مادربردهای ایسوس قابلیت نصب کولر 1200 رو هم دارن.
کولری هم که معرفی کردم جزو مدلهایی هست که نصبش از نظر میزان فشار و پوشش کامل سطح IHS مناسب هست.
Corsair هم کولرهاش خوب هستن اما قیمتشون بالا هست.
Printable View
مادربردهای ایسوس قابلیت نصب کولر 1200 رو هم دارن.
کولری هم که معرفی کردم جزو مدلهایی هست که نصبش از نظر میزان فشار و پوشش کامل سطح IHS مناسب هست.
Corsair هم کولرهاش خوب هستن اما قیمتشون بالا هست.
ببخشید میخواستم نظرتون رو راجع به کارت گرافیک ASUS TUF RX 6900 XT OC 16GB بدونم. آیا جای کارت XFX کارت Asus رو پیشنهاد میکنید؟
با توجه به اینکه کارت Asus حدود 10 تومن از کارت XFX گرونتره، آیا صرف نظر از برند، از لحاظ کیفیت و کارایی هر دو کارت در یک جایگاه قرار داره؟
خیلی ممنونم بابت راهنمایی که کردید. امروز سی پی یو و مادربورد رسید و ایشالا تا چند روز دیگه سایر قطعات هم میرسه.
کیس رو هم Asus Rog Strix Helios که فرمودید تهیه کردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با توجه به اینکه متاسفانه پاور Corsair RM1000x رو در بازار نتونستم پیدا کنم، آیا پاور ROG STRIX 1000G رو پیشنهاد میکنید؟
مبارکتون باشه.نقل قول:
بله بسیار مناسبه.
Thermaltake Toughpower iRGB 1000W
ANTEC HCG1000 Extreme Gold
هم پیشنهاد میشه
سری تاف یک رده پایین تر از MERC هستنقل قول:
کارت همرده با MERC میشه STRIX تو ایسوس.
و اگر حتی هم قیمت هم باشن بین تاف و مرک قطعا MERC انتخاب بهتری هست. چه برسه به 10 میلیون اختلاف.
از نظر کیفیتی هم بسیار خوب و جزو برترین مدلهای تنها هوا خنک هست.
روی برندهایی مثل ایسوس تو ایران خیلی سود بیشتری میگیرن ، گرونیش به دلیل کیفیت بالاتر نیست بخاطرپول گارانتی وسود خیلی بیشتری هست که روش میگیرن.
توی لپ تاپ هم همینطوره، و لپ تاپ های ایسوس با سود خیلی بیشتر و گرونتر فروخته میشن در حالیکه مدل هم قیمت دلاریش و حتی با کیفیت بالاتر از برند ایسر رو میشه با قیمت ریالی پایین تر خرید.
امروز سیستمو اسمبل کردم و خیلی از زحمات آقا امیرحسین ممنونم هم برای راهنمایی در رابطه با انتخاب قطعات و کمک در تهیه قطعات و راهنمایی در خصوص تنظیمات سیستم
مبارکتون باشه