پاسخ: راهنمایی برای خرید سیستم
نقل قول:
Dual Bios چیه؟ به چه دردی می خوره؟!!!
چنانچه در اثر هر عاملي مثل حمله ويروسها به باياس سيستم و يا قطع برق هنگام بروزرساني باياس و يا هر عاملي که به باياس صدممه مي زند به باياس مادربورد شما آسيب برسد تکنولوژي Dual bios از روي باياس دوم که Backup باياس اول هست عمل احيا (recovery) رو انجام مي دهد و مشکل شما کاملا حل مي شود و اين در حاليست که اگر اين مشکل حادث ميشد و اين تکنولوژي به دادتان نميرسيد بايد مادربورد را به مرکز گارانتي انتقال داده تا اونا با سخت افزارهاي ويژه مجددا باياستون رو احيا کنن.
سولي بود در خدمتم.
سلام.من یه سیستم توپ میخوام تا سقف از 800 تا 1 میلیون تومان.بیشترین کاربردمم گیم.میخوام حد اقل دو سه سالی هر بازی که اومد بتونه راحت اجرا کنه بعدا هم اگه ارتقا خواست بشه راحت وارزون انجام داد.خواهشا راهنمایی کنین
نقل قول:
سلام.من یه سیستم توپ میخوام تا سقف از 800 تا 1 میلیون تومان.بیشترین کاربردمم گیم.میخوام حد اقل دو سه سالی هر بازی که اومد بتونه راحت اجرا کنه بعدا هم اگه ارتقا خواست بشه راحت وارزون انجام داد.خواهشا راهنمایی کنین
سلام. پيشنهاد بنده:
M.B : GA EP45UD3-R قيمت 135000 تومان.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 Box قيمت 230000 تومان.
RAM : 2*2GB Corsair DDR2/BUS 800Mhz قيمت 62000 تومان.
H.D.D Western Digital 500GB Green قيمت 57000 تومان.
VGA : Zotac Geforce GTS250-1GB قيمت 185000 تومان.
DVD Writer Liteon 22X-SataII/Light scribe قيمت 28000 تومان.
Power 430Watt Green قيمت 37000 تومان.
K.B+Mouse A4Tech Gaming قيمت 22000 تومان.
Case Green بسته به مدل انتخابي متوسط 40000 تومان.
Monitor Samsung Syncmaster T1900P قيمت 205000 تومان.
مجموع 1000000 تومان.
اين سيستم کارآيي بسيار خوبي داره و بازيها و نرم افزارها رو با کيفيت مطلوب اجرا مي کنه.
اما با توجه به سرعت پيشرفت تکنولوژي آينده اصلا قابل پيش بيني نخواهد بود و اينکه اين سيستم تا کي سر پا بمونه(همين الانش پردازنده سري Core i7 از اين پردازنده قويتره و جديدتره(گرونه) و کارتهاي گرافيک GTX300 هم توي راهه). اما احتمال خيلي زياد اين سيستم حداقل تا يکسال ديگه پاسخگوي انواع امور کامپيوتري (از جمله بازي)خواهد بود.
سوالي بود در خدمتم.
ممنون عزیز جان.چند تا سوال.بجای این مین ep45t-ud3r چطوره؟یا asus p5q delux. سی پی یوهای e8400,8500,q6600,q9300,9400,یا amd های جدید مثل x3720,x4 940,phenom9950چطورن؟کارت گرافیک gforce asus 9600 gt 1g چی؟البته اینا فقط سواله هاو جسارت نشه.
نقل قول:
ممنون عزیز جان.چند تا سوال.بجای این مین ep45t-ud3r چطوره؟یا asus p5q delux. سی پی یوهای e8400,q6600,q933,یا amd های جدید چطورن؟کارت گرافیک gforce asus 9600 gt 1g چی؟البته اینا فقط سواله هاو جسارت نشه.
خواهش مي کنم. پاسخ شما:
1) EP45TUD3-R تفاوتش با EP45UD3-R اينه که RAM DDR3 ساپورت مي کنه. مادربورد خيلي خوبيه. البته وقتي DDR3 ارزش داره که شما باس CPU تون هم با RAM يکي يا بالاتر باشه. اگر پايينتر باشه لطفي نداره. مادربورد Asus معرفي شده هم خوبه. اما من گيگا رو پيشنهاد مي کنم.
2) پردازنده اي با عنوان q933 وجود نداره!!! Q6600 پردازنده خوبيه اما تکنولوژي ساختش 65nm هست و به علت بالا بودن بيخودي قيمتش ديگه داره از رده خارج ميشه و ارزش خريد نداره. E8400 هم پردازنده خوبيه اما دو هسته اي هستش. پردازنده هاي AMD هاي جديد هم تنوع زيادي دارن و به نسبت قيمت اونا هم خوبن.
3) 9600GT کارت گرافيک خوبيه اما به نسبت قيمت انتخابهاي برتري هم وجود داره. بازيهاي جديد رو در سطح متوسط بطرف خوب اجرا ميکنه. اما پيشنهاد ميشه با هزينه اندکي بالاتر کارت بالاتري خريداري کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
نه من منظورم q9300,9400x3720,x4 940,phenom9950 بود.بعد منظورتون از اینکه باسشون همرده یا بالاتر باشه چیه و چطور میشه؟و گرافیک بالاتر مثل همون zotac منظورتونه؟
نقل قول:
نه من منظورم q9300,9400x3720,x4 940,phenom9950 بود.بعد منظورتون از اینکه باسشون همرده یا بالاتر باشه چیه و چطور میشه؟و گرافیک بالاتر مثل همون zotac منظورتونه؟
دوست عزيز. پردازنده ها همه خوبن. شما بهتره هدفتون از طرح اين سوال رو بفرمائيد تا راهنمائيتون کنيم. البته اطلاعات جامع در سايت خود پردازنده ها هست. اما اگر دنبال مورد خاص با شرايط خاصي چه در مورد گرافيک و چه در مورد پردازنده هستيد بفرمائيد تا راهنمايئيتون کنم.
نقل قول:
خواهش مي کنم. پاسخ شما:
1) EP45TUD3-R تفاوتش با EP45UD3-R اينه که RAM DDR3 ساپورت مي کنه. مادربورد خيلي خوبيه. البته وقتي DDR3 ارزش داره که شما باس CPU تون هم با RAM يکي يا بالاتر باشه. اگر پايينتر باشه لطفي نداره. مادربورد Asus معرفي شده هم خوبه. اما من گيگا رو پيشنهاد مي کنم.
2) پردازنده اي با عنوان q933 وجود نداره!!! Q6600 پردازنده خوبيه اما تکنولوژي ساختش 65nm هست و به علت بالا بودن بيخودي قيمتش ديگه داره از رده خارج ميشه و ارزش خريد نداره. E8400 هم پردازنده خوبيه اما دو هسته اي هستش. پردازنده هاي AMD هاي جديد هم تنوع زيادي دارن و به نسبت قيمت اونا هم خوبن.
3) 9600GT کارت گرافيک خوبيه اما به نسبت قيمت انتخابهاي برتري هم وجود داره. بازيهاي جديد رو در سطح متوسط بطرف خوب اجرا ميکنه. اما پيشنهاد ميشه با هزينه اندکي بالاتر کارت بالاتري خريداري کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
منظورم این 3 مورد شما بود.کاربردمم که گفتم.اعصابت ضعیفه ها:1. (38):
دوست عزيز . شما در اين تاپيک حسابي در مورد همه چيز سوالاتتون رو پرسيديد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا تمام سوالات رو در يک تاپيک مطرح کنيد.