دوستان عزیزم تا 1 میلیون 700
فقط و فقط کامپیوتر..
مهندس میشه راهنمایی کنید.
این دوستم منتظر شماست
Printable View
دوستان عزیزم تا 1 میلیون 700
فقط و فقط کامپیوتر..
مهندس میشه راهنمایی کنید.
این دوستم منتظر شماست
دنبال سیستم کار کرده باشه . کوچکترین تغییری نمیشه روی سیستم پیشنهادی داد.مگر سیستم نو ضعیف بگیرید که به هیچ کار نمیاد .نقل قول:
میتونند گرافیک را حذف کنند یک مدت با گرافیک خود پردازنده سر کنند و بعد از مدتی گرافیک بخرید
خب نمیشه مثلا رم شو کمتر گرفت..یا مدل مادربرد رو مدل پایین تر گرفت؟؟نقل قول:
اگه امکانش هست یک تغییراتی درش بدین و یک سیستم دیگه تا 1 و 700 معرفی کنید..
عزیز بالا توضیح دادم . مگر اینکه نخونده باشی . اگر قراره حرفت رو مثل نوار تکرار کنی . فایده ندارهنقل قول:
سلام
به نظرم سیستمی که استاد امید گفت ، بدون گرافیک تهیه بشه ، خوبه چون پردازنده ی گرافیک مجتمع i3 7100 خودش در حد گرافیک GT 1030 هست (گرافیک مجتمع i5 4460 ای که من دارم ، در حد GT 710 هست) . اگه هم به 1030 نرسه ، ارزش نداره که 1030 خریده بشه چون تفاوت بسیار اندک حس میشه. به نظرم بعدا حداقل GTX 1050 یا بالاتر گرفته شه ، خوبه
بعد اینکه به نظرم اون مادربرد که حدودا 430 تومن قیمت داره ، برای این بودجه گرونه و بجاش میشه مادربرد GIGABYTE B250M-HD3 LGA1151 B250 با قیمت 390 یا مادربرد MSI B250M PRO-VH LGA1151 B250 با قیمت 350 و یا حتی مادربردی از چیپست H110 مثل GIGABYTE P110-D3 LGA1151 H110 با قیمت 320 و یا GIGABYTE H110M-S2PT LGA1151 H110 با قیمت 273 تومن تهیه کرد .
به نظرم نسبت به این بودجه ، مادربرد GIGABYTE H110M-S2PT LGA1151 H110 با قیمت 273 تومن ، گزینه ی مناسب تری هست (فقط دقت بشه ین مادربرد برای ساپورت i3 7100 حداقل باید آپدیت بایوس F20 رو داشته باشه که باید از فروشنده سئوال کرد و اطمینان گرفت)
پاور هم نسل جدید اون پاور با نام GP430A-HE+ اومد با همون قیمت و با کیفیت بیشتر . (فقط plus + اضافه تر داره) . البته بجای اون ، مدل 480 وات اش رو پیشنهاد میکنم که فقط 10 تومن گرونتره و 184 تومن هه . البته بجای این پاورها هم اگه بودجه ی 40 تومن بیشتر میتونین بپردازین ، پاور GP450A-UK با قیمت حدودا 220 تومن پیشنهاد میکنم (ولی کمیاب هه)
مهندس سیستمی که شما گفتی رو رفت ببنده..به طرف مشخصات نشون داد گفته این چه سیستمی هست..مسخره ش کرده...:1. (28):
حالا قراره مجتمع تک بره اونجا ببنده..
نقل قول:
به نظرم استاد امید ، بهترین سیستم رو پیشنهاد دادن
به اون طرف که مسخره کرده ، بگین لیست قطعاتش رو بگه و اینجا بذارین اون لیست رو تا بچه ها نظر بدن
اون آدم بیشعوری که مسخره کرده حماقت و تازه وارد بودن خودش رو نشون داده و اینکه سر از سخت افزار درنمیاره .شما هم به نظرم ادبیاتتون و سوالاتتون در شان شهر سخت افزار نیست.نقل قول:
فرض میگیرم شما دروغ نگفتید و راست گفتید که اون آدم کم سواد این حرفو زده بعد باید بیاید تو تایپیک مطرح کنید .شما اگه به حرف دوتا آدم تازه وارد بیشتر اعتقاد دارید دیگه چرا اینجا سوال میپرسید.
حالت خوبه عزیز !!!نقل قول:
از این چرت و پرت ها اینجا بنویسی . بن میکنم از انجمن شمارو
قرار نیست هم کمک کنیم هم توهین بشنویم .
مهندس بنده قصد توهین نداشتم..وغلط بکنم به شما توهین کنم..نقل قول:
شما بد متوجه شدیدن..
بازم من از شما معذرت میخوام..
خواهش میکنم از دست من ناراحت نباشید..:11()::11()::11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]