پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید سیستم تا 1200 ( cpu i7 )
نقل قول:
مین بوردی که بهتون پیشنهاد کردم از برند ASRock بود که امکانات مشابهی مدل گیگا که خودتون در نظر گرفتید داره . مدل گیگا تنها قابلیت Crossfire اون هم با کانفیگ
ضعیف X16 X4 را داره که اصلا فکر نمیکنم قصد استفاده از 2 کارت رو داشته باشید ( بازهم انتخاب خودتونه )
در مورد رم هم در مارک CORSAIR نوسان قیمت زیاده اگه شما قیمت مناسب پیدا نکردید از برندهای دیگه مثل Kingstone یا Kingmax یا Elixir دو عدد رم 4GB با همین مشخصات با قیمت تقریبی 80 90 تومن تهیه کنید
اگر قصد اور هم ندارید و با توجه به اینکه گرافیک رو هم 6750 انتخاب کردید توصیه میکنم پاور رو همون GREEN 530A EU انتخاب کنید.
سایر توضیحات رو هم دوست عزیزمون خدمتتون دادن.
محمد جان بسیار ممنونم. اگر اینطور هست که میفرمایید پس همون ASRock مثل اینکه بهتر هست و گیگا یعنی هزینه اضافه .
در مورد پاور یعنی ضعیف تر رو انتخاب کنم ؟
من ممکنه 2 یا 3 تا هارد رو با هم بخوام استفاده کنم . اگر GREEN - GP635B-US رو انتخاب کنم مشکلی پیش میاد ؟ یا اینکه فقط بخاطر کم شدن هزینه فرمودید ؟
نقل قول:
فن گفتی یاد یه موضوع مهم افتادم و اون کیس هست که بعضی از کیس ها خودشون فن دارن .
به نظرتون هزینه اضافی برای کیس معقول هست یا خیر ؟
مثلا این دو مدل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من مدل دوم واقعا چشمم رو گرفته از نظر ظاهری . ولی نمیخوام فقط برای ظاهر انقد خرج اضافه کنم . این فن هایی که داره کارآمد هستن یا اینکه بیشتر ظاهری هستن ؟
ببینید این موضوع بیشتر به این بستگی داره که قصد اورکلاک سیستم رو دارید یا نه و همچنین قطعات سیستم انتخابی تا چه حد حرفه ای هستند
در حالت معمول فن استوک پردازنده کفایت میکنه و تهویه زیادی برای کیس نیاز نیست اما در زمان اورکلاک اگر بهترین کولر رو هم برای پردازنده خرید کنید ولی تهویه کیس مناسب نباشه هیچ بازده ای نخواهد گرفت.
همچنین در کیس های جدید پاور در قسمت پایین کیس جای می گیره که عمل تهویه پاور هم تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه.
فن های اضافی هم تاثیر قابل توجهی در دمای سایر قطعاتتون دارند.
نقل قول:
در مورد پاور یعنی ضعیف تر رو انتخاب کنم ؟
من ممکنه 2 یا 3 تا هارد رو با هم بخوام استفاده کنم . اگر GREEN - GP635B-US رو انتخاب کنم مشکلی پیش میاد ؟ یا اینکه فقط بخاطر کم شدن هزینه فرمودید ؟
در مورد پاور هم برای سیستم انتخابیتون مدل GREEN 530A EU کفایت میکنه ( توجه کنید که پاور بیشتر از حد نیاز ، هیچ تاثیر مثبتی در سیستمتون نداره )
پاور اول رو بیشتر برای حالتی که گرافیک قدرتمند تر در کنار اورکلاک پردازنده رو انتخاب می کردید در نظر گرفتم ( بازهم در نهایت میل خودتون هست )
بسیار ممنون محمد جان . لطف کردی .
پس همون پاور GREEN 530A EU رو خواهم گرفت.