پاسخ: راهنمایی برای خرید سیستم گیم
نقل قول:
این جمله (به خصوص قسمت Bold شده) برای من سوال هست، یعنی شما اگه توی 1920x1200 (یا 2560x1600) یک بازی رو اجرا کنید، CPU Usage تقریبا به صفر می رسه؟ یا منظورتون صفر شدن تاثیر پردازنده قوی تر در تعداد فریم هاست؟
کلا کمی درباره این قضیه توضیح بدید لطفا .
والا دارم اینو به صورت یه ریویو کامل در میارم که پدرم رو تا حالا در آورده :1. (28):
دیشب بعد از 48 ساعت تست یک سریش آماده شد که تا اومدم اسکرینشاتها رو مرتب کنم دیدم این مین dfi احمق باید توی بایوس حتما pcie رو تنظیم کنی
و کل تستام روی pcie-1 انجام شده :cry:
خلاصه نقطه سر خط امروز از اول شروع به تست کردم البته یه اتفاق ناگوار دیگه هم افتاد اونم شکستن پایه 955 توسط اینجانب در ساعت ۳ صبح بود :lol:
فعلا یکی دوتا مثال برات میزارم بعد با اسکرین شات و اینا مفصل تو یه تاپیک کامل میزارم
3dmark vantage
athlon ii x2 240 = 7292
athlon ii x4 620 = 7284
phenom ii x2 550 = 7348
unigine heaven dx11
athlon ii x2 240 = 25.8
athlon ii x4 620 = 25.7
phenom ii x2 550 = 25.7
البته این تست بسیار مفصیه و سعی میکنم i7 و i5 و همینطور سری 775 اینتلی هم تست کنم
یکم دیر شد چون قول داده بودم هفته پیش بزارم ولی باور کن خیلی وقت و دقت میخواد
نقل قول:
والا دارم اینو به صورت یه ریویو کامل در میارم که پدرم رو تا حالا در آورده :1. (28):
دیشب بعد از 48 ساعت تست یک سریش آماده شد که تا اومدم اسکرینشاتها رو مرتب کنم دیدم این مین dfi احمق باید توی بایوس حتما pcie رو تنظیم کنی
و کل تستام روی pcie-1 انجام شده :cry:
خلاصه نقطه سر خط امروز از اول شروع به تست کردم البته یه اتفاق ناگوار دیگه هم افتاد اونم شکستن پایه 955 توسط اینجانب در ساعت ۳ صبح بود :lol:
فعلا یکی دوتا مثال برات میزارم بعد با اسکرین شات و اینا مفصل تو یه تاپیک کامل میزارم
3dmark vantage
athlon ii x2 240 = 7292
athlon ii x4 620 = 7284
phenom ii x2 550 = 7348
unigine heaven dx11
athlon ii x2 240 = 25.8
athlon ii x4 620 = 25.7
phenom ii x2 550 = 25.7
البته این تست بسیار مفصیه و سعی میکنم i7 و i5 و همینطور سری 775 اینتلی هم تست کنم
یکم دیر شد چون قول داده بودم هفته پیش بزارم ولی باور کن خیلی وقت و دقت میخواد
ممنون بابت توضیحات.
ولی منظور من توضیحات بیشتر درباره منظورتون بود نه بنچمارک، چیزی که از صحبت هاتون برداشت کردم طبق تست هایی که خودتون انجام دادید منظورتون اینه که در رزولوشن های بالا (مثل 1920x1200) تاثیر پردازنده در کارایی کلی سیستم در بازیها کمرنگ تر میشه، درسته؟
به هر حال چیزی که من در تست های مختلف (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) مشاهده کردم و طبق تجربه و تست هایی که داشتم، پردازنده زمانی که عامل محدود کننده کارایی بقیه قطعات نباشه در کارایی Gaming هم تاثیر داره و تاثیر به سزایی هم داره. به هر حال منتظر تاپیک و تست های کامل شما هستم.
یک سوال، کارت گرافیک ای که باهاش اون تست های 3DMark و Heaven رو گرفتید چی بوده؟ HD 5770 در رزولوشن 1920x1200 ؟
نقل قول:
ممنون بابت توضیحات.
ولی منظور من توضیحات بیشتر درباره منظورتون بود نه بنچمارک، چیزی که از صحبت هاتون برداشت کردم طبق تست هایی که خودتون انجام دادید منظورتون اینه که در رزولوشن های بالا (مثل 1920x1200) تاثیر پردازنده در کارایی کلی سیستم در بازیها کمرنگ تر میشه، درسته؟
به هر حال چیزی که من در تست های مختلف (
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) مشاهده کردم و طبق تجربه و تست هایی که داشتم، پردازنده زمانی که عامل محدود کننده کارایی بقیه قطعات نباشه در کارایی Gaming هم تاثیر داره و تاثیر به سزایی هم داره. به هر حال منتظر تاپیک و تست های کامل شما هستم.
یک سوال، کارت گرافیک ای که باهاش اون تست های 3DMark و Heaven رو گرفتید چی بوده؟ HD 5770 در رزولوشن 1920x1200 ؟
اول تشکر میکنم از پیگیری و لینکهاتون :give_rose:
دوم من به این آنادتچ آلرژی مزمن دارم و آخر زیگیل میزنم :lol: ولی بقیه بنچمارکها جالب بودن :11():
با یه مثال مشخص میکنم که کجا میخوام برم :wink:
شما با 550 هزار تومن چه cpu و گرافیکی برای سیستم گیمینگ معرفی میکنید؟
مثلا یه فنوم 965 با یدونه 5850
من میگم یدونه 240 بگیر با یک 5870 این فریم ریت خیلی بالاتری بهت میده
حالا ما یه تابو داریم که باید بشکنیم و اونم تاثیر cpu در فریم ریت بازیه
بنده در جریان هستم که 240 رو نمیتونم با i7 سرشاخ کنم ( البته شاید هم بتونم هنوز i7 دستم نرسیده :whistle: ) ولی سعیم اینه که نشون بدم پردازنده اونطور که همه فکر میکنند توی فریم ریت تاثیر نداره ، به این مسئله اعتقاد دارم و دارم سعی میکنم با تست و مدرک این مسئله رو اثبات کنم
در مورد سئوالتون هم کارت 5770 و رزولیشن هم 1680*1050 بود :give_rose:
نقل قول:
اول تشکر میکنم از پیگیری و لینکهاتون :give_rose:
دوم من به این آنادتچ آلرژی مزمن دارم و آخر زیگیل میزنم :lol: ولی بقیه بنچمارکها جالب بودن :11():
با یه مثال مشخص میکنم که کجا میخوام برم :wink:
شما با 550 هزار تومن چه cpu و گرافیکی برای سیستم گیمینگ معرفی میکنید؟
مثلا یه فنوم 965 با یدونه 5850
من میگم یدونه 240 بگیر با یک 5870 این فریم ریت خیلی بالاتری بهت میده
حالا ما یه تابو داریم که باید بشکنیم و اونم تاثیر cpu در فریم ریت بازیه
بنده در جریان هستم که 240 رو نمیتونم با i7 سرشاخ کنم ( البته شاید هم بتونم هنوز i7 دستم نرسیده :whistle: ) ولی سعیم اینه که نشون بدم پردازنده اونطور که همه فکر میکنند توی فریم ریت تاثیر نداره ، به این مسئله اعتقاد دارم و دارم سعی میکنم با تست و مدرک این مسئله رو اثبات کنم
در مورد سئوالتون هم کارت 5770 و رزولیشن هم 1680*1050 بود :give_rose:
صحبت های شما بطور کلی درسته، مثلا اگه قیمت مادربرد، CPU و کارت گرافیک رو در نظر بگیریم Core i5 750 & HD 5770 تقریبا قیمت مشابهی با Phenom II 965 & HD 5850 خواهند داشت، و مشخصه برای بازی مورد دوم انتخاب بسیار قوی تری خواهد بود.
ولی اینکه دیگه پا رو فراتر بگذاریم رو از Athlon II X2 240 استفاده کنیم، واقعا جای بررسی و بحث بیشتر داره. اصولا بررسی سایت های سخت افزاری چیزی متفاوت با صحبت های شما رو بیان می کنند، و من هم منتظر بنچمارک ها و تاپیک شما هستم تا بحث کامل رو اونجا انجام بدیم.
+
در تست هایی که می گیرید، حواستون باشه وقتی می خواهید عملکرد چند CPU رو با هم در بازی مقایسه کنید، باید مطمئن باشید کارت گرافیک عامل محدود کننده کارایی در کل سیستم نیست. مثلا فریم های چند CPU مختلف با کارت گرافیک HD 5770 کار اشتباهیه و هیچ نتیجه گیری خاصی ازشون نمیشه گرفت، اگه می خواهید تست هایی که می گیرید تاییدی بر صحبت هاتون باشه لازمه از کارت گرافیکی استفاده کنید که توی اون شرایط اصلا عامل محدود کننده کارایی نباشه (مثلا حداقل HD 5870 در 1680x1050 یا HD 5970 در 1920x1200)
یکی از دلایلی که سایت های معتبر در Review هاشون همیشه از سیستم High-End استفاده می کنند (حتی برای قطعات رده متوسط) دقیقا همینه.
نقل قول:
صحبت های شما بطور کلی درسته، مثلا اگه قیمت مادربرد، CPU و کارت گرافیک رو در نظر بگیریم Core i5 750 & HD 5770 تقریبا قیمت مشابهی با Phenom II 965 & HD 5850 خواهند داشت، و مشخصه برای بازی مورد دوم انتخاب بسیار قوی تری خواهد بود.
ولی اینکه دیگه پا رو فراتر بگذاریم رو از Athlon II X2 240 استفاده کنیم، واقعا جای بررسی و بحث بیشتر داره. اصولا بررسی سایت های سخت افزاری چیزی متفاوت با صحبت های شما رو بیان می کنند، و من هم منتظر بنچمارک ها و تاپیک شما هستم تا بحث کامل رو اونجا انجام بدیم.
+
در تست هایی که می گیرید، حواستون باشه وقتی می خواهید عملکرد چند CPU رو با هم در بازی مقایسه کنید، باید مطمئن باشید کارت گرافیک عامل محدود کننده کارایی در کل سیستم نیست. مثلا فریم های چند CPU مختلف با کارت گرافیک HD 5770 کار اشتباهیه و هیچ نتیجه گیری خاصی ازشون نمیشه گرفت، اگه می خواهید تست هایی که می گیرید تاییدی بر صحبت هاتون باشه لازمه از کارت گرافیکی استفاده کنید که توی اون شرایط اصلا عامل محدود کننده کارایی نباشه (مثلا حداقل HD 5870 در 1680x1050 یا HD 5970 در 1920x1200)
یکی از دلایلی که سایت های معتبر در Review هاشون همیشه از سیستم High-End استفاده می کنند (حتی برای قطعات رده متوسط) دقیقا همینه.
ممنون از شما
فکر میکنم حرف شما راجع به کارت گرافیکی درسته و باید کارت قویتری انتخاب کنم که زحماتی که میکشم ارزش داشته باشه :great:
4890 هم دارم ولی چون الان دوره dx11 داره شروع میشه بهتره کارت ازهمین سری باشه که ریویو زود اکسپایر نشه
پس نقطه سر خط :lol:
با توجه به مونیتورم که 1680 هستش تست 5850 رو تائید میکنید ؟
یا مونیتور رو هم عوض کنم با 5870 تست کنم ؟ ( 5970 بنظرم یکم زیاد باشه و چون میخوام تست جنبه عملی داشته باشه بنظرم کارتی نیست که همه مایل به خریدش باشن )
بازم از پیگیری و راهنمائیهاتون تشکر میکنم :give_rose:
نقل قول:
با توجه به مونیتورم که 1680 هستش تست 5850 رو تائید میکنید ؟
بله تست HD 5850 برای 1680x1050 بسیار بهتره نسبت به تست HD 5770 ... ولی اگه به HD 5870 دسترسی دارید پیشنهاد می کنم حتما از HD 5870 برای 1680x1050 استفاده کنید، و اگه بتونید در رزولوشن 1920x1200 هم تست بگیرید بدون شک تست در دو رزولوشن کامل تر و بهتر خواهد بود.
نقل قول:
( 5970 بنظرم یکم زیاد باشه و چون میخوام تست جنبه عملی داشته باشه بنظرم کارتی نیست که همه مایل به خریدش باشن )
اگه از HD 5970 استفاده بشه تست بیشتر از بقیه حالت ها جنبه کاربردی پیدا می کنه، چون تست شما قابل تعمیم میشه و اگه واقعا تفاوت CPU هایی مثل Athlon II 240 و Phenom II 965 در رزولوشن های بالا با کارتی مثل HD 5970 کمرنگ و قابل چشم پوشی باشه، با کارت های ضعیف تر هم همینطور خواهد بود. ولی اگه با کارتی مثل HD 5850 تست بشه، هیچ تضمینی نیست با کارتهای قوی تر هم بشه چنین نتیجه ای گرفت.
در کل پیشنهاد من اینه که با قوی ترین کارت گرافیکی که بهش دسترسی دارید تست بگیرید، حتی اگه لازم باشه سراغ اورکلاک و Crossfire هم برید، چون در چنین تستی هرچقدر کارت گرافیک قوی تر باشه، نتیجه تست رو علمی تر و بهتر خواهد بود.