پاسخ: راهنمایی برای خریدسیستم با بودجه یک میلیون تومن
نقل قول:
جناب Over_Cracker عزیز بنده با اورکلاک و این جور حرفا هیچ اشنایی ندارم لطفا فقط سیستمی برام معرفی کنید که به درد کار بنده بخوره!
حالا من تکلیفم چیه یعنی برم همینو بگیرم یا پیشنهاد دیگری میدهید؟
اگر اساتید محترم هم نظری دارند لطفا راهنمایی بفرمایید؟
با تشکر از همه دوستان عزیز
سیستمی که Over_Cracker معرفی کردند برای اورکلاک نیست و تمامی نیاز های شما رو برای چندین سال تامین میکنه
میشه گفت cpu 2600 بهمراه vga 560 که اصلی ترین قطعات سیستمتون رو در این کانفیگ تشکیل میدند بهترین گزینه در این رنج قیمت برای کار شما هستند
پاسخ : پاسخ: راهنمایی برای خریدسیستم با بودجه یک میلیون تومن
نقل قول:
جناب Over_Cracker عزیز بنده با اورکلاک و این جور حرفا هیچ اشنایی ندارم لطفا فقط سیستمی برام معرفی کنید که به درد کار بنده بخوره!
حالا من تکلیفم چیه یعنی برم همینو بگیرم یا پیشنهاد دیگری میدهید؟
اگر اساتید محترم هم نظری دارند لطفا راهنمایی بفرمایید؟
با تشکر از همه دوستان عزیز
سلام
سیستم بی عیب و نقصی معرفی شده
پیشنهاد بنده ، اینه که از هارد فعلی خودتون به علت مناسب نبودن (سری گرین ) صرف نظر کنید و از هارد معرفی شده 2 تا برای رید صفر استفاده کنید .
شما اگر آشنایی با اورکلاک ندارین ، نیازی به اون هم نخواهین داشت و فکر می کنم که سیستم فعلی کاملاً جواب گوی نیازتون باشه . ( پس با این اوصاف شما نیازی به هزینه اضافی برای خرید پردازنده 2600k و مادربرد p8p67 و کولر جداگانه رو نخواهین داشت ).
پاسخ: راهنمایی برای خریدسیستم با بودجه یک میلیون تومن
همین بخواد بشه 850 تومن چه تغییری بدیم خوبه ؟
بازی ، برنامه نویسی ، الکترونیک و کارهای معمولی
بازی خیلی مهمه :1. (38):
نظرتون درباره amd چیه ؟ (توضیح بیشتر ) تو این رنج قیمت کدوم بهتره و شما خودتون چه می کردید ؟
پاسخ : پاسخ: راهنمایی برای خریدسیستم با بودجه یک میلیون تومن
نقل قول:
همین بخواد بشه 850 تومن چه تغییری بدیم خوبه ؟
بازی ، برنامه نویسی ، الکترونیک و کارهای معمولی
بازی خیلی مهمه :1. (38):
نظرتون درباره amd چیه ؟ (توضیح بیشتر ) تو این رنج قیمت کدوم بهتره و شما خودتون چه می کردید ؟
لطفاً تاپیک جدید برای خودتون تشکیل بدین
پاسخ: پاسخ : پاسخ: راهنمایی برای خریدسیستم با بودجه یک میلیون تومن
نقل قول:
لطفاً تاپیک جدید برای خودتون تشکیل بدین
به چشم .:great: