پاسخ: رهنمای خرید سیستم گیمینگ تا 60 میلیون به همراه مانیتور
نقل قول:
سلام ایرادی نداره تا 63 رفته فقط میخواستم بدونم میشه یه طوری بستش که کارت گرافیک GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC 8G باشه ولی مانیتور و مادربرد نسبتا ارزون تری به این پیدا کرد که تا کمی قیمتش بیاد زیر؟ چون قصد دارم Core i5-13600K بگیرم به جای Core i5 12400F
دلیل اینکه برند گرافیک گیگابایت باشه چیه؟ فکر میکنید با کیفیت تر از اینو تری هست مثلا؟ یا بهتره؟
که بخاطرش از مانیتور و مادربرد کم کنید؟ مادربرد ارزون باید سراغ چیپ 610 برید! که خیلی ضعیف تره! اورکلاک رم هم ساپورت نمیکنه، فقط هم یک مدل با پشتیبانی از DDR5 داره که اتفاقا اون مدلش اصلا هم خوب نیست، فقط هم دو تا جای رم داره،
پورتاش اینا هم در کل خیلی کمتره
13600ک فقط خودش که نیست، باید کلی هزینه کولر براش بکنید یک کولر 240 حداقل باید براش بگیرید که 4-5 تومنم اون هزینه ش میشه!
بعدشم پردازنده مثل برد و مانیتور اینا نیست
برد و مانیتور دیگه خیلی سخته عوض کردنش چون فروشش سخته و کلی افت قیمت داره
اما پردازنده رو خیلی راحت ببرید بازار به قیمت خیلی خوبی ازتون برمیدارن (بعضا تا 90 درصد قیمت نو تری) و با مدلی که مد نظرتون هست عوضش میکنن
جدا از اینکه این برد هم قبلش باید با یه نسل 12 بوت شه اینتل ME اول آپدیت شه (قبل آپدیت بایوس) که نیاز به نصب ویندوز و درایورش داره قبل آپدیتش) بعدش بایوسش هم آپدیت شه برای نسل 13
البته 760ش هم هست که بدون بروزسانی هم میشناسه نسل 13 رو
13400اف ولی خیلی قیمت خوبی داره تقریبا 9 تومنه، کاراییش نزدیک 12600ک هست، کولر هم همون نوتوس 400 جوابگو هست براش
نقل قول:
در حال حاضر دیگه DDR4 ارزش نداره، هم رم هاش گرون تر شدن، هم از اون سمت DDR5 ها خیلی ارزون تر و یه جاهایی هم قیمت شدن دیگه (تازه رم های سریعتر DDR4 یعنی 4000 و بالاتر از DDR5 های 4800 و 5200 و 5600 حتی گرون ترن!!!)
اس اس دی هم با قیمت اون سامسونگه میشه جن 4 های خوبی خرید با سرعت بهتر، مثل MSI 460 حتی خود سامسونگ PM9A1 که همون 980 پرو هست (نسخه OEM) که سرعتش دو برابر 970 اوو پلاس هست هم 3.300 هست 1 تراش!
اگر کسی عمر نوشتاری طولانی میخواید MSI SPATIUM M470 و اگه کسی سرعت بیشتر PM9A1
پاور هم این مدل کولر مستر کیفیتش خوب نیست، توی grade کیفیت ها توی Grade C قرار داره!
پاور Antec NE650 Platinum هم قیمتش عالیه هم از نظر کیفیتی توی grade a هست
گرین آریا اگه جلو دو تا فن دیگه، سقفش هم دو تا فن دیگه اضافه شه کیس خوبیه
Deepcool CH510 MESH Digital خیلی کیس خوبیه
جدیدا برای خیلیا اینو میبندم تا 11 تا فن 12 سانت 25 میل میشه بست، 5 تا جلو (دو تا لایه جلو سه تا پشتی، سه تا سقف؛ یه عقب (که نصبه رو خودش) دو تا پایین و ایر فلوی عالی میده (اگر جلو پشت پنل دیجیتال بخواید هم یک فن 12 اسلیم میشه نصب کرد 15 میل چون 25 میل به برد پنل گیر میکنه مگه قسمت جلو رو کامل چقت نکنید و با کمی فاصله باشه در این صورت 12 میشه گذاشت)
تو صفحه دیجیتالش هم دمای پردازنده یا گرافیک رو میتونید ست کنید نشون بده و کل پنل جلو مش هست که خیلی خوبه برای تهویه
البته با گرین آریا قابل مقایسه نیست، اصلا کیفیت بدنه ش یک سر و گردن بالاتره، و مثل کیس های 7-8 میلبونی هست (اما خب چون یک فن روش هست فقط عملا اگر کسی فن های argb مثلا بخواد بندازه کلی پول فن ها میشه)
یک نگه دارنده گرافیک هم داره که خیلی چیز خوبیه، و قشنگ جلوی سگ شدن رو میگیره مخصوصا برای کارتای سنگین امروزی (که قابل تنظیم هم هست بر اساس ارتفاع گرافیک)
مانیتور هم پیشنهادم چیز بهتری هست که تا حد ممکن 10 بیتی باشه، 144 هرتز، sRGB 100% جی سینک کامپتیل
سلام استاد شبتون خوش
لطف می کنی این مواردی که فرمودی رو به صورت لیستی که من دادم ارائه بدی با قیمت هر قطعه تا ببینم به چه صورتی می شه.
همچنین لیستی که من ارائه کردم چون باعث اشتباه کاربر در خرید می شه اونو هم لطفا حذف کن
نقل قول:
در حال حاضر دیگه DDR4 ارزش نداره، هم رم هاش گرون تر شدن، هم از اون سمت DDR5 ها خیلی ارزون تر و یه جاهایی هم قیمت شدن دیگه (تازه رم های سریعتر DDR4 یعنی 4000 و بالاتر از DDR5 های 4800 و 5200 و 5600 حتی گرون ترن!!!)
اس اس دی هم با قیمت اون سامسونگه میشه جن 4 های خوبی خرید با سرعت بهتر، مثل MSI 460 حتی خود سامسونگ PM9A1 که همون 980 پرو هست (نسخه OEM) که سرعتش دو برابر 970 اوو پلاس هست هم 3.300 هست 1 تراش!
اگر کسی عمر نوشتاری طولانی میخواید MSI SPATIUM M470 و اگه کسی سرعت بیشتر PM9A1
استاد چطوری می شه این اس اس دی PM9A1 رو خنک نگه داشت که در تمام ساعت هایی که باهاش کار می کنیم دمای بالا باعث افت سرعتش یا خرابیش نشه. مادربردها که شما قبلا گفتید اون قسمت هیت سینک اونا یه چیز مثلا الکی هست
نقل قول:
استاد چطوری می شه این اس اس دی PM9A1 رو خنک نگه داشت که در تمام ساعت هایی که باهاش کار می کنیم دمای بالا باعث افت سرعتش یا خرابیش نشه. مادربردها که شما قبلا گفتید اون قسمت هیت سینک اونا یه چیز مثلا الکی هست
سلام
کدوم بردی که من گفتم هیت سینکش الکی هست؟ مثلا h770 pro که گفتم هیت سینکش الکی هست؟ 980 پرو 2 ترابایت رو خنک نگه میداره!
استریکس بی 660 همینطور (از سری تاف بهتره هیت سینکش)
استریکس بی 760 اف که اصلا عالیه هیت سینک اولیش ، ضخامتش دو برابره استریکس 660 هست!
همشون اما خنک نگه میدارنشون، پی ام 9 ای 1 رو هم همینطور یا ام اس آی 470 و 480 رو
من رو تاف هم انداختم حتی 2 ترابایتش رو کاملا پاسخگو بود و اصلا داغ نمیکردن هیچکدوم
منظورم از بردایی که خیلی هیت سینک های ضعیف داشتن قدیمیا بود یعنی مثلا z370 که یه هیت سینک خیلی نازک هست (از هیت سینک های برد های پرایم خیلی ضعیف تر)
همون پرام ها هم هیت سینکشون اگه کیس هم ایر فلو خوب داشته باشه (مخصوصا اگه کولر پردازنده بادی باشه یا آبی که بالای بلاک فن داشته باشه مثل آرکتیک لیکویید فریزر 2 یا ام اس آی اس 360 یا ایسوس ریوجین ها) کاملا کافی هست
جدا از اینکه انواع هیت سینک های نازک ، متوسط و ضخیم تو بازار فروخته میشه جدا! شما نیاز نیست به خاطر یه هیت سینک اس اس دی رو عوض کنید که! یا برد رو!
حتی اگه بردی که خریدید هیت سینک نداشت یا پاسخگو نبود یه هیت سینک ضخیم از بازار بگیرید حتی مدل های اکتیو با فن هم هست
خود 980 و 990 پرو نسخه با هیت سینک هم دارن اما خیلی گرونن و ارزش خرید ندارن
اگر خرید دارید این رو هم ببنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]