نه عزیز ، مشکلی ندارهنقل قول:
CPUهای جدید اینتل 45nm هستند و اندکی قبلش هم 65nm بودند:1. (26):
Printable View
نه عزیز ، مشکلی ندارهنقل قول:
CPUهای جدید اینتل 45nm هستند و اندکی قبلش هم 65nm بودند:1. (26):
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون در مورد کارت گرافیک.
مشخصات بالایی داشتند و نسبت به مبلغشون خیلی به صرفه هستند.
قبلا تو یه تاپیک به بررسی کارت گرافیک های Radeon و Gforce کرده بودید . مقایسه ها و بینچ مارکهاش را قرار داده بودید و چیزی که دستگیرم شد این بود که برای یک کارایی و ویژگی مشخص کارتهای Radeon از Geforce ارزون قیمت تر هست . برام یک مقدار عجیب هست که با اینکه رادون از جیفورس ارزونتر هست مردم اغلب سراغ جیفورس میرند ؟؟!!
ممکن هست در مورد Cross Fire توضیح بدهید که چی هست ؟
کروس فایر یک تکنولوژی هست که برای اسنفاده هم زمان چند کارت گرافیک استفاده میشه که با این روش کار بین گرافیک ها تقسیسم میشه و باعث بالا رفتن فریم و ... میشود
این توضیح اگر ناقصه به بزرگی خودتون ببخشید :wink:
ممنون . لطف کردیننقل قول:
دوستان من با این حساب ( همه پیشنهادهاشون بین 550 تا 600 تومان هست ) بودجه را به 600 تا 630 هزار افزایش دادم. با این مبلغ چه سیستمی را توصیه میکنید.
تا حالا روی cpu intel E6550 و رم ocz 800bas 2*1G dualchannel اتفاق نظر پیدا کردیم.
مهمترین قطعات دیگرم مین بورد و گرافیک هست که مین بورد در حدود 140 هزار و گرافیک در حدود 80 هزار باشه .
پیشنهادهاتون با این آرایش جدید چیه ؟:11():
با تشکر
دوست من به نظر من شما رم های OCZ نیاز ندارید دلیل این حرف من اینه که شما میتونید میزان بالاتری رم بخرید + اینکه OCZ دیگه زیاد درست و حسابی پشتیبانی نمیشه توسط مینها رم پیشنهادی من یا پاتریوت یا همین رم های کینگستون میباشد :great:
دوست عزیز من با برنامه های مد نظر شما اشنایی دارم شما به سیستم فوق العادهای نیاز ندارید و با قطعات زیر کارتون خیلی خوب راه میوفته :
cpu e2180 80
main GIGABYTE - P35-DS3L 135
ram twinmos800 1gig*2 55
vga leadtek 8600gt 130
hdd samsunh 320 82
بعدا هم با خوندن مطالب مفیدی که همینجا در مورد اورکلاک هست می تونی با توجه به مین خوبی که در نظر گرفتم با اور کردن سی پی یو قدرت سیستمت را چند برابر کنی .
موفق باشی.