پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید قطعات سیستم نیمه حرفه ای با بودجه 2.600 میلیون تومانی
دوستان ممنونم به خاطر راهنماییاتون. :great:
نقل قول:
منم گفتم بگم ، شاید مثل دکترا نباشه :lol:
خیلی آقایی :yes:
والا هارد دو تا دارم که یکیش رو تازه خریدم. 7200 هست. قیمتها هم گوش شیطون کر انگار داره میاد پایین. اصلاً ضد حال بود یه دفعه رفت بالا. من درآمدم به دلار هست. چند وقت پیش پول یه پروژه رو گرفتم تا با هزار مکافات انتقالش بدم به ایران هر کدوم برام دراومد 2880 تومن. تا اومدم با پولش یه سیستم جمع کنم دلار شد 3300 تومن! یعنی شانس دارم در حد بوندس لیگا :lol:
آقا یه سوال، چرا همه core i5 پیشنهاد دادین؟ :D
و یه سوال دیگه :D ، من الان i7 4470 رو بگیرم، خودش گرافیک مجتمع intel HD 4600 رو هم داره. فکر کنم هرچی باشه 100% از این که الان دارم استفاده می کنم (همین مدل قدیمی خودمو میگم) قوی تر باشه درسته؟ پس بهتر نیست فعلاً گیم رو بیخیال بشم و به همون کانتر استرایک خودم اکتفا کنم :1. (20): و با یه ذره پول بیشتر همین i7 رو فعلاً بخرم که کارم رو راه میندازه و بعداً که پول بیشتر دستم اومد یه gpu خوب و قویتر بگیرم؟
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
cpu~ intel 4470 Corie i5
hard W.d Black edition 1tb
POwer Green 630 eu
Vga gtx 650 ti oc asus
case انتخابي
D.v.d Rw ASus drw24x
Ram 2*4 gb 1600 Corssair
سوالي بوددرخدمتم
آقا ممنون. :cool:
از این مادربورد خیلی خوشم اومد. فرق مدل V اش با معمولی فقط اون آنت WiFi هست؟ قیمتش الان چنده؟
من بین این مادربورد و مدل Gigabyte GA-H87-HD3 که دوستان معرفی کردند مردد هستم. قیمت این مدل گیگابایت رو سایت takmax زده 395 تومن.
یه لطف می کنی بگی ایسوس نسبت به این مدل گیگابایت که گفتم چه مزیت برتری داره؟
دی وی دی دارم حقیقتش. اگه خدا بخواد پول جمع می کنم درایو نوری بعدیم بلوری باشه واسه آرشیو کردن فیلم و سریالام که هی جا کم نیارم براشون:lol:
پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید قطعات سیستم نیمه حرفه ای با بودجه 2.600 میلیون تومانی
عجف شانسی داریا :lol:
چون که گفتی برا کار تدوین هم در آینده میخای انجام بدی و این ینی cpu ی قدرتمندی باید داشته باشی .
والا من چمیدونم میخای گیم رو بی خیال بشی یا نه اما من اگه بجات بودم بی خیال میشدم چون cpu های رده متوسط ای مثل 4440 خرید و فروشش زیادتره واسه همین تو این گرونی ها قیمتش خیلی رفت بالا (770 تومن) . خوب چه کاریه؟ 4770 میگیری که یه تومنه (230 تومن فقط گرونتر) و قدرتشم خیلی بهتره
بعد اینکه گرافیک مجتمع 4600 تقریبا در حد Geforce 220 هه (و پایین تر) اما من بجات بودم بازم گرافیک نمیگرفتم.
فرق مادربرد Z87-PRO و Ga-H87-HD3 هم اینه که Z87-PRO برا اورکلاک های حرفه ای و گیمرهای حرفه ای (که 4 تا گرافیک رو کراس میکنن) استفاده میشه و قیمتی خیلی بیشتر از اون مادربرد گیگا داره (حداقل 2 برابر) و هر چند قیمت شو هیچ جا زده نیست اما حداقل باید از 750 به بالا باشه (احتمالا حدود 900 تا یه تومنه) . طبق این کاربردی که تو گفته بودی ، این مادربرد نیازت نمیشه . اگه واسه اورکلاک تو آینده ، مد نظرته ، با Ga-H87-HD3 هم باهاش میتونی تا حدودی اورکلاک کنی (در حد اورکلاک خیلی ممولی) اما اون واسه اور کلاکرهای پیشرفته و حرفه ای هه . و همینطور ملومه که طول عمرش خیلی بیشتر از اون مدل گیگا هه اما همون گیگا این این قد طول عمر داره که نصف طول عمرشم تموم نشده ، بخای کل سیستم تو عوض کنی (همون گیگا حداقل بالای 15 سال طول عمر مفید در صورتی که روس شو بکشی:lol: ینی 24 ساعته روشن و تو اوج کاری خودش باشه و حتی شایدم بیشتر (حدودی گفتم) وگرنه مثل حالت عادی استفاده کنی و همش تو فول لود نباشه ، شاید بالای 30 سال طول عمر مفید داشته باشه)
همون ایسوس که شما معرفی کردی.
الان دیدم قیمتش تو این گرونیا شده حدود 1 تومن!
لامصب خیلی خوشکله دیزاین طلاییش دل آدمو میبره ولی حیف که پول ندارم واسه اش...
نقل قول:
عجف شانسی داریا :lol:
چون که گفتی برا کار تدوین هم در آینده میخای انجام بدی و این ینی cpu ی قدرتمندی باید داشته باشی .
والا من چمیدونم میخای گیم رو بی خیال بشی یا نه اما من اگه بجات بودم بی خیال میشدم چون cpu های رده متوسط ای مثل 4440 خرید و فروشش زیادتره واسه همین تو این گرونی ها قیمتش خیلی رفت بالا (770 تومن) . خوب چه کاریه؟ 4770 میگیری که یه تومنه (230 تومن فقط گرونتر) و قدرتشم خیلی بهتره
بعد اینکه گرافیک مجتمع 4600 تقریبا در حد Geforce 220 هه (و پایین تر) اما من بجات بودم بازم گرافیک نمیگرفتم.
فرق مادربرد Z87-PRO و Ga-H87-HD3 هم اینه که Z87-PRO برا اورکلاک های حرفه ای و گیمرهای حرفه ای (که 4 تا گرافیک رو کراس میکنن) استفاده میشه و قیمتی خیلی بیشتر از اون مادربرد گیگا داره (حداقل 2 برابر) و هر چند قیمت شو هیچ جا زده نیست اما حداقل باید از 750 به بالا باشه (احتمالا حدود 900 تا یه تومنه) . طبق این کاربردی که تو گفته بودی ، این مادربرد نیازت نمیشه . اگه واسه اورکلاک تو آینده ، مد نظرته ، با Ga-H87-HD3 هم باهاش میتونی تا حدودی اورکلاک کنی (در حد اورکلاک خیلی ممولی) اما اون واسه اور کلاکرهای پیشرفته و حرفه ای هه . و همینطور ملومه که طول عمرش خیلی بیشتر از اون مدل گیگا هه اما همون گیگا این این قد طول عمر داره که نصف طول عمرشم تموم نشده ، بخای کل سیستم تو عوض کنی (همون گیگا حداقل بالای 15 سال طول عمر مفید در صورتی که روس شو بکشی:lol: ینی 24 ساعته روشن و تو اوج کاری خودش باشه و حتی شایدم بیشتر (حدودی گفتم) وگرنه مثل حالت عادی استفاده کنی و همش تو فول لود نباشه ، شاید بالای 30 سال طول عمر مفید داشته باشه)
اوف ! داداش دمت گرم که این همه مرام گذاشتی پاسخ کامل دادی. یعنی حرف نداری از بس که آقایی :yes:
ایول! پس همین گرافیک آنبرد کارم و چند ماهی راه میندازه تا بتونم پول جمع کنم و یه گرافیک خوب بخرم. فقط یه سوال فنی، من 4770 بگیرم یا 4770k ؟
(ای بابا! این شرکتا هم آزار دارنا! یه K اضافه می کنن ته مدل 50 دلار گرونتر میفروشن :D همین مادربرد گیگا هم یه مدت داره عین همین، تهش جای عدد "3" رو با "H" عوض کرده و منو گیج کرده... منظورم مدل GA-H87-D3H هست.)
نه بابا ما چکار به اورکلاک داریم. با این شانس من میام دست بزنم به فرکانس میزنیم میسوزونیمش حالا خر بیار باقالی بار کن :lol:
15 سال؟! من نهایتش برای 6-7 سال داشتم برنامه ریزی می کردم واسه این سیستمی که دارم جمع می کنم. اگه 15 ساله که کلاً مشکلی نیست. میتونم بدم بچه هامم باهاش کانتر بازی کنن :D
آقا سجاد جسارتاً نظرت رو بین این دو تا هم میگی:
فکر کنم منم از همونام که عقلم تو چشممه :lol:
ایسوسه چشممو گرفته دوباره :D ولی نزدیک 90 تومن گرونتره... جدا از خوشگلی، از نظر کارایی و آینده نگری ارزش داره ایسوسه رو بخرم یا نه؟ کلاً میشه گفت برند ایسوس بهتره یا گیگا یا این که جفتشون مشابه هستن از نظر کیفیت و خدمات پس از فروش و عمر و ...؟
4770K فقط برا کسایی هه که اورکلاک حرفه ای میکنن . در اون صورت باید مادربرد حرفه ای (مثل همونی که تو بالا معرفی شد و یه تومن بود) گرفته شه . برا کارای تو و حتی اورکلاک در حد خیلی معمول ، 4770 هم ارزونتره هم به کارت بیشتر میاد
مادربرد GA-H87-HD3 و GA-H87-D3H هیش فرقی ندارن
اون دو تا مادربرد هم ، اون ایسوز هه نسبت به گیگابایته ، قابلیت اورکلاک و میشه گفت طول عمر بیشتری داره (خیلی زیاد نیست) اما خنک کننده ی این مدل چیپست گیگابایت ، خیلی بهتر از این مدل ایسوزه . خوشکلی باشه ، گیگا خوشکل تر نیس مگح عایا؟
:lol:
برند ، من برند گیگا رو ترجیح میدم . به نظر من ، برند گیگا تو مدلای برابر بهتره (این الان برابر نبودا . 90 تومن گرونتر بود) مخصوصا اگه اولترا دورابل 5 باشه ، تو مدلای برابر که میشه چش بسته (احتمال 99 درصد) گفت گیگا بهتره
داداش دمت گرم... یه دونه ای :great:
من فکر کنم اگه یه کم بیشتر صبر کنم دلار به چهارهزار تونام هم برسه!!!
پس برای این که ملت عزیز بیشتر ضرر نکنند!!! من در اقدامی فداکارانه دست از صبر کردن میکشم تا قیمتا بیشتر از این بالا نره!!!! :lol:
من چهارشنبه میخوام برم کم کم این قطعات رو جمع کنم. راستی من شنیدم بازار رضا جالب نیست؟ درسته؟ کجا بگیرم بهتره؟
اصلا سمتش نريد -به نظر من كاسب هاي منصف تو پاساژ وليعصر بيشتر حضوردارند
نقل قول:
داداش دمت گرم... یه دونه ای :great:
من فکر کنم اگه یه کم بیشتر صبر کنم دلار به چهارهزار تونام هم برسه!!!
پس برای این که ملت عزیز بیشتر ضرر نکنند!!! من در اقدامی فداکارانه دست از صبر کردن میکشم تا قیمتا بیشتر از این بالا نره!!!! :lol:
من چهارشنبه میخوام برم کم کم این قطعات رو جمع کنم. راستی من شنیدم بازار رضا جالب نیست؟ درسته؟ کجا بگیرم بهتره؟
معمولا قیمتهای قطعات در بازار رضا بالاتر از جاهای دیگه است
شما وقت بگذارید و قطعات را چند جا قیمت بگیرید
هر جا قیمت پائین تر داد خرید بفرمائید
ممنونم. راستی، بعضی از دوستان هم مرکز کامپیوتر ایران پایینتر از میدون ولیعصر رو پیشنهاد دادند. شما هم موافقید با اونجا؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
از راهنمایی همه ممنونم.
من قطعاتی که نیاز داشتم رو خریدم.
یه پردازنده i7 4770
یه مادربرد گیگا h87-hd3
دو تا رم 4gb corsair xms3 1600
و یه پاور 600 گرین
قطعات بالا با هم دراومد 1,930,000 تومان.
فقط هنوز کیس مونده.. اونم الان یه تحقیقایی کردم... به احتمال 90% کیس Deep Cool مدل PANGU می گیرم.
من کیسهای گرین رو از نزدیک دیدم. بدون کوچکترین اغراقی می گم آشغال به تمام معنا...
یه مدل 278 هزار تومانیش بود که اسمش رو یادم نیس (سری x نبود)
اولش توش رو دیدم گفتم اااا چه خوب، چه قشنگ ... ظاهراً هم محکم بود...
به فروشنده گفتم آقا این کیس رو هم میبرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا همین که یه دفعه کیس رو برگردوندم تا درش رو ببندم دیدم جنس پلاستیک جلوی کیس انقدر افتضاحه، انقدر افتضاحه که من بعید میدونم تولید چین باشه!!! یعنی پلاستیک تولید چین فکر کنم درجه پایین ترینش پیش این پلاستیکی که توی کیسهای گرین به کار رفته خدا باشه!!! هیچی دیگه، پشیمون شدم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در مورد پاورش قضیه فرق می کنه. چون اینطور که به نظر میرسه و الان پاور رو باز کردم و وارسی کردم خیلی بهتر به نظر میرسه... البته جنس پلاستیک سر سوکتای پاور هم چندان چنگی به دل نمیزنه ولی آشغال نیست مثل اونی که تو کیس به کار رفته...
این دوستانی که میگن گرین خوبه و این حرفا حدس می زنم از سریهای قدیم ترش استفاده می کنند و اون موقع احتمال داره کیفیت قطعات به کار رفته خیلی بهتر بوده باشه...