیح میدم ولــــــی مسئله اینجاست که شما با هزینه ای کمتر میتونید مادربردی بخری ارزان تر با کیفیت خوب (ازراک، بایوستار،..) اینها جواب خودشونو پس دادند
((چه بسا مادر بردهای آنبرد که ارزانتر هستند هم انتخاب خوبیه، مخصوصاً توی گیگابایت))
شما براحتی می تونی چیزی نزدیک به 100-200 از این راه صرفه جویی کنی، و اون پول هم بزاری کنار اس اس دی
ولی در مورد رم عرض کنم که، انتخاب های بهتری نسبت به کینگ استون داری
(در نهایت پول حاصله از اس اس دی و مادربرد رو بزار واسه پردازنده)
حــــــــــــال یک پیشنهاد دیگه
بنده که چندین ساله دارم روی نرم افزارهای ادوب و اتودسک کار میکنم، می گم در زمینه ی فعالیت شما، ای ام دی مناسب هست، ولی نه سریه ای پی یو (می دونم الان همه می خواهند کله منو بکنند) ولی با 3چهارم یا حتی کمتر هم می تونی هزینه کنی و ای ام دی رو بخری و همون نتیجه رو داشته باشید
به خدا اگه روی برندها هیچ تعصبی نداشته باشید و فقط قطعات مناسب رو خریداری کنید، با همون ای ام دی و مین مثلاً ازراک (البته توی ای ام دی،،، مین های گیگابایت خوبه ) می تونی به نتیجه ی خیلی خوبی برسی.(حداقل 1 فکری در موردش بکن).
اقایون بنده چند سال پیش 1 سیستم خریدم با پردازنده ای ام دی، مین ایسوس، و کارت 6950
به خدا تا الان هیچ کمبودی احساس نکردم، به راحتی دارم آخرین ورژن 3dmax رو یا پریمایر رو و ... به صورت real time کار میکنم
ولی خوب برنامه نویسی رو با همین اینتل کار می کنم :d
دوستان، خیلی حرف زدم، امیدوارم بتونی سیستم مناسبی تهیه کنی
ممنون احسان جان ,درضمن خوش اومدی به انجمن :11()::11()::11():
با حرفاتون مخالف نیستما ولی . . . .
ssd رو نمیشه توی رندر و گیم در نظر نگرفت ,ببینید شما پردازنده قوی تهیه میکنی برای اینکه سرعت پردازشتون بیشتر و زمان خروجی گرفتنتون کمتر بشه ولی حالا وقتی این پردازش انجام شد و به شما خروجیتون رو داد و بخواد روی هارد دیسک بارگذاری کنه دوباره یه پردازش دیگه صورت میگیره که اینجا نقش اصلی رو ssd یا hdd بازی میکنه که بازم اینجا هرچی سرعت بیشتر باشه و زمان خروجی کم باشه ,ما دیتا یی که میخوایم رو زودتر میگیریم (یا به اصطلاح رندرمون رو میگیریم) .(البته جسارت بود اینا و میدونم خودتون بهتر از من به این مسائل واقف هستین:give_rose:)
خوب اینجا چند مورد باز مورد بحث قرار میگیره که اینه:
کاربری چیه و در چه سطحی هست!!!
- خوب اگه دوستمون میخواد با فتوشاپ بنر 50 متری طراحی کنه و یه فایل چند صد مگابایتی یا حتی چند گیگابایتی رو رندر کنه ,ssd از اوجب واجباته واسش.
توی برد هم چون قرار بره زیر لود 100% بهتره بوردی انتخاب کنه که (استارتر رو میگم) از ماسفت هایی پر قدرت و مدار رگولاتور ولتاژ پردازنده قوی استفاده کنه.(این موارد رو خیلی دسته بالا گرفتم ولی خوب من کمی تو اینجور مسائل زیادی وسواس بخرج میدم:wink:)
و توی این موارد گیگابایت خبره هست. (ایسوس هم با سوتی که توی برد X99 داد ,من دیگه سمتش نمیرم)
در مورد پلتفرم amd هم چون پشتیبانی تو ایران نداره و اینکه قیمتش ها هم منطقی نیست ,ارزش سرمایه گذاری نداره.
و در اخر یه موردی هم خودم اضافه کنم , اینکه استارتر رو هم من موافق تهیه ssd نیستم (بعلت محدودیت بودجه) و نظرم اینکه یه هارد هیبریدی سیگیت تهیه کنن.
Seagate Desktop SSHD Hybrid 1TB HDD + 8GB Turbo Cache: 320.000
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر:11():
دوستان ممنون از پیشنهادتون
اس اس دی رو میخوام چون واسه سرعت کارا از خیلی ها شنیدم تاثیر داره
چند مورد هم خودم تجربه داشتم
در مورد هارد هیبریدی الان خودم دو هارد اکسترنال 1 ترا + یک اکسترنال 2 ترا + یک اکسترنال 3 ترا همچنین 1+1.5 ترا هارد اینترنال دارم
حسابش یواش یواش از دستم در رفته :1. (23): و در آینده میخوام یک هارد 6 یا 8 ترا تهیه کنم
در مورد ای ام دی هم قبلا فکرش بودم ولی بدلیل عدم تجربه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
فعلا این سیستم رو واسه کارای فتوشاپ و در حد گیم (وقت بشه یکی دوساعت پیس و فیفا) همچنین کارای آفیس میخوام
بعدا دستم بازبشه یک هزینه خوب میزارم واسه سیستم اصلی (مغازه)
همچنین سیستم من 24 ساعته روشنه به ندرت یک ساعت می بندم بنابراین میخوام برد کیفیت بالا باشه تا حالا هرچی برد استفاده کردم گیگا بوده که یک زمانی 24 ساعته روشن بود واسه دانلود آفلاین
در نهایت ممنون از پیشنهاد دوستان
در مورد ای ام دی میتونین یک سیستم در همین حدود 2 م معرفی کنید
نقل قول:
دوستان ممنون از پیشنهادتون
اس اس دی رو میخوام چون واسه سرعت کارا از خیلی ها شنیدم تاثیر داره
چند مورد هم خودم تجربه داشتم
در مورد هارد هیبریدی الان خودم دو هارد اکسترنال 1 ترا + یک اکسترنال 2 ترا + یک اکسترنال 3 ترا همچنین 1+1.5 ترا هارد اینترنال دارم
حسابش یواش یواش از دستم در رفته :1. (23): و در آینده میخوام یک هارد 6 یا 8 ترا تهیه کنم
در مورد ای ام دی هم قبلا فکرش بودم ولی بدلیل عدم تجربه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
فعلا این سیستم رو واسه کارای فتوشاپ و در حد گیم (وقت بشه یکی دوساعت پیس و فیفا) همچنین کارای آفیس میخوام
بعدا دستم بازبشه یک هزینه خوب میزارم واسه سیستم اصلی (مغازه)
همچنین سیستم من 24 ساعته روشنه به ندرت یک ساعت می بندم بنابراین میخوام برد کیفیت بالا باشه تا حالا هرچی برد استفاده کردم گیگا بوده که یک زمانی 24 ساعته روشن بود واسه دانلود آفلاین
در نهایت ممنون از پیشنهاد دوستان
در مورد ای ام دی میتونین یک سیستم در همین حدود 2 م معرفی کنید
بازم نظرم روی همون هارد هیبریدی سیگیت هست.
بهترین بازدهی رو داره:great:
من نظرم روی یک ssd مناسب هست . چون هیبریدی ها هم برای کسی هست که میزان کافی هارد ندارد .
با خرید ssd تفاوت سرعت به شدت مشهود هست .
به نظر من برای کار پردازش تصویر فقط با پلتفرم اینتل کار کنید!
حداقل در رابطه با آدوبی...
As a general rule of thumb, AMD CPU's are not worth considering at all, since they suffer severely from the very limited and badly implemented support of SSE 4.x instructions, which are widely used in PR. That makes these processors very slow, even in the 8-core versions. You get what you pay for, and with AMD that holds very much. Even though Adobe claims AMD processors can be used, that is intended more to make PR look attractive, but it really means you can install the program on an AMD machine, however you can't edit effectively with such a CPU. Even the latest octo-core AMD's are significantly slower than middle-of-the-road Intel quad cores. If you have an AMD processor, do not expect to edit comfortably any codec more demanding than DV. All phone or action camera formats are way beyond what an AMD can handle.
ریل تایم کار کردن ربطی به AMD یا Intel ندارد، بلکه مربوط ورک فلو شما هست، آیا می توانید با سیستمی که دارید در رزولیشن 4K ریل تایم کار کنید!
اس اس دی یا سامسونگ یا کروشیال، پیشنهادم کروشیال هست!
رم اول کینگستون بعد جی اسکیلز
با تشکر از دوستان عزیز
قطعات زیر خریداری شد
Gigabyte GA-H97-Gaming
Intel Core i5-4460
Kingston HyperX Fury 2×4GB=8GB DDR3 1866MHz CL10
Samsung 850 EVO 120GB
پاور خودم گرین 380w داشتم که تا زمان خرید گرافیک کافی هست
بسته به کارت گرافیک پاور رو انتخاب میکنم
اس اس دی هم کروشال هیچ جا 128 گیگ موجود نیست
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیر
- -
نقل قول:
با تشکر از دوستان عزیز
قطعات زیر خریداری شد
Gigabyte GA-H97-Gaming
Intel Core i5-4460
Kingston HyperX Fury 2×4GB=8GB DDR3 1866MHz CL10
Samsung 850 EVO 120GB
پاور خودم گرین 380w داشتم که تا زمان خرید گرافیک کافی هست
بسته به کارت گرافیک پاور رو انتخاب میکنم
اس اس دی هم کروشال هیچ جا 128 گیگ موجود نیست
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیر
- -
قطعات خوبی تهیه کردید . مبارکتون باشه .
1 :تعداد فایل پیوست
دوستان عزیز امروز قطعات مورد نظر رسید دستم و خودم سیستم رو مونتاژ کردم ( اولین تجریه )
اینم نرم افزار مانیتور دمای سیستم
مشکلی هست ؟؟ دما نرماله؟؟؟
دمای هاردتون می تونه کمی بهتر باشه. اگه عکس بگیرید از سیستم و داخل و جهت چرخش فن ها و ... میشه بهتر نظر داد درباره Airflow کیس.
نقل قول:
دوستان عزیز امروز قطعات مورد نظر رسید دستم و خودم سیستم رو مونتاژ کردم ( اولین تجریه )
اینم نرم افزار مانیتور دمای سیستم
مشکلی هست ؟؟ دما نرماله؟؟؟
به نظر من کاملا نرمال هست دوست گرامی .