درود به شرفت . منتظر همین بودم .همچنان صبر رو ادامه بده . تو پایداری و استقامت رو به عینه معنی کردی .از قدیم گفتن سرانجام روزی صبر به پایان میرسد و دهن آدم صبور گلستان میشود .نقل قول:
Printable View
درود به شرفت . منتظر همین بودم .همچنان صبر رو ادامه بده . تو پایداری و استقامت رو به عینه معنی کردی .از قدیم گفتن سرانجام روزی صبر به پایان میرسد و دهن آدم صبور گلستان میشود .نقل قول:
منم تقریبا همزمان با ایشون تاپیک زدم و هنوزم تهیه نکردم. مشکل اینجا بود که خواستیم بخریم خونواده رو راضی کردیم واسه 17 میل بعد شد 20 میل . 20 رو راضی کردیم شد 25. الانم که بخوای یه 1080ti ببندی و از چیزای دیگه نزنی باید 25 بزاری و بین 5 تا 10 هم واسه مانیتور کنار بزاری. حالا بماند که خونواده ما زمان ارزونی بهشون میگفتی 12 میل میگفتن زیادهنقل قول:
الانم یه عده میان میگن همه گرونیا هم فدای یه تاره موی آقا :1. (28)::1. (28)::1. (28):
اگر گیمر هستی من در موقعیتی نیستم که به شما توصیه کنم در فلان رزولوشن بازی کن یا توقعت رو از سیستم پایین بیاری ولی نظرم اینه که همین الان با همون 10 میلیون یه سیستم به روز و قوی ببندی الان هم 99در صد گیمرها تو رزولوشن فول اچ دی و پایین تر بازی میکنن و شما میتونی با 10 میلیون سیستمی داشته باشی که بازی ها رو با کیفیت خیلی خوب در FHD اجرا کنی و یه لیست پیشنهادی مینویسم خدمتتون
MB: MSI B350 Gaming Pro Carbon
CPU: AMD Ryzen 5 1500X
RAM: GSkill Aegis 2×8GB=16GB DDR4 2400MHz CL17
SSD:Ultimate SU650 120GB 3D NAND ADATA
HDD: Seagate Barracuda 1TB
VGA: MSI GTX 1060 OC Gaming X 6GB
PSU: Green GP500B-HP+ Gold
CPU Cooler: Green Notus 400-PWM
Case: Green Z+ Grand
درودنقل قول:
اول گفتی 40 درصد افت می کنه خیلی خوشحالم کردی ولی خوب چاره ای نیست.
به نظر من اگه 10 تومن داری سیستمی که پست 14 DOOM999 معرفی کرده خیلی مناسبه یک کانفیگ بسیار عالی با بودجه 10 تومن.
18 تومن هم نیازی نیست خرج کنی همین سیستم همه بازی ها رو جواب میده.
آخرین اخظار برای دوستانی که در همه تاپیک ها بحث را به جاهای دیگری میکشند . بحث انتخاب سیستم رو میبرن تو مواردی که ارتباطی به موضوع بحث ندارد .انجمن شهر سخت افزار جای این بحث ها نیست . بگذارید موضوع بحث در فضای سالمی ادامه پیدا کنه
از دوستان تقاضا دارم خودشون به مدیریت انجمن کمک کنند . این تنها تاپیکی بود که توی چند روز از دیدم پنهان بود و درست در همین تاپیک حاشیه سازی های که قبلا هم دیده بودم انجام شده است . اگر قرار به همکاری نیست . اگر کاربری بن شد یا اخظاری گرفت بعدا گله ایی نباشه .
ممنون