RE: راهنمايي براي خريد سيستم براي كارهاي گرافيكي 3d max
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
چرا يه مودم V92 هم ميخوام!
يعني به نظر شما 1 گيگ كمه؟
در مورد point of view هم هيچي نميدونم ميشه بيشتر توضيح بديد؟ راستي ترجي ميدم كارت گرافيكي geforce بگيرم
در مورد مين بورد هم يكي از دوستانم به خاطر اينكه پردازنده هاي 4 هسته اي اينتل رو هم ساپورت ميكنه معرفي كرده و خودم هيچ اطلاعي در مورد اين مدل ندارم
راستش از حرفهاي شما رد مورد مين بورد اصلا" سر درنياوردم و اگه ميشه بيشتر توضيح بديد
در ضمن دوستي كه اين سيستم رو پيشنهاد كرده بود قيمتش رو در حدود 850-900 گفته بود كه به نظرم بالاس
شما كيس و پاور چي پيشنهاد ميدي؟
سوالهام زياد شد، شرمنده!
عزیزم شما اختیار دارین این چه حرفیه... در ضمن در این انجمن بچه ها با هم دوستند و این حرف ها معنی نداره :26:
ببین عزیزم این مادربورد ها کلا در رده ی بهترین مادربورد های موجود برای پردازنده های اینتل دو هسته ای و توانایی پشتیبانی از پردازنده های 4 هسته ای را هم دارند . اما در این رده مادربورد GigaByte 965P-DS4 نیست ! چرا که نا امکانات مادربورد های معرفی شده را و نه قدرت اون ها را و فقط هم 30 هزار تومن ارزان تر از مادربورد های بسیار خوب مانند : Asus P5W DH Deluxe و GigaByte 965P-DQ6 هستند . پس ترجیحا این مادربورد ها بسیار خوب هستند و قدرتشون فوق العاده هست . اما شما با توجه به بودجتون باید 1 گیگ رم بردارین که برای 3 سال آینده و در کل برای کار های گرافیکی و ویندوز ویستا و ... بسیار خوب کار نمی کنه و شما بهتر هست که 2 گیگ رم بردارین به صورت 4 تا 512 DDR2 533 با توجه به قیمت که بتونید کار های هم زمان و کلا قدرت بیشتری را داشته باشید .
برای همین شما باید 100 هزار تومن بیشتر هزینه کنید که به نظر من از مین بردارید بهترین کار هست چون واقعا در حد 130 هزار تومن تفاوتی در سرعت و قدرت ندارند . پس شما مادربورد فاکسکان : Foxconn P9657AA-8KS2H هست که حدود 100 تومن هست و قدرتی برابر مادربورد GigaByte 965P-DS3 167 تومنی داره !!!
در مورد گرافیک هم بله ما هم GeForCe پیشنهاد میکنیم اما مارک و برند Point Of View را خیر چون از نظر سرعت و قدرت شما اون کارایی را نمیگیرین و در ضمن گارانتی هم مشکل داره و ... برای همین برند های معروف مثل Asus که هم قیمت مناسب هم کیفیت خوبی داره عالی هست...
مودم هم شما Zoltrix 3 Chip Smart Cobra بردارین که 17 تومن هست با گارانتی مهران ماشین آسیا...
کیس هم Green و پاور هم هیچ چیز چون شما نیازی بهش نداری و پاور خود کیس کافی هست ...
در ضمن سیستمی که من در نظر دارم و گفتم 796.500 شد که حدودا میشه 800 تومن و تا سه سال آینده هم بسیار خوب هست و حتی تا 5 سال آینده هیچ مشکلی هم نداره و پردازنده های جدید را هم پشتیبانی می کنه...
قربانت شهریار:26:
خب توضیحات لازمه رو شهریار جان دادند ... من هم چند تا میگم :
ببین عزیز جان سیستمی که تا 4 سال اصلا نیاز به تعویض نداشته باشه با 800 تومن نمیشه ... شما اگه یه خورده بیشتر هزینه کنید (مثلا 100 - 150 تومن بذارید روش ) خیلی بهتره ... اون جوری بهترین سیستمها رو میشه پیشنهاد داد ...
در مورد رم هم باید بگم که شهریار جان درست می فرمایند ... 1GB رم تا 2 سال حداکثر پاسخگو هست ولی اگه بخواهید تا 4 سال سیستم جوابگو باشه باید همین 2GB رو مد نظر داشته باشید ... البته با توجه به این که بودجتون کمه نمیشه از رمهایی با باس بالا مثل 667 یا 800 استفاده کرد در نتیجه همین 533 خوبه ...
در مورد مین برد هم که شهریار جان گفتند ... میتونی همون فاکسکان رو بگیری (البته اگه گیر اوردی ! ) اگه نه هم که همین GiGaByTe 965P-DS3 واقعا خوبه ...
در مورد گرافیک هم با توجه به وضعیت بازار همین GeForce بهتره ... در مورد برندش هم شهریار جان گفتنند ...
و اما در مورد مودم : والا من فکر میکنم که شهریار جان یه اشتباه کوچیکی مرتکب شدند ... احتمالا منظور ایشون Zoltrix Smart Spirit (3Chips) هستش که حدودا 16 تومنه ... مدل دیگه ای از زولتریکس هم موجوده که معروفه به Zoltrix Smart Cobra که قیمت این هم باید بین 9 تا 11 تومن باشه ... که البته مودم اول یعنی Smart Spirit خوبه ... منتها دقت کن که فقط با گارانتیش مال "مهرگان ماشین آسیا" باشه ( و نه زولتریکس کیش متقلب ! )
راستی اگه تونستی این مودم رو که گفتم با بسته بندی جدید بخر که تازه دارن میزنن و از روی خود جعبه برد مودم مشخصه ...
آها ! در مورد پردازنده هم همین InTeL CoRe 2 DuO E6300 خوبه ... البته بذار من یه چیزی رو اینجا مشخص کنم !
این پردازنده فرکانسش 1.83GHz هست ... اگه بعدش خریدی نگی چرا به من یه پنتیوم 3 دادی !!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بلکه همع چیز فرکانس نیست ... این CPU در حد یه AMD Athlon X2 4600 کارایی داره ...
مثلا گاهی وقتها از Pentium EE که فرکانسش 3.73 گیگاهرتز هست قوی تر نشون داده ...
این نکته رو متذکر شدم تا بعدا مشکلی پیش نیاد ... (بر اساس تجربه )
------------------------------------
اگه بودجه شما واقعا 900 تومن هست سیستمهای خوبی میشه بست ... حالا بودجتون چقدره ؟؟؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بازهم از كمك دوستان خيلي ممنونم
پس شما نهايتا براي مين برد و گرافيك و Cpu چي معرفي ميكنيد؟
به نظر شما 4تا 512 با باس 533 بهتر از 2تا 512 با باس 800 ـه
لازم به ذكر هم هس كه من زياد حرفه اي نيستم و 3dmax رو براي كارهاي معماري ميخوام
من اين قسمت حرفتون رو متوجه نشدم : "این پردازنده فرکانسش 1.83GHz هست ... اگه بعدش خریدی نگی چرا به من یه پنتیوم 3 دادی !!!!!!! بلکه همع چیز فرکانس نیست ... این CPU در حد یه AMD Athlon X2 4600 کارایی داره ... "
900 تومن هم كمي زياده ، همين 800 تومن كافيه
باز هم ممنون
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
من اين قسمت حرفتون رو متوجه نشدم : "این پردازنده فرکانسش 1.83GHz هست ... اگه بعدش خریدی نگی چرا به من یه پنتیوم 3 دادی !!!!!!! بلکه همع چیز فرکانس نیست ... این CPU در حد یه AMD Athlon X2 4600 کارایی داره ... "
900 تومن هم كمي زياده ، همين 800 تومن كافيه
باز هم ممنون
پویا جان ولش کن ...
فقط این رو مد نظر داشته باش که E6300 با اینکه 1.83 گیگاهرتز هست ولی کارایی خیلی خوبی رو داره
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
بازهم از كمك دوستان خيلي ممنونم
پس شما نهايتا براي مين برد و گرافيك و Cpu چي معرفي ميكنيد؟
به نظر شما 4تا 512 با باس 533 بهتر از 2تا 512 با باس 800 ـه
لازم به ذكر هم هس كه من زياد حرفه اي نيستم و 3dmax رو براي كارهاي معماري ميخوام
پویا جان ... خب مین رو که فاکسکان Foxconn P9657AA-8KS2H پیشنهاد میشه با قیمت 100 تومن ...
سی پی یو : Intel Core2Duo E6300
گرافیک : Asus GeForce 7600GT
( قیمتهاش توی صفحه قبل هست ! )
----------------------------------------
در مورد رم هم باید بگم که بله ... یعنی 4 تا 512 باس 533 به مراتب کارایی بیشتری رو نسبت به 2 تا 512 با باس 800 میده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته من نظرم این هست که دو تا رم 1GB باس 533 بگیری که اگه بعد این چهار سال هم خواستی سیستم رو ارتقاء بدی اسلات خالی واسه رم اضافی داشته باشی ...
راستی قیمت دو تا رم 1 گیگ کینگستون 533 هم حدود 230 تومنه ...
سپاس
من هم عزیزم با حرف های مهراد عزیز موافقم و عذر خواهی به خاطره اشتباه در مورد مودم..
این هم سیستم نهایی :
Intel Core 2 Duo E6300 : 185T
Main Foxconn P9657AA-8KS2H : 110T
Graphic GeForce 7600GT 256Mb : 190T
Ram 4*512 King Stone Valid DDR2 533 : 4*47T
Modem Zoltrix 3 Chip Smart Spirit : 17T
Hard 80 Gig Maxtor SATA2 : 60T
Case Green : 35T
DVDWr Asus Or suzuki Or Sony : 45T
والسلام...
نظری داری عزیز بگو..
باتشکر شهریار
شهريار جان با اين پستت كارم رو راحت كردي چون مكيخواستم از دوستان بخوام كه سيستم نهايي رو پيشنهاد بدن
با اين كيس گرين ديگه نيازي به پاور و فن ندارم؟
هارد هم 80 گيگ به نظرم كمي كمه ، چون كمي فيلم باز هستم پس با اجازه هارد رو ميكنم 160
سه تا 512 به نظرتون خوبه كه اگه يه موقع كارم رو راه ننداخت يه 1 گيگ هم رم بگيرم؟
كارت گرافيكي كه فرمودين dedicated هست ديگه؟
تو dvd rw هم كدوم بهتره: liteon,sony,suzuki؟
به خاطر همه چي از همه دوستان ممنونم كه من رو از سردرگمي دراوردن!
نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
شهريار جان با اين پستت كارم رو راحت كردي چون مكيخواستم از دوستان بخوام كه سيستم نهايي رو پيشنهاد بدن
با اين كيس گرين ديگه نيازي به پاور و فن ندارم؟
هارد هم 80 گيگ به نظرم كمي كمه ، چون كمي فيلم باز هستم پس با اجازه هارد رو ميكنم 160
سه تا 512 به نظرتون خوبه كه اگه يه موقع كارم رو راه ننداخت يه 1 گيگ هم رم بگيرم؟
كارت گرافيكي كه فرمودين dedicated هست ديگه؟
تو dvd rw هم كدوم بهتره: liteon,sony,suzuki؟
به خاطر همه چي از همه دوستان ممنونم كه من رو از سردرگمي دراوردن!
:26: خواهش می کنم عزیزم...
ببین عزیز کیس های گیرین خودشون فن دارند یک دونه که کافیه و پاور هم نه نیازی نداری...
در مورد رم باید یگم که ازش کوتاهی نکن و از 2 گیگ پایین تر نیا!
هارد هم باید بگم که این سیستمی که من پیشنهاد دادم 640 تومن میشه که تا 700 تومن 60 تومن پول دارین که می تونید حتی 200 هم بردارین چه برسه به 160:34:
کارت گرافیک هم 7600GT جی فورس هست و بله . 256 مگابایت .
ببین عزیز لایت - آن مارک خوبیه و سرعت خوبی هم داره ولی زود خراب میشه...
سوزوکی هم کیفیتش خوبه تقریبا و سرعتش هم عالیه من الان خودم دارم 44 تومن هم خریدم راضیم...
سونی هم بد نیست اما کم میشه اصلش را گیر بیاری...
قربانت شهریار:26:
من واقعا" شرمندم كه شما رو خيلي اذيت كردم!
چنتا سوال هم دارم!
اين سيستم قادر به ساپورت ويندوز ويستا هس و چن بيتي هس؟
مين بردي كه معرفي كرديد چه پردازنده هايي رو ساپورت ميكنه؟
سرعت 1.83 cpu كم نيس؟
من ميتونم اين سيستم رو اوركلاك كنم و اگه بكنم چه قدر تو سرعتش تاثير ميذاره؟
جايي هس تو اينرنت كه بتونم مدلهاي كيس هاي گرين رو ببينم و يكي انتخاب كنم؟ چون من از لحاظ ظاهري خيلي وسواس دارم و به قيافه خيلي اهميت ميدم!
راستي مگه geforce محصول شركت nvidia نيس كه دوستمون مهرداد نوشته مال Asus ـه؟