هارد 250 گیگی سرعت کمتری نسبت به 500 گیگ داره ، فقط به سایزش توجه نکن :wink:نقل قول:
Printable View
هارد 250 گیگی سرعت کمتری نسبت به 500 گیگ داره ، فقط به سایزش توجه نکن :wink:نقل قول:
یه هارد 500 بالا با سرعت خوب معرفی کنید لطفا
همون سیگیت 7200.12 خوبه و به قیمتش میارزه :give_rose:نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه لطفا لینک بدین
تا اونجائی که میدونم قدرت i5 اصلا قابل مقایسه با i7 نیست و توی تستام واسه خنده با یه amd phenom ii 550 راحت گرفتمش :great:
قدرت i5 اینتل با Q9450 اینل و amd 965 نزدیک به هم هستند :give_rose:
سلام. بنچمارکهایی که قبلا در فروم دیدم رو نتونستم پیدا کنم اما بنچمارکهای سایت anandtech رو در لینک زیر برای مقایسه دو پردازنده میتونید ببینید: ( خطوط آبی رنگ Core i5 750 و خطوط نارنجی رنگ Core i7 920 هستند.)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانطور که میبینید هرچند به طور کلی Core i7 920 بالاتر هست اما در برخی موارد هم Core i5 پیشی گرفته. مخصوصا در بازی ها که در تمام بازی های تست شده Core i5 سریعتر هست.
mehrdad_menay جان هم با دیدن این لینک و سنجیدن نیازهای خودشون و همینطور با توجه به Price/Performance میتونند راحتتر انتخاب کنند.
این هم چندتا لینک دیگه از سایت Tom's Hardware :
1. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام . با تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
لطفا یه رم dual channel به من معرفی کنید .
ddr3 بهتره برای من یا ddr2
(این چطوره ؟ CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-2x2GB )
راستی اگه بخوام برای گرافیک تا 250 تومن هزینه کنم ، چه پیشنهادی دارید
Sapphire ATI 4890 1GB GDDR5 = 235000 Tomanنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
من این هارد رو به شما پیشنهاد می کنم.
(جهت اطلاع این هارد با 7200 دور دست رپتور وسترن رو با 10000 دور از پشت بسته و گذاشته توی جیب کوچیکه شلوار جینش)
در مورد خرید هم با خود نویسنده این پست صحبت کنید.
سید امیر عزیز مطمعن باشید که یمی از محققان پر تجربه در زمینه هادیسک هستند و می تونند بهترین راهنما در زمینه هارد رو به شما بدهند.
:give_rose:
سلام. برای رم سوال کرده بودید که باید گفت تمام مادربوردهایی که از سوکت 1156 پشتیبانی میکنند ، فقط از رمهای DDR3 پشتیبانی میکنند و تنها تفاوت اونها با مادربوردهای سوکت 1366 در اینه که دیگه ساپرت Triple Channel نداشته و از چینش Dual Channel پشتیبانی می کنند. برای رم هم مدلی رو که ذکر کردید با فرکانس 1333 مگاهرتز خوب هست. مگر به لحاظ کارایی و قیمت گزینه های بهتر دیگری هم وجود داشته باشه که در این مورد دوستان با تجربه تر بهتر میتونند شما رو راهنمایی کنند.
برای کارت گرافیک هم تا 250 تومن که فکر نکنم مدل 5850 گیرتون بیاد. اگر زیاد روی Game تاکیدی ندارید همون 5770 فکر میکنم جوابگوی شما باشه. در ضمن تا وقتی 5770 هست اصلا طرف 4890 نرید! کارت 5770 هم جدیدتر هست و مهمتر از همه اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه. در واقع الان دیگه کارت 4890 از رده خارج محسوب میشه!
برای هارد هم همونطور که دوست خوبمون jagvar+ فرمودند هارد سامسونگ 500 گیگ مدل HD502HJ میتونه بهترین انتخاب در نوع خودش باشه. برای اطلاع از سرعت اون هم کافیست به همون لینکی که جناب jagvar+ جان دادند مراجعه کنید. پیشنهاد من هم همین گزینه هست.