خیلی ممنونمنقل قول:
استاد برتری ADATA D60 32GB DUAL 3600 در برابر Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB 16GBx2 3600MHz CL18 چیه؟ (جهت یادگیری)
Printable View
خیلی ممنونمنقل قول:
استاد برتری ADATA D60 32GB DUAL 3600 در برابر Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB 16GBx2 3600MHz CL18 چیه؟ (جهت یادگیری)
توی توضیحات تفاوت سینگل رنک و دوال رنک تو همین تاپیک جواب سوالتون هست.نقل قول:
رم ای دیتا معرفی شده سینگل رنک هست و قابلیت اورکلاک و پایین آوردن تاخیر بیشتری داره.
اما کورسیر ونجنس پرو هم دوال رنک داره هم سینگل رنک اما من هر چی تو ایران دیدم همه دوال رنک بودن.
اگر بنا باشه که هیچ تغییر داده نشه و نه اورکلاک کرد و نه آندر ولت رم دوال رنک چن درصد کارایی بالاتری داره.
البته فرق دیگه این دو مدل هم ظاهرشون هست که ای دیتا خیلی خوشگلتره و تقریبا کل دیم دارای نورپردازی هست.
فرق دیگه گارانتی مادام العمر آونگ هست درحالیکه اغلب گارانتی های کورسیر و رم های دیگه حتی شدن سه ساله (گارانتی نورپردازی 1 سال هست)
برندهای دیگه مثل جی اسکیل و تیم گروپ مدلای با تاخیر پایین تر همچنین چیپ رم متفاوت (هاینیکس) هم دارن.
اما قیمتاشونم فرق میکنه مشخصا
استاد موقع خرید رم از کجا می شه فهمید سینگل رنک هست یا دوال رنک؟ درباره کلمه رنک مقاله انگلیسی اگه پیدا کردید لینک بدید لطفا چون من قبلا فکر می کردم دوال رنک همون دوال چنله که اشتباه فکر می کردمنقل قول:
متاسفانه برای اکثر رم ها نمیشه مگر اینکه کسی از قبل باهاشون کار کرده باشه و بدونه.نقل قول:
رو رم های بدون هیت سینک و همچنین لپ تاپی خب هم از ظاهر میشه فهمید هم اینکه خیلی وقتا روش حتی مینویسه که 1RX8 یا 1RX16 حتی 2RX8 مثلا
میشه متوجه شد که کدومه،
اما اکثر رمای امروزی دیگه هیت سینک دارن و جایی هم اشاره بهش نمیکنن. باید روی سیستم انداخت تا متوجه شد.
البته سرعتای بالا مشخه که سینگل رنک هستن چه تو DDR5 چه تو DDR4 چون اصلا دوالشون وجود نداره.
مثلا توی DDR5 از سرعت 5600 به بالا و توی DDR4 از 4400 به بالا همه سینگل رنک هستن فعلا، حتی مادربرداشون فقط سینگل رو سرعت بالاتر از این اعداد پشتیبانی میکنن(اگه تازه فقط 2 اسلات پر باشه، وقتی 4تاش پر بشه سرعت پشتیبانی شده از اینم کمتر میشه)