مهراد جان سرعت ADSL بر حسب کیلوبیت بر ثانیه ست ه و هر بایت برابر 8 بیت است!!! پس 256 تقسیم بر 8 میشود 32 کیلو بایت بر ثانیه!نقل قول:
Printable View
مهراد جان سرعت ADSL بر حسب کیلوبیت بر ثانیه ست ه و هر بایت برابر 8 بیت است!!! پس 256 تقسیم بر 8 میشود 32 کیلو بایت بر ثانیه!نقل قول:
عزیزم اون هشتی که شما توی پستت تقسیم کردی مربوط میشه به تعداد سیستمها، نه برای تبدیل به بایتنقل قول:
در کل :
یه ADSL 256Kbits/s داریم ، پس :
256 کیلوبیت تقسیم بر 8 ( تعداد سیستم) = 32 کیلوبیت
32 کیلوبیت تقسیم بر 8 ( تبدیل به بایت) = 4 کیلو بایت
Did you got it ? برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهراد عزیز راست میگه اون تقسیم هیچ ربطی به بایت و بیت نداره !
تازه جالب تر این هست که بدونید چرا من گفتم 1/8 هیچ وقت نمیتوانید دانلود کنید ! برای دیدن این دلیل اینجا را ببینید به خصوص این خط :
With NTL stand-alone cable modems, the download cap for the silver service is in fact 600 kbps. The maximum data rate you can expect from this is 600 * 1000/1024 * 1460/1518 * 1/8 = 70 kBytes/sec, and not 75 as a simple division by 8 might suggest.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالی داشتید در مورد متن بالا بگید اما به نظرم بهتره این نکته 1/8 که کمتر هست را در تاپیکی در انجمن ADSL مطرح کنیم...
موفق باشید
شهریار
عزیزم فکر کنم شما خوب نگرفتی پست من چی بود:
نقل قول:
سرعت دانلود یک ADSL 256 میشه 32 کیلوبایت بر ثانیه البته
np??نقل قول:
شما هم که 8 تا سیستم میخوای بگیری اگر مساوی share کنی میشه سیستمی 4 کیلو بایت
بالا را بخون...نقل قول:
قربانت شهریار:1. (23):
سیستم روکه بچه ها خوب چیزی پیشنهاد دادند. ای دی اس ال هم 256 بسته به isp فرق میکنه اما من با 128 دارم 20 کیلوبایت دانلود میکنم از اسیاتک. سمج بشو 512 رو بگیر
شهریار جون کاملا درست میگی در باره رم و ... ولی من میخوام تا جایی که بشه صرفه جویی کنم توی سیستم چون یه تصمیم جدید گرفتم ! میخوام کیس ارزون در بیاد که مانیتور LCD 15 اینج بزارم .
دراک دویل ممنون بابت جوابتون !
مهرداد عزیز این سیستم خوبه فقط مانیتورش رو بردار و یه مانیتور ال سی دی 15 بزار ببینمی جمعا چقد میشه .اگه بازم بشه مادربرد ارزون تر دربیاد بهتره واسه همین ال سی دی میگم که جمعا خیلی زیاد نشه ! آخه کلاس LCD یه چیز دیگس خدایی !! البته مهرداد جون اینا که شما زدی قیمت تهرانه ! من میدونم این 380 که شما زدی ببرم برام حساب کنن زیر 430 - 450 در نمیاد !!
امپراتور جون میخوام به خدا 512 بگیرم ولی اینجا ( دزفول ) نیست !
اصلا هنوز تو دزفول سیستم adsl نیومده . فقط یه شرکته که قولشو بهم داده و گفته تا 1 ماه دیگه میاد و بیشتر از 256 هم فعلا نداره . قیمت 256 رو هم بهم نگفت ولی گفت 128 میشه 29 تومن ماهانه !!
منم میدونم گرونه ولی مجبور بگیرم دیگه .
از همه بچه ها ممنونم که جوابمو میدن .
کاشکی پویای عزیز ( pooya007 ) دوست گرامیم منو زود تر با این انجمن آشنا میکرد . واقعا یه جو دوستانه بین بچه های اینجا هست که به جرات میگم مثلش رو توی انجمن دیگه ندیدم .
امیر جان قیمت اگه این قدر برات مهمه پردازنده را به 3000 تغییر بده که چند تومان ارزان تر میشه و مهم تر اینکه مانیتور را به نظر من عوض نکن ! بابا خیلی دیگه زشته 17 اینچ نباشه ال سی دی هم به نظر من خرج الکی و بیهوده هست در مورد خرید قطعات اگه خواستی می تونی یک روز بیای تهران یا اصلا از E-Shop ها که الان PC Network را رایان صبا کار می کنه بگیری...
موفق باشی
شهریار
شهریار جان اندازه یک LCD 15 اینچ حدودا برابره یک CRT 17 اینچ هستنقل قول:
چون توی CRT حواشی رو هم حساب میکنند ( که دیده نمیشه) ولی توی ال سی دی فقط اندازه ناحیه ویزیبل رو اندازه میگرن
=====
امیر جان فکر کنم 15 اینچ فراسو LCD خوب باشه ... ارزون هم هست
البته هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری
با همه ی این اوصاف به اون اندازه نمیرسه ! اما حالا یک سوالی چرا Lcd ؟!