منم با اینکه پاور خودم گرینه ولی توصیه نمیکنمنقل قول:
همون پاور انرمکس که بالا پیشنهاد دادم واقعا چیز فوق العاده ای هست
---
در ضمن منا میلاد صدا کنین لطفا:1. (35):
Printable View
منم با اینکه پاور خودم گرینه ولی توصیه نمیکنمنقل قول:
همون پاور انرمکس که بالا پیشنهاد دادم واقعا چیز فوق العاده ای هست
---
در ضمن منا میلاد صدا کنین لطفا:1. (35):
سلام
اگر اهل آورکلاک نیستید به شما پیشنهاد میکنم مادربرد ارزانتر تهیه کنید
برای مثال p8b75-v به قیمت حدود 235 تومن میتواند گزینه بروز و مناسبی باشد.
بنظرم دوستان برای گرافیک کارت کم لطفی کردند پیشنهادم خرید 670 یا 680 است
لیست پیشنهادی من برای قطعات اصلی یه همچی قطعاتی است
asus p8b75-v ~235
intel i7-3770k ~730
gainward gtx 680 ~1350
4gb ddr3 twinmos ~46
power 900 antec ~260
سلام بر همه ي دوستان
نظرتون درباره اين سيستم چيه؟حسن و عيب و ايرادي به فكرتون رسيد بگيد؟؟(با تشكر از همه دوستان)
CPU: Intel i7 3770K
M.B.: P8Z77-V DELUXE
RAM:موندم چه ماركي يا مدلي بگيرم؟با چه قيمتي
PSU:green
VGA موندم چه ماركي يا مدلي بگيرم؟با چه قيمتي
Case:GreenX7
HDD:seagate 1tb
سلام بر همه ي دوستان
نظرتون درباره اين سيستم چيه؟حسن و عيب و ايرادي به فكرتون رسيد بگيد؟؟(با تشكر از همه دوستان)
CPU: Intel i7 3770K
M.B.: P8Z77-V DELUXE
RAM:موندم چه ماركي يا مدلي بگيرم؟با چه قيمتي
PSU:green
VGA موندم چه ماركي يا مدلي بگيرم؟با چه قيمتي
Case:GreenX7
HDD:seagate 1tb
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه میشه بودجه ای که برای خرید این سیستم کنار گذاشتید رو به همراه کاربردی که از این سیستم دارید رو بفرمایید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند ... موفق و پیروز باشید .
واسه گيم و كار كردن با برنامه هاي سنگين بدون مشكل با بودجه3 تا 3.5 میلیون.:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
سلام دوست عزیز .نقل قول:
به نظر من شما اگه به جایه مادربرد انتخابیتون این مدلو بردارید خیلی بهتره Asrock Fatal1ty z77 .
رم هم دو تا 4 گیگ مدله G skill Ripjaws با باسه 1600 بردارید که خیلی راحت تا بالایه باسه 2000 اورکلاک میشه و تویه cl7 هم پایداره و قیمت مناسبی هم داره .
گرافیک هم اگه می تونید یه 580 انویدیا بردارید تا توی هر کاری که خواستید بتونید انجام بدید و اگه از amd می خواید یه 7970 بردارید ( تویه مشهد قیمتش 1 میلیون و سیصد بود ) .
بقیه ی قطعات هم خوبه و پاور هم یه ocz fatala1ty 1000 بردارید که قیمت پاور ها خیلی عجیب بالا رفته :gasp: .
چرا Asrock Fatal1ty z77 خیلی بهتره؟؟؟؟
اهل اورکلاک زیاد نیستم!!!!؟:gasp::gasp:
حالا خیلی نه دیگه :1. (38): ، ولی من اکثر کسانی که مادربرد Asus داشتن مخصوصآ این مدلش گفتن زیاد اذیت می کنه و قرتی بازی در میاره و دنگ و فنگ داره ولی من چند تا از دوستام مادربرد Asrock دارن که باید بگم مادربردش واقعآ سالاره و اینکه روکش خازناش یا از طلایه یا از آب طلا ، حالا نمی دونم و اینکه قیمتش هم با Asus یکیه ، پس اولویت خرید میوفته با Asrock .نقل قول:
اگر اهل اورکلاک نیستی می تونی رم با باس بالایه 2000 بخری که رماش خیلی گرونه ولی همین مدله اینجا رو که نوشتم با باس 1600 رمه خیلی عالی هستش و خیلی خوبه و قیمتش هم مناسبه .
پیشنهاد من :
M.B : ASUS - P8Z77-V - 485
CPU : Intel Core i7 3770K - 710
CPU Fan : ZALMAN CNPS10X Performa - 100
RAM : G.SKILL Ripjaws X 8GB 2x4GB DDR3 2133 - 250
or G.SKILL - Dual Channel 8GB - 2400-(2x4GB) - Trident X - 300
VGA : SAPPHIRE HD 7970 - 3GB GDDR5 -1200
HDD : Seagate Barracuda 1TB SATA3 -175
PSU : GREEN - GP1035B - 315
Case : GreenX7 - 200
دوست عزیز این سیستم از هر لحاظ برای بازی و انجام دادن کارهای سنگین مناسب می باشد ... خرید یک کولر برای این سی پی یو حتما لازم می باشد تا مشکلی از نظر دما برای این سی پی یو پیش نیاید و علاوه بر اون بتوانید از قابلیت اورکلاک این سی پی یو استفاده کنید .
دوست عزیز اگه اهل اورکلاک نیستید خرید این سی پی یو و همچنین مادربردی که خودتان پیشنهاد دادید ، به هیچ عنوان عاقلانه نیست ... موفق و پیروز باشید .نقل قول: