-
پاسخ: ▄█ در خواست راهنمای خرید قطعات تا سقف 3,500,000 الی 4,000,000 م تومان █▄
ما برای محاسبه میزان مصرف یک سیستم چند روش داریم
برای مثال :
1- استفاده از محاسبه گر میزان توان
2- مراجعه به سایت سازنده قطعات
3- تست در لابراتوار مجهز
4- خواندن ریویوها با قطعات نزدیک به قطعات مورد نظر ما
روش اول و دوم چون مینیمم مصرف قطعات را به ما اعلام نمیکنه روش خوبی نیست ( دلیل خوب نبودن را پائین تر توضیح میدم )
روش سوم هم نیاز به تجهیزات خواصی داره که معمولا در اختیار عموم نیست
اما روش چهارم که معمولا از آن استفاده میکنم و بنظرم بهترین راه برای پی بردن به حدود مصرف یک سیستم است :
وقتی که یک سیستم توسط لابراتوار یک سایت معتبر تست میشه معمولا کلیه پارامترهائی که ما برای محاسبه توان مصرفیمون به آن احتیاج داریم (از جمله مینیمم مصرف و ماکزیمم مصرف) را در اخیار ما قرار میدهد
با در اختیار داشتن حدود مینیمم و ماکزیمم توان مصرفی یک سیستم تازه کار یک مشاور خبره برای پیشنهاد پاور شروع میشه
خوب اینجا همه میگویند برای یک سیستم با مصرف 400 وات یک پاور خوب 700-800 واتی میگذاریم یه عمر راحت باشیم
ولی اینجا یک نکته بسیار مهم نادیده گرفته میشود
اگر از پاورهای موجود در بازار ( چه عالی چه آشغال ) زیر 20 توانشون جریان بکشیم به شدت افت بازده خواهیم داشت ( در تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] توضیح دادم )
پس برای این سیستم که مصرف مینیممش ( در زمان بیکاری ) چیزی بین 70 تا 100 واته ما نباید پاور بالای 500 وات واقعی استفاده کنیم
یک پاور 500 واتی واقعی در 20 تا 80 درصد لود میتونه 100 تا 400 وات به راحتی و بدون فشار برق به قطعات برسونه
انتخاب پاور قویتر برای یک همچین سیستمی همان اندازه در طول عمر قطعات اثر منفی داره که انتخاب یک پاور ضعیف تر داره
تا اینجا اگر صحبتی هست بفرمائید تا توضیح بدم تا به مبحث شیرین انتخاب رم برسیم
-
با سلام خدمت همه كاربران عزيز
دوستان، من ميگم چرا سختش كنيم، خوشبختانه همه حرفه اى به مسئله نگاه ميكنيم، موتور Outervision در دسترس همه گان قرار داره، جون ميده براى محاسبه حداقل ميزان توان پاور مورد نياز سيستم. شركت هاى معتبرى مثل انرمكس و كولر مستر هم از همين موتور PSU Calculator استفاده ميكنند. به شخصه، هر سيستمى داخلش بزنم، در حالت عادى - بدون Aging حدود 100 وات خودم بهش اضافه ميكنم و پاور ميخرم. چون نوشته حداقل پاور مورد نياز. يا اينكار رو كنيم و يا اينكه با محاسبه ى 20 تا 30 درصد افت توان سيستم در طى دو سه سال Aging، حداقل پاور پيشنهادى توسط موتور Outervision رو تهيه ميكنم.
پاور قلب تپنده ى يك سيستمه، اگر تواناييى پاور برابر ميزان مصرف سيستم باشه به نظرم اصلا" خوب نيست، چون در اين صورت دور فن پاور به شدت تو لود بالا ميره و صداى نويزش بعد از مدتى كلا" روى اعصاب كاربر ميره. پس خيلى خوبه هميشه پاور رو از حداقل ميزان توان مصرفى پيشنهاد شده كمى بالاتر بگيريم، كه هم پاور مجبور نباشه تو لود به تقلا بيفته و صداى فنش اعصاب خورد كنه، و هم اينكه آينده نگرانه هست كه ممكنه قطعاتى به سيستم اضافه بشه كه قطعا" مصرف سيستم رو، سواى بحث اصتحلاك Aging - بالا ميبره.
به صورت خيلى كلى، براى يك سيستم رده متوسط به بالاى هسول با قابليت اووركلاك پردازنده با يك كارت گرافيك رده ميانى بهتره يك پاور بين 650 تا 750 وات پيشنهاد بشه.
با توجه به گرانتر شدن 25 درصدى هزينه ى برق، در صورتى كه سيستم ساعت هاى زياد در روز قرار باشه روشن بمونه، استفاده از پاور ها با استاندارد 80 پلاس طلايى و پلاتينيوم به نظر انتخاب مصلحت آميزتريه به شرطى كه افزايش قيمت پاور پيشنهادى به بهانه داشتن گواهى 80 پلاس طلايى به قيمت كم گذاشتن از قطعات اصلى سيستم تموم نشه. كه در اون صورت، يك پاور 700 واتى گواهى 80 پلاس برنز هم كافى خواهد بود.
-
نقل قول:
با سلام خدمت همه كاربران عزيز
دوستان، من ميگم چرا سختش كنيم، خوشبختانه همه حرفه اى به مسئله نگاه ميكنيم، موتور Outervision در دسترس همه گان قرار داره، جون ميده براى محاسبه حداقل ميزان توان پاور مورد نياز سيستم. شركت هاى معتبرى مثل انرمكس و كولر مستر هم از همين موتور PSU Calculator استفاده ميكنند. به شخصه، هر سيستمى داخلش بزنم، در حالت عادى - بدون Aging حدود 100 وات خودم بهش اضافه ميكنم و پاور ميخرم. چون نوشته حداقل پاور مورد نياز. يا اينكار رو كنيم و يا اينكه با محاسبه ى 20 تا 30 درصد افت توان سيستم در طى دو سه سال Aging، حداقل پاور پيشنهادى توسط موتور Outervision رو تهيه ميكنم.
پاور قلب تپنده ى يك سيستمه، اگر تواناييى پاور برابر ميزان مصرف سيستم باشه به نظرم اصلا" خوب نيست، چون در اين صورت دور فن پاور به شدت تو لود بالا ميره و صداى نويزش بعد از مدتى كلا" روى اعصاب كاربر ميره. پس خيلى خوبه هميشه پاور رو از حداقل ميزان توان مصرفى پيشنهاد شده كمى بالاتر بگيريم، كه هم پاور مجبور نباشه تو لود به تقلا بيفته و صداى فنش اعصاب خورد كنه، و هم اينكه آينده نگرانه هست كه ممكنه قطعاتى به سيستم اضافه بشه كه قطعا" مصرف سيستم رو، سواى بحث اصتحلاك Aging - بالا ميبره.
به صورت خيلى كلى، براى يك سيستم رده متوسط به بالاى هسول با قابليت اووركلاك پردازنده با يك كارت گرافيك رده ميانى بهتره يك پاور بين 650 تا 750 وات پيشنهاد بشه.
با توجه به گرانتر شدن 25 درصدى هزينه ى برق، در صورتى كه سيستم ساعت هاى زياد در روز قرار باشه روشن بمونه، استفاده از پاور ها با استاندارد 80 پلاس طلايى و پلاتينيوم به نظر انتخاب مصلحت آميزتريه به شرطى كه افزايش قيمت پاور پيشنهادى به بهانه داشتن گواهى 80 پلاس طلايى به قيمت كم گذاشتن از قطعات اصلى سيستم تموم نشه. كه در اون صورت، يك پاور 700 واتى گواهى 80 پلاس برنز هم كافى خواهد بود.
آرمین جان موضوع انتخاب پاور توی این 1-2 سال اخیر نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده
قطعات قدیمی در مواقع بیکاری و لود کامل تفاوت مصرف آنچنان زیادی نداشتند
مثال :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانگونه که مشاهده میفرمائید از مصرف سیستم مورد تست(با گرافیک کارت 4870) در حالت بی کاری تنها 75 وات کم میشه
ولی در سیستمهای بروز همانطور که در چارتهای پست های قبل دیدید مصرف زمان کم کاری بسیار پائین است
این نکاتی که در مورد پاور دارم میگم حاصل ساعتها بررسی و تبادل نظر با اساتیدی مانند مهندس عمرانی ( مدیر r&d گرین ) است
قطعات با مصرف idle بسیار پائین مدت زمان زیادی نیست که به بازار آمده اند و چند سالی طول میکشد تا آندر ولتاژ شدن پاور باعث بروز مشکل در سیستمها شود ( مانند استفاده از خازنهای الکترولیت در مادربردها که بعد از چند سال ضعف عملکر آن مشخص شد )
متاسفانه روش محاسباتی که شما در پستتون به آن اشاره فرمودید به دلایلی که توضیح دادم برای قطعات امروزی روش کار آمدی نیست
ما به عنوان یکی از حرفه ای ترین فرومهای فارسی زبان وظیفه داریم این نکات را قبل از خراب شدن سیستمهابه شما اعلام کنید حالا نظر نظر خودتونه :1. (35):
-
نقل قول:
آرمین جان موضوع انتخاب پاور توی این 1-2 سال اخیر نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده
قطعات قدیمی در مواقع بیکاری و لود کامل تفاوت مصرف آنچنان زیادی نداشتند
مثال :
همانگونه که مشاهده میفرمائید از مصرف سیستم مورد تست(با گرافیک کارت 4870) در حالت بی کاری تنها 75 وات کم میشه
ولی در سیستمهای بروز همانطور که در چارتهای پست های قبل دیدید مصرف زمان کم کاری بسیار پائین است
این نکاتی که در مورد پاور دارم میگم حاصل ساعتها بررسی و تبادل نظر با اساتیدی مانند مهندس عمرانی ( مدیر r&d گرین ) است
قطعات با مصرف idle بسیار پائین مدت زمان زیادی نیست که به بازار آمده اند و چند سالی طول میکشد تا آندر ولتاژ شدن پاور باعث بروز مشکل در سیستمها شود ( مانند استفاده از خازنهای الکترولیت در مادربردها که بعد از چند سال ضعف عملکر آن مشخص شد )
متاسفانه روش محاسباتی که شما در پستتون به آن اشاره فرمودید به دلایلی که توضیح دادم برای قطعات امروزی روش کار آمدی نیست
ما به عنوان یکی از حرفه ای ترین فرومهای فارسی زبان وظیفه داریم این نکات را قبل از خراب شدن سیستمهابه شما اعلام کنید حالا نظر نظر خودتونه :1. (35):
والا من هيچ گونه اطلاعات آكادميك در زمينه ى كامپيوتر، الكترونيك و يا IT ندارم. جرات هم نميكنم حتى به بحث در اين موارد به صورت علمى بپردازم چون ميدونم همون پله ى اول كم ميارم.
تنها بحث من چيزى بود كه در موتور محاسبه گر Outervision عيان است - و اون عدم وجود محدوديت براى تعيين حداكثر توان لازم مصرفى پاوره. - كف داريم - اما سقف نداريم.
در مورد توان سيستم هاى امروزى، صحبت شما متين، هرچه علم و فن آورى ها پيشرفت ميكنند، مصرف كاهش پيدا ميكنه، و قدرت افزايش پيدا ميكنه. فقط در مورد نسل خانواده ى هسول شركت اينتل خيلى پايبند اين مسئله نبوده، و مصرف پردازنده هاى هسول حتى از نسل آيوى بريج هم بيشتر شده، از طرف ديگه، چون سيستم براى اووركلاك آماده ميشه، گمون نكنم مخالف قدرت بيشتر پاور باشيد تا هنگام لود راحت تر سيستم رو تغذيه كنه.
از ديدگاه مصرف كارت گرافيك پيشنهاد شده هم همانطور كه در سايت گيگابايت عنوان شده - حداقل يك پاور 500 واتى برايش لازم است - بازهم وارد بحث فنى نميشم چون حتى اگر از نظر فنى ثابت بشه كه يك پاور ضعيفتر هم ميتواند كارت گرافيك مربوطه را ساپورت كند، منطق حكم ميكند اصل را بر صحبت و پيشنهاد توليد كننده ى قطعه قرار بديم.
خودتون مطلع هستيد تنها در نسل هسول حالت C6 و C7 خاصى در نظر گرفته شده كه فقط برخى پاور ها قادر به پشتيبانى از اون هستند. پاورهاى سرى OC گرين و اغلب پاورهاى انرمكس ميتوانند از اين حالات پشتيبانى كنند، پس اگر پاور مربوطه Haswell Certified باشه، از ديد من به عنوان كاربر آماتور، نبايد نگرانى خاصى هم براى اوقات بيكارى سيستمم مطرح باشه. حالا 200 وات هم توان پاورم بيشتر باشه چه باك؟ ;)
تازه اگر هم Haswell Certified نباشه، ميشه برخى از اين حالات C پردازنده رو داخل مينبرد خاموش كرد تا مشكلى بوجود نياد.
بازهم ميگم، من فقط نظرم رو گفتم و ممكنه هم اشتباه باشه، اما فعلا" منبع موثقى در اينترنت پيدا نكردم كه محدوديتى براى تعيين پاور قويتر براى يك سيستم در نظر بگيره، بخصوص اينكه پاور خروجى خودش رو بر اساس نياز سيستم ريگلاژ ميكنه، و هرچقدر سيستم نياز داشته باشه توان مورد نظر رو طبق مشخصاتش فراهم ميكنه. نيروى كم بخواد، نيروى كم در اختيارش قرار ميده، نيروى بيشترى بخواد، نيروى بيشترى تا سقف امكاناتش در اختيارش قرار ميده.
نيما جان، به شخصه خودم از كسانى هستم كه از ضعيف بودن پاور ضرر هاى زيادى ديدم. سر يك سيستم گرافيك، مينبرد و هاردم رو از دست دادم. ميگن مارگزيده از ريسمان سفيد و سياه ميترسه، اونقدرى چشمم ترسيده كه حاضر نيستم از پاور كم بگذارم.
-
نقل قول:
والا من هيچ گونه اطلاعات آكادميك در زمينه ى كامپيوتر، الكترونيك و يا IT ندارم. جرات هم نميكنم حتى به بحث در اين موارد به صورت علمى بپردازم چون ميدونم همون پله ى اول كم ميارم.
تنها بحث من چيزى بود كه در موتور محاسبه گر Outervision عيان است - و اون عدم وجود محدوديت براى تعيين حداكثر توان لازم مصرفى پاوره. - كف داريم - اما سقف نداريم.
در مورد توان سيستم هاى امروزى، صحبت شما متين، هرچه علم و فن آورى ها پيشرفت ميكنند، مصرف كاهش پيدا ميكنه، و قدرت افزايش پيدا ميكنه. فقط در مورد نسل خانواده ى هسول شركت اينتل خيلى پايبند اين مسئله نبوده، و مصرف پردازنده هاى هسول حتى از نسل آيوى بريج هم بيشتر شده، از طرف ديگه، چون سيستم براى اووركلاك آماده ميشه، گمون نكنم مخالف قدرت بيشتر پاور باشيد تا هنگام لود راحت تر سيستم رو تغذيه كنه.
از ديدگاه مصرف كارت گرافيك پيشنهاد شده هم همانطور كه در سايت گيگابايت عنوان شده - حداقل يك پاور 500 واتى برايش لازم است - بازهم وارد بحث فنى نميشم چون حتى اگر از نظر فنى ثابت بشه كه يك پاور ضعيفتر هم ميتواند كارت گرافيك مربوطه را ساپورت كند، منطق حكم ميكند اصل را بر صحبت و پيشنهاد توليد كننده ى قطعه قرار بديم.
خودتون مطلع هستيد تنها در نسل هسول حالت C6 و C7 خاصى در نظر گرفته شده كه فقط برخى پاور ها قادر به پشتيبانى از اون هستند. پاورهاى سرى OC گرين و اغلب پاورهاى انرمكس ميتوانند از اين حالات پشتيبانى كنند، پس اگر پاور مربوطه Haswell Certified باشه، از ديد من به عنوان كاربر آماتور، نبايد نگرانى خاصى هم براى اوقات بيكارى سيستمم مطرح باشه. حالا 200 وات هم توان پاورم بيشتر باشه چه باك؟ ;)
تازه اگر هم Haswell Certified نباشه، ميشه برخى از اين حالات C پردازنده رو داخل مينبرد خاموش كرد تا مشكلى بوجود نياد.
بازهم ميگم، من فقط نظرم رو گفتم و ممكنه هم اشتباه باشه، اما فعلا" منبع موثقى در اينترنت پيدا نكردم كه محدوديتى براى تعيين پاور قويتر براى يك سيستم در نظر بگيره، بخصوص اينكه پاور خروجى خودش رو بر اساس نياز سيستم ريگلاژ ميكنه، و هرچقدر سيستم نياز داشته باشه توان مورد نظر رو طبق مشخصاتش فراهم ميكنه. نيروى كم بخواد، نيروى كم در اختيارش قرار ميده، نيروى بيشترى بخواد، نيروى بيشترى تا سقف امكاناتش در اختيارش قرار ميده.
نيما جان، به شخصه خودم از كسانى هستم كه از ضعيف بودن پاور ضرر هاى زيادى ديدم. سر يك سيستم گرافيك، مينبرد و هاردم رو از دست دادم. ميگن مارگزيده از ريسمان سفيد و سياه ميترسه، اونقدرى چشمم ترسيده كه حاضر نيستم از پاور كم بگذارم.
آرمین جان من کاملا با شما موافقم که نباید از پاور کم گذاشت :great:
صحبتم اینه که با قطعات امروزی که مصرف idle بسیار پائینی دارند ما مثل گذشته دستمان برای استفاده از پاور قویتر باز نیست و باید تا یک حد محاسبه شده پاور بالاتر تهیه کنیم
تولید کنندگان پاور نمیتوانند آندر ولتاژ پروتکشن قوی برای پاورهاشون بگذارند
فرض کنید شرکت گرین یا انرمکس بیاد آندر پروتکشن قوی روی پاورهاش بگذاره
در بهترین حالت 90 درصد از خریداران اصلا از این مطالبی که ما اینجا مینویسیم خبر ندارند و اصلا نمیدانند پروتکشن چیه
این میشه که اشخاص میروند برای یک سیستم بدون گرافیک پاور 400-500 واتی خرید میکنند میبرند نصب کند میبینند کار نمیکنه
حالا خودتون حساب کنید مشتریها با شرکتهای گارانتی کننده چه میکنند و چه مقدار پاور سالم به آنها مرجوع میشه
به هر ترتیب شما با هر ابزار و محاسبه گری که توان سیستم را محاسبه میکنید به رقم به دست آمده خیلی اضافه نکنید و به همان 10-20 درصد ضریب اطمینان بسنده بفرمائید :wink:
دوستان با توجه به اجازه ای که بنده از استارتر تاپیک گرفتم هر صحبتی در مورد پاور دارند همینجا مطرح کنند تا دو مرتبه در سایر تاپیک ها مجبور نباشیم با هم بحث کنیم
اگر هم صحبتی نیست که بریم سر وقت رم سیستم
-
ببینید دوستان "هیچ" شخصی توی "هیچ" وب سایتی نمیتونه ادعا کنه کلیه صحبت هاش درست و تخصصی هست. من "بار ها" توی بررسی های محصولات توی وب سایت های معتبری مثل AnandTech یا Tom's Hardware دیدم که نویسنده اشتباه کرده با اینکه اون نویسنده تجربه و مهارتش در بررسی محصول و ... اصلاً شاید قابل قیاس با ما ها نباشه ( نمونه اش شخص Anand از وب سایت AnandTech ) . جالبه که یک کاربر ساده ایرادشون را میگه و قشنگ میگند ما اشتباه کردیم و اصلاح میکنند اما توی ایران کسر شانمون میشه کسی بهمون بگه اشتباه داری میگی یا حتی به چالش بکشند ما را .
به نظرم ایراداتی که نیما جان به سیستم پیشنهادی حسام عزیز گرفتند ، هیچ سوء برداشتی نباید ازش بشه و قطعاً نظرات مخالف طبیعت سیستم های پیشنهادی هست اما متاسفانه جو منفی ایجاد شده از قبل باعث شده جبهه گیری ایجاد بشه که از دو عزیز به خصوص حسام جان خواهش میکنم این پیش داوری را بگذارند کنار و تخصصی صرفاً ببینند پست ها را جدای از اینکه نویسنده کی هست.
اما بحث تخصصی :
1- برای سیستم های رندرینگ ما تحقیقات زیادی کردیم و دو تا مورد باید در نظر گرفته بشه ، تک تیغه نبودن و Dual Channel بودن و دیگری ظرفیت رم در اولویت یک و کارایی در اولویت دوم. به نظرم باید یک تناسب سازی منطقی انجام بشه و برای این سیستم دو عدد ماژول 8 گیگ با فرکانس بالاتر از 1600 خرید و لزومی به خرید یک تیغه 2400 مگاهرتزی نیست چون اگه کارشون رندرینگ باشه 8 گیگ کم هست در وحله اول و دوم هم اینکه یک تیغه بودن پرمنس جالبی به کاربر نمیده . اگه میخوایم آینده نگری کنیم خوبه اما باید اول کاربرد کاربر در نظر گرفته بشه.
رم های اکستروم را هم پیشنهاد نمیدم چون تایمینگ های تخیلی بالایی دارند و با بودجه ایشون میشه دو تا ماژول 8 گیگ با کارایی مناسب توی حتی فرکانس های بالاتر از 1600 خرید.
2- در مورد توان مصرفی "تقریباً" حق با نیما عزیز هست ! تمامی بنچ مارک هایی که ایشون دادند را ما شخصاً توی لابراتوار شهر سخت افزار تست کردیم و نتایج بسیار نزدیک به همین هاست . مصرف اون سیستم در حالت "لود" بیشتر از 450 وات نیست.
اینکه یک سیستم با مصرف بیشتر مثلاً 450 وات مصرف نکنه پس قطعاً اون سیستم هم بیشتر مصرف نخواهد کرد.
جالبه بدونید ما سیستم مشابه ای با مصرف تازه بیشتر از چیزی که حسام جان معرفی کردند در بررسی کارت گرافیک GTX760 HAWK ( نسخه اورکلاک شده مانند کارت پیشنهادی حسام جان ) مورد تست پاور قرار دادیم و تنها 280 وات Total Power Consumption بود که این مورد بدون زیر لود قرار دادن CPU هست و با لود قرار دادن CPU با احتساب اورکلاک پردازنده تا 4.7 گیگاهرتز (!) نزدیک به 100-140 وات بیشتر میشه یعنی 450 وات . ما حتی 4770K را با 7970 Ghz Edition هم تست کردیم مصرف کل سیستم در حالت لود کامل یعنی GPU و CPU نزدیک به 430 وات شد ( برای اثبات صحبت ها را به بررسی محصولات مرتبط در شهر سخت افزار مراجعه کنید و یا اگه شهر سخت افزار را قبول ندارید میتونید توی نت بگردید )
سایت های محاسبه پاور "بد" نیستند اما خیلی هم مناسب نیستند چون مثلاً برای اورکلاک پردازنده از فرمول استفاده میکنند در حالی که اصلاً میزان TDP به این افزایش پیدا نمیکنه در عمل به دلایل مختلفی و در کل در عمل خیلی وقت ها نتایج متفاوتی داریم برای همین بررسی های محصول که قطعاتشون نزدیک به چیزی باشه که داره پیشنهاد میشه و تست های تخصصی شخصی به نظرم قابل استناد تر هست و حالت هایی را که این نرم افزار ها بررسی میکنند با واقعیت فاصله داره.
3- دوست عزیزی فرموده بودند باید پاور 90 PLUS گرفت و ... . ما اولاً لازم به ذکر هست که پاور 90 پلاس نداریم و اگه در شهر سخت افزار هم خونده باشید روند کارکرد این گواهینامه به این شکل هست که هر چی راندمان بیشتر باشه صرفاً نسبت برقی که از شهر میگیره و به سیستم بیشتر میشه یعنی راندمان بیشتر و توانی که داره به سیستم میده فرقی نمیکنه یعنی باید به توان اسمی 20 درصد اضافه کرد نه کم.
مورد بعدی هم اینکه به این کشکی که تصور میکنید نیست . پاور های درست حسابی امروزی Protection های مختلفی دارند که از آسیب زدن به این راحتی جلوگیری میکنند. همچنین وقتی داریم در مورد حداکثر توان مصرفی صحبت میکنیم معمولاً کاربر یک در هزار بار استفاده به اون میرسه و اگه Log مصرف قطعات مثل GPU و سی پی یو را ببینید توی رندرینگ و بازی هم 100 درصد نیستند . تازه توی رندرینگ که اگه CPU Base باشه موتوری که استفاده میکنند بازم این مورد بیشتر ملموس هست.
پس فاجعه بار نیست موضوع.
4- مورد آخر ! اون سیستم بالاخره پاور چند وات نیاز داره ؟
به نظر شخص من اون سیستم یک پاور 600-650 وات درست حسابی هست نه یک پاور لپ لپی که بعد از یکی دو سال استفاده هم پاسخگوی نیاز کاربر باشه ( با فرض کاهش کارکرد پاور ) و با فرض استفاده بیشتر هم مشکلی ایجاد نکنه.
5- پاور های پیشنهادی در سایت های شرکت های سازنده، معمولاً رنج های بالاتر از واقعیت هست چون کاربران اصولاً پایین تر استفاده میکنند و میخواند آسیب نبینه کالاهاشون ( بستگی به شرکت سازنده هم داره البته )
6-
نقل قول:
رم 1600 برای سوکت Z87 یعنی از دست دادن بهره وری و پرداخت هزینه ی اضافی برای مادربرد. شما با انتخاب رم 1600، انتخاب در حوزه ی مادربرد رو زیر سوال بردید!
توضیح در مورد فرکانس رم و ... داده شد . صرفاً بگم که کاربر "میتونه" Z87 را برای اورکلاک پردازنده هم بخره و آینده نگری کنه برای تعویض رم هاش و اورکلاک اون ها.
7- به نظرم اگه انتقادی به سیستم ها مطرح میشه باید پیشنهادات را هم صریحاً بگیم تا کاربر سیستم پیشنهادی مطلوبش را بین انتقادات و پیشنهادات گم نکنه.
8- به زودی یک تیم تخصصی مشاوره راه اندازی میشه و روال پیشنهاد سیستم ها با تخصص خیلی بیشتری ادامه پیدا میکنه. :give_rose:
-
فرمایشات شما متین آقا شهریار.
اما به نظرم این همه بحث و جدل نداشت یک موضوع کوچیک!
آقا نیما اگر از اول سیستم مد نظر و پیشنهادی خودشون رو مطرح می کردن، والله تشکر می کردیم و بحثی نمی شد.
من هر وقت ببینم سیستم پیشنهادی از سوی کسی، باب میلم نباشه، هرگز خودم رو درگیر نمی کنم و راه رو برای بحث های طولانی و حاشیه دار، باز نمی کنم.
کما اینکه در این انجمن زیاد دیدم و هیچ تمایلی برای ورود به انتقاد نداشتم که بخوام وقت رو زیاد تلف کنم.
چون واقعاً چیز مهم و ارزش داری نبود! حالا 100 وات بالا یا پایین مطمئناً دردی رو دوا نخواهد کرد. نه به سود بنده ی نوعی هست. نه به سود شخص مقابل. اما مطمئناً 100 وات بیشتر، به ضرر خریدار هرگز نخواهد بود!
در مورد رم دو کاناله هم قطعاً همینطوره! بر منکرش لعنت. اما در آینده قطعاً توسط کاربر فرمودن اضافه خواهد شد. پس جای نگرانی نیست و بنده کاملاً به این موضوع واقف بودم! وگرنه دلیلی بر خرید رم تک کاناله وجود نخواهد داشت!
بنده اگر می دونستم چنین بحث عظیمی قرار بود شکل بگیره، هرگز خودم رو درگیر این تاپیک نمی کردم و دوستان و سایر اساتید دیدگاهشون رو بیان می کردن، خوشحال می شدیم.
چون همیشه در زندگیم تابع نظم و آرامش بودم و از بحث های حاشیه ای، جوسازی و شلوغ کردن بیزارم! معتقدم هر کاری می بایست در آرامش خاطر و روان انجام بشه. جسارتاً اینجا که بازار روز نیست هر کسی بیاد داد و بی داد کنه و حرف خودشی رو به کرسی بنشونه. یه مکان عمومی و البته تخصصیه که به نظرم هر کسی باید نظر خودش رو بده و بره و تصمیم نهایی رو به عهده ی کاربر نهایی بذاره. چون هیچکدوم از ماها در جایگاهی قرار نداریم بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. اگر بحثی هم وجود داره، در راستای دفاع از اظهارات خودمون هست.
-
اون مقدار 100 وات که کاربر گرامی آرمین گفت هم کاملا منطقی هست . به دلیل این که پاورهایی که عموما تو ایران هستند عموما 80plus برنز دارند که میشه حدود 80% توان اسمی و درج شده . مقدار ساعت کارکرد در هفته و استهلاک خازن و ما بقی قطعات رو ببینیم . این 100 وات بیشتر از مقداری که محاسبه گر توان اعلام میکنه منطقی هست .
تو خیلی از طراحی ها مثل 1500 وات thermaltake شما در اصل دو پاور 750 وات میبینید . این طراحی باعث میشه .خود پاور مصرف رو مدیریت کنه . ولی بصورت معمول میزان 100 وات منطفی به نظر میرسه .
-
آقا شهریار حرفت کاملا قبوله . تو حداکثر لود این سیستم ، مصرفش 450 هه اما خودت و بقیه ی اساتیدا که میدونین ، فقط این مهم نیست . 50 وات بالاتر ممولا فقط برا ارتقاء در نظر گرفته میشه (البته بالای 50 وات) مثلا یه نفر بیاد بدا بخاد دو تا DVD یا هارد یا حتی ssd و یا tv cart و ... نصب کنه ، چن وات هم که اضافه بر سازمان پیشنهاد میشه جز اون که میشه تقریبا حدود 600 وات
از این لحاظ درسته اوستا حسام بیشتر از حداکثر توان مصرفی (حتی با پیش بینی آینده) گفت اما به نظرم کلیات حرفش درست تره
-
نقل قول:
فرمایشات شما متین آقا شهریار.
اما به نظرم این همه بحث و جدل نداشت یک موضوع کوچیک!
آقا نیما اگر از اول سیستم مد نظر و پیشنهادی خودشون رو مطرح می کردن، والله تشکر می کردیم و بحثی نمی شد.
من هر وقت ببینم سیستم پیشنهادی از سوی کسی، باب میلم نباشه، هرگز خودم رو درگیر نمی کنم و راه رو برای بحث های طولانی و حاشیه دار، باز نمی کنم.
کما اینکه در این انجمن زیاد دیدم و هیچ تمایلی برای ورود به انتقاد نداشتم که بخوام وقت رو زیاد تلف کنم.
چون واقعاً چیز مهم و ارزش داری نبود! حالا 100 وات بالا یا پایین مطمئناً دردی رو دوا نخواهد کرد. نه به سود بنده ی نوعی هست. نه به سود شخص مقابل. اما مطمئناً 100 وات بیشتر، به ضرر خریدار هرگز نخواهد بود!
در مورد رم دو کاناله هم قطعاً همینطوره! بر منکرش لعنت. اما در آینده قطعاً توسط کاربر فرمودن اضافه خواهد شد. پس جای نگرانی نیست و بنده کاملاً به این موضوع واقف بودم! وگرنه دلیلی بر خرید رم تک کاناله وجود نخواهد داشت!
بنده اگر می دونستم چنین بحث عظیمی قرار بود شکل بگیره، هرگز خودم رو درگیر این تاپیک نمی کردم و دوستان و سایر اساتید دیدگاهشون رو بیان می کردن، خوشحال می شدیم.
چون همیشه در زندگیم تابع نظم و آرامش بودم و از بحث های حاشیه ای، جوسازی و شلوغ کردن بیزارم! معتقدم هر کاری می بایست در آرامش خاطر و روان انجام بشه. جسارتاً اینجا که بازار روز نیست هر کسی بیاد داد و بی داد کنه و حرف خودشی رو به کرسی بنشونه. یه مکان عمومی و البته تخصصیه که به نظرم هر کسی باید نظر خودش رو بده و بره و تصمیم نهایی رو به عهده ی کاربر نهایی بذاره. چون هیچکدوم از ماها در جایگاهی قرار نداریم بخوایم برای خریدار تعیین و تکلیف کنیم. اگر بحثی هم وجود داره، در راستای دفاع از اظهارات خودمون هست.
اتفاقاً به نظرم بحثی که ما داریم و تو ایران اشتباه هست دقیقاً به خاطر همین "دفاع" از اظهاراتمون هست .
چرا باید به دید بحث و جدل و ... نگاه کنیم ؟ چرا نباید به دلیل فضایی برای افزایش اطلاعات بهش نگاه کرد ؟
روی صحبتم به هیچ وجه فقط با شما نیست، با خودم در وحله اول و همه است.
نقل قول:
اون مقدار 100 وات که کاربر گرامی آرمین گفت هم کاملا منطقی هست . به دلیل این که پاورهایی که عموما تو ایران هستند عموما 80plus برنز دارند که میشه حدود 80% توان اسمی و درج شده . مقدار ساعت کارکرد در هفته و استهلاک خازن و ما بقی قطعات رو ببینیم . این 100 وات بیشتر از مقداری که محاسبه گر توان اعلام میکنه منطقی هست .
تو خیلی از طراحی ها مثل 1500 وات thermaltake شما در اصل دو پاور 750 وات میبینید . این طراحی باعث میشه .خود پاور مصرف رو مدیریت کنه . ولی بصورت معمول میزان 100 وات منطفی به نظر میرسه .
بهادر جان اون بحث 80 Plus را همین طوری که بالا هم گفتم به این معنا نیست که 80% توان اسمی بشه بلکه 120% توان اسمی را از برق شهر میگیره. :11():