پاسخ: راهنمايی برای خريد سيستم
نقل قول:
قیمت Q9550 که من خریدم 400 هزار تومان بود اما الان فکر کنم تا 385 هم بتونی پیدا کنی ولی چیزه زیادی از Core i7 کم نداره (البته نه تمام تستها)
خرید DDR2 از لحاظ هزینه به صرفه تر میشه چون اگر DDR3 بخواهی تهیه کنی از باس 1333 به بالا باید بخری که زیاد ارزونتر نیست
مادربردهای کمبو که هر 2 مدل رم رو ساپرت میکنند بدلیل استفاده هر 2 مدل رم باید کارایی پایینی داشته باشه چون بصورت اختصاصی روی یک ماژول کار نشده (اطلاعات دقیق ندارم) اما تستها نشون داده که کارایی پایینتری از سری مادربردهایی که به تنهایی 1 مدل رم رو ساپرت میکنند داشته و داره
چیپ P45 اینتل برای پردازنده های 4 هسته ای عملکرد بهتری داشته با توجه به مطالبی که خوندم
و چیپ X38,X48 برای 2 هسته ای بهتر نشون داده خودش رو و تنها مزیتش قابلیت کراس فایر 2 کارت گرافیک در سرعت 16X هست که اگر گرافیک بالا تهیه کنید فکر نمیکنم احتیاجی به کراس فایر داشته باشید یعنی استفاده یک گرافیک همسری گرافیکی که دارید
سری اکستریم قابلیت تغییر ضریب پردازنده رو داری که برای اورکلاک مزیت بسیار بزرگی محسوب میشه (همانند بلک ادیتشن AMD) برای سرور که استفاده نمیشه برای سیستمهای سرور از پردازنده های زنون استفاده میکنند(البته نه هر سروری) رنج قیمت هم که از 800 هزار تومان به بالا هست (فقط پردازنده)
Core i7 با کش سطح 3 که دارنده برگ برنده اینتل هستند و همچنین قابلیتهای دیگه که در طراحی پردازنده طراحی شده
به نظر من شما 2 راه دارید اول اینکه بری سراغ پردازنده های سرکت جدید اینتل
راه دوم سیستم معمولی ولی 4 هسته ای از سوکت 775 اینتل
راه سوم هم که پردازنده ها و بردهای AMD هست که فکر نمیکنم مایل باشی!!!
امیدوارم توضیحات خوب بوده باشه
موفق باشید
خيلی ممنون واقعا توضيحات خوب و به درد بخوری بود برام. :merci:
برای پردازنده Q9550 خيلی نسبت به Q9300 بايد سر باشه به خاطر اينکه L2 cash به مقدار 12M داره اما 9300 به غير از سرعت پايينتر هر هستع فقط 6M داره. اما تفاوت قيمت 100 تومن خيلی زياده! اگه 50-60 تومن بود حتما Q9550 رو ترجيح می دادم. اين سيستم قراره برای من هم کار محاسباتی بکنه هم کار گرافيکی (در حد معمولی گرافيکی) و به همين خاطر سراغ AMD نرفتم. AMD يه بدی ديگه هم که داره درمورد RAM هست که DDR3 ساپورت نمی کنه به خاطر سيستم آدرس دهی که توی پردازنده هست. سر همين Intel بيشتر ترجيح میدم.
در مورد قيمت پردازنده و مادربورد فعلا زياد نمیخوام خرج کنم تا نسل بعدی تو ايران جا بيفته و قيمتها مناسب تر شه و اونقدر هم فکر نمیکنم فعلا لازمم بشه.:yes:
مادربورد کومبو می خوام بگيرم که DDR3 ارزونتر شد برم دنبال DDR3، می دونم که باس بالای 1333 DDR3 رو اين مادربورد ساپورت نمیکنه اما خوب خيلی هم برام سرعت تبادل داده با RAM مهم نيست (چون برای بازی و اوورکلاک نمیخوام و 1333 با همچين پردازنده ای به نظرم کافيه، نه؟) اين مادربورد از کراسفاير ساپورت نمیکنه اما چوب باسه گيم نمیخوام مهم نيست. در مورد اين مادربوردا و تستاش اگه لينکی دارين ممنون میشم بدين که مقايسه عملکردشونو ببينم کمک کنه تو تصميم. آخه به نظرم PQ5C نسبت به قيمتش خيلی مناسبه و P5Q3-delux هم که خيلی کميابه و به خاطر قيمت RAM هی DDR3 خيلی گرون ميشه.
من اين سيستمو که می بندم قراره تقريبا 24 ساعت روشن باشه (سرور نيستا!:1. (38):). سر همين رفتم دنبال مادربوردای ASUS و برام مهمه که کيفيت قطعات هم خوب باشه.دوستان نظری ندارين درباره بقيه چيزا با توجه به اين موضوع؟
پاسخ: راهنمايی برای خريد سيستم، نمايندگی؟ - لطفا کمک کنيد
من برای پردازنده Q9400 رو پیشنهاد میدم حدودا 10 هزار با Q9300 تفاوت داره ولی به نسبت کارایی بهتری داره :yes:
به نظر من شما که واست زیاد سرعت انتقال مهم نیست همون DDR2 بگیرید با باس 1200 و خیالتون راحت باشه انچنان تفاوتی با DDR3 باس 1333 نداره پس اصلا ریسک نکنید :yes:
بعد 24 ساعت اصلا زیاد نیست خودم به شخصه شده 1 هفته سیستم روشن باشه و بعدش فقط 1 ساعت خاموش بشه و ... ( حتی شبها هم خاموش نمیکنم بخاطر پردازش :wink:
نقل قول:
من برای پردازنده Q9400 رو پیشنهاد میدم حدودا 10 هزار با Q9300 تفاوت داره ولی به نسبت کارایی بهتری داره
به نظر من شما که واست زیاد سرعت انتقال مهم نیست همون DDR2 بگیرید با باس 1200 و خیالتون راحت باشه انچنان تفاوتی با DDR3 باس 1333 نداره پس اصلا ریسک نکنید
بعد 24 ساعت اصلا زیاد نیست خودم به شخصه شده 1 هفته سیستم روشن باشه و بعدش فقط 1 ساعت خاموش بشه و ... ( حتی شبها هم خاموش نمیکنم بخاطر پردازش
ممنون از پاسخهاتون دوستان.
منظورم از 24 ساعنه اين بود که مثلا قراره حتی توی هر 6 ماه مثلا نيم ساعت هم خاموش نشه! تو اين شرايط اورکلاک هم نميشه کرد به خاطر عمر قطعات.
برای رم DDR2 باس 1200 داره اصلا؟ اخا تو Advisor تو سايت اينتل رفتم DDR3 فقط با باس 1333 به بالا نوشته بود و DDR2 ها رو همه رو 800 نوشته بود نمیدونم چرا! چه مارکی رم بخرم بهتره؟
دوستان لينک زير رو تو سايت اينتل ديدم! زده قيمت Q9450 و Q9550 يکيه و جفتشون حدود 310$ هستند!!! تو ايرانم يه قيمتند؟ قيمت 9450 و 9550 و 9400 کسی نداره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کيسو هم حتما شنبه میرم می خرم با توجه به ديتاشيتی که خوندم در موردش! خيلی خداس!
دوستان يه سوال ديگه هم دارم. از نظر کيفيت پاورهای کولرمستر بهتر از ترمالتيک هست ديگه. نه؟
عزيز من اکثر سيستم هايی که ميبندم با ترمال تيک ،بستگی داره کدوم سری ترمالتيک با کدوم سری کولر مستر مقايسه کنی ،سری تاف پاور ترمالتيک بدرد کار شما ميخوره،البته کولر مستر ارزونتره و گارانتی خوبيم تو ايران داره ،اگر بتونی از برند "ا سی زد" سری استيلس-اکستريم گير بياری فوق العاده عمر بالايی دارند
پاسخ: راهنمايی برای خريد سيستم
نقل قول:
عزيز من اکثر سيستم هايی که ميبندم با ترمال تيک ،بستگی داره کدوم سری ترمالتيک با کدوم سری کولر مستر مقايسه کنی ،سری تاف پاور ترمالتيک بدرد کار شما ميخوره،البته کولر مستر ارزونتره و گارانتی خوبيم تو ايران داره ،اگر بتونی از برند "ا سی زد" سری استيلس-اکستريم گير بياری فوق العاده عمر بالايی دارند
ممنون،
ترمالتيک تو سايتش زياد مدل پاور نديدم تو مغازه ها هم اغلب کولر مستر دارند. OCZ اصلا تاحالا تو مغازه ها نديدم. قيمتاشون حدودا میشه بفرماييد چقدند؟ حدود 500-700 وات قيمت زير 100 تومن چی هست؟
ممنون از راهنماييهای مفيدتون. :merci:
اه که چقدر اين مملکت افتضاحه! :1. (27): اون مدل کيس ترمالتيک که ديدم مشابهش وارد شده! و اون مدلو هم فونيران گفت که وارد نمیکنه اصلا! يه چيزی بود با ظاهر شبيه کيسای ترمالتيک ولی نه جای USB داشت نه e-SATA بالاش و بالاشم افتضاح بود! اين تازه مثلا وارد کنندس!
بنده خدا اون مغازه تو بازار رضا با انصاف بود پرسيد و سعی نکرد الکی سرم کلا بگذاره. (البته تابلو بود که اين اون کيس نيستا) اما بالاخره آدم وقتی آدم خوش انصاف تو اين مملکت می بينه احساس خوبی بهش دست میده.:yes: