کارت XFX حداقل 5 میلیون ارزون تر هست، کارت ROG STRIX LC RX6900XT T16G GAMING هم کارت خوبیه و هم قیمت 3080 هست. خنک کننده هیبریدی هست هم هوا خنک هم مایع.
از نظر قدرت بستگی داره اما تو اکثر گیم ها بله کارت 6900 قویتر هست.
از سمت دیگه کارت جیفورس قابلیت هایی مثل DLSS داره، توی RAY TRACING قویتر هست. درایور انویدیا بهینه تر هست.
در عوض کارت AMD حافظه 16 گیگی داره (در مقابل 10 گیگ 3080)
یا با بودجه بیشتر میتونید مدل 3080 TI رو هم بگیرید.
اگر بودجه رو دقیق بگید میشه راهنمایی بهتری کرد.
بستگی به کیسی که میگیرید هم داره، برای مثال خنک کننده ای که نوشتم 360 هست و بهتره کیس فول تاور بگیرید که 360 رو سقفش نصب شه،
گرافیک اگر ایسوس رو بگیرید یه رادیات 240 هم اون داره، تو همه کیسا جا نمیشن.

کیس خوب ASUS ROG Strix Helios هست که بسیار جادار هم هست اما قیمتش خیلی بالاست. (بالای 10 میلیون)
یا کیسCorsair iCUE 7000X بسیار عالیه مخصوصا برای نصب دو رادیات اما گرونه.

LIAN LI PC-O11-Dynamic هم کیس خوبیه ، نسبت به ایسوس ارزون تره اما مید تاور هست و بازم کیس گرونی حساب میشه.
Corsair iCUE 4000X RGB هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش خیلی بالا نیست. اما برای مثال اون کولر که بالا نوشتم رو سقفش جا نمیشه و باید جلو نصب کرد که من شخصا نصب رادیات تو جلوی کیس رو پیشنهاد نمیکنم.
و باید مدل 280 یا 240 برای سقف تهیه کرد.
اگر کیس خاصی خودتون پسندید مدلش رو بگید که چک بشه.

با بودحه بیشتر میشه پردازنده I7 گرفت یا قطعه دیگه ای رو بالاتر برد.
همچنین اسمبل همچین سیستمی مخصوصا دوال رادیات رو به افراد متخصص بدید حتما نه کسانی که تو بازار هستن و اسمبل میکنن (چون غالبشون بسیار بی دقت سر و تهش رو هم میارن و دوستان زیادی هستن که میان و میگن سیستمشون بد اسمبل شده بوده و مشکل پیدا کردن) برای مثال اگر همه قطعات رو از یک جا تهیه کنید خودشون با قیمت بسیار پایین یا حتی رایگان میگن اسمبل هم میکنیم چون سودشون رو روی قطعات گرفتن، اما عملا فقط سر هم بندی میکنن.

همچنین همچین سیستمی نیاز به مانیتور گیمینگ خیلی خوب هم داره. که سرعت پاسخگویی پایین مثل 1 MS و رفرش ریت بالا (حداقل 144 تو 2K) یا 240 برا FHD ، و حداقل HDR400 و GSYNC یا FREE SYNC PREMIUM داشته باشه تا بتونید از نهایت قابلیت سیستم استفاده کنید.
برای مثال مانیتور سامسونگ ODYSSEY G7 27" خیلی خوبه
2K - 240HZ - HDR600 - 10 BIT - 1ms - GSYINC
اگر مانیتور خیلی خوب ندارید بهتره یک بخش از هزینه رو برای اون اختصاص بدید.

نکته ی بعدی اینکه چقدر ظاهر براتون اهمیت داره و نورپردازی ARGB بودن ؟
ممنون از شما.
بودجه: ۱۰۰ میلیون، در صورت نیاز تا ۱۲۰ هم میتونم هزینه کنم.
با توجه توضیحات شما و قیمت و قدرت کارت گرافیک‌ها به نظرم انتخاب کارت amd مناسب‌تر باشه.

در رابطه با کارت ROG STRIX LC RX6900XT T16G GAMING، با توجه به اینکه کولر سی‌پی‌یو روی سقف نصب میشه، کولر کارت گرافیک کدوم قسمت کیس قرار میگیره؟

مانیتور در حال حاضر MSI Optix MAG274R رو دارم که البته در آینده ماینتور دیگه‌ای هم تهیه میکنم ولی در حال حاضر تمرکزم روی خرید قطعات سیستمه.

ظاهر خیلی برام مهم نیست و صرفا گردش هوا و ساختار مناسب مد نظرمه. سوالی که داشتم آیا کیس‌های گرین هم با توجه به اینکه قیمت مناسب‌تری داره، کیسی داره که مناسب برای کارت Rog باشه؟