نه پاور های متفرقه .... پروتکشن های لازم رو ندارند . طراحیشون قدیمی و شاخه 5 ولتشون قوی تر از 12 هست . اصلا برای مادربرد های جدید مناسب نیست . 330 گرین ارزونترین پاوری هست که میشه برای این پاور بست .نقل قول:
Printable View
نه پاور های متفرقه .... پروتکشن های لازم رو ندارند . طراحیشون قدیمی و شاخه 5 ولتشون قوی تر از 12 هست . اصلا برای مادربرد های جدید مناسب نیست . 330 گرین ارزونترین پاوری هست که میشه برای این پاور بست .نقل قول:
سجاد جان در بحث پاور یک پارامتر اساسی ریپل برق استنقل قول:
شما زمانی که یک پاور خوب تهیه میکنید ریپل برق خروجی آن معمولا زیر 100 میلی ولته
مثلا برق 12 ولت شما بین 11.9 تا 12.1 ولت نوسان دارد
ولی اگر پاور متفرقه استفاده کنید این نوسان میتونه تا 500 میلی ولت یا حتی بیشتر باشه
زمانی که به جای 12 ولت 11.5 تا 12.5 ولت به قطعات برسه در کوتاه مدت برای سیستم اتفاقی نمیافته ولی سیستم به جای 10 سال 2 سال کار خواهد کرد و یکی یکی قطعات میسوزند
بنظرم من اگر کسی میخواهد یک پاور ارزان قیمت تهیه کند پاور 330a گرین ( قدیمی فن کوچک با ریپل حدود 30 میلی ولت) با قیمت حدود 40 تومان به صورت دست دوم تهیه کند خیلی بهتر است
نقل قول:دست دوم پاور به نظرم حتی گرین باشه ، مناسب نیستنقل قول:
شماها اصلا با پاور سادیتا کار کردین؟
چندان متفرقه هم نیست ها . درسته پاور عالی مثل گرین نیست اما ضعیف هم نیست . کانکتور 8 پین (برا مادربردای جدید) نداره اما به نظرم پاور خوبی هه
من که فلا با همین مادربرد ، همین پاور رو دارم
میتونم بگم جزء پاورهای رده ی متوسط به بالا هه
درباره ی سوختن قطعات هم درسته که نوسان این پاورها بیشتر از گرین هه اما همونطور که خودتون هم استادین ، قطعات اصلی ، مدار تغذیه شون ، تنظیم ولتاژ اول انجام میده و بعد به اون قطعه میرسه که باعث سوختگی یا کاهش طول عمر در دراز مدت نشه یکی از دلایلی که همیشه مادربرد گیگا رو انتخاب میکنم ، مدار تغذیه شه که تو Ultra Durable 4 از مقاومت (RDs) پایین استفاده کردن (تو UD5 که کولاک کردن اما پولشم کولاک کرده :lol:) .میمونه قطعات فرعی که برق پاور مستقیم بهش وصل ان مثل هارد و ... که حق با تو هه . تو دراز مدت حتی باعث سوختن یا حداقل کم شدن کیفیت اش میشه (هر چند تو هاردهای مغناطیسی ، اصطکاک چرخش و لرزش هد ها هم یکی از مهم ترین عامل خرابی شونه تو دراز مدت)
والا با سادیتا کار نکردم ولی از این پاور تعداد زیادی فروختم و مشکلی هم فعلا نداشتمنقل قول:
قبلا یک پاور توی بازار میامد ما راحت برش میداشتیم میبردیم r&d شرکت گرین میزاشتیمش زیر تستر و زیرو بمش را بیرون میکشیدیم
ولی مدتیه مهندس عمرانی عزیز دیگه تحویلمون نمیگیره :lol:
به همین دلیل نمیتونم قطعا در مورد پاورهای جدید نظر دقیق بدم
ممکنه پاورهای این برند خوب باشه ولی زمان میبره تا این امر ثابت بشه :wink:
ممنون از شمانقل قول:
سیستم نیما عزیز هم خوبه . ولی سیستمی که به شما پیشنهاد دادم . در آینده میتونید با کمی اپگرید کاملا تبدیل به سیستم بروز کنید .
تمام پردازنده های هاسول رو پشتیبانی میکنه . هر گرافیکی رو بخوای میتونی استفاده کنی
واقعا از شما ممنونم، خیلی فروم خوبی هست اینجا :1. (23):نقل قول:
من از اين مدل و 380 eu بيشتر از 100 تا بستم يدونه برگشتي نداره